Ben de hurca koyarım canım ya da dolabın havlu koyduğum kısmı var orayı boşaltıp katlarım üstüne de temiz bir çarşaf örtersek tamamdır. Dolap almadım daha çünkü kurmaya usta ister o da eve gelmesin diye.Bende 29 biterken yani haftaya düşünüyorumda eşim toz olmaz mı diyor hurçlasak falan diye düşündüm. Sen nereye kaldrcaksın?
Ben de 32'de alıp vereceğim bu bizim yasal hakkımız normalde atabiliyorsak şimdi de atmamız lazım doğum sonrasına.Öğretmenlerin doğum öncesi izni şimdi eylüle atilabiliyo mu ben sözde 32 de izne cikicaktim nasolsa kullanamiyorum doğum izinlerimi diye.Doğum yaza geldiği için doğum sonrasi kesin yaniyo da öncesi konusunu bilemiyorum.
Bende de oldu 2 gün önce, enfeksiyona yordum ben doktor daha önce fitil vermişti kullanmamıştım ama birden ağrı girince korktum 2 gün oluyor paşa paşa kullanıyorum fitili. Kas ağrısı gibi değildi benimki sehpa almak için eğildim o an ağrı saplandı.Kızlar kasık altlarına doğru tam nasıl diyeyim iç çamaşırını bacakla birleştiği yer gibi. Orda herhangi bir ağrı sanci yaşayanınız oldu mu hiç? Dunden berl bir ağrı başladı tam çözemedim. Hani iç çamaşırı oturur sıkar da sanki öyle bir his gibi tam anlatabildim mi bilmiyorum :) yürürken oluyor sadece otururken yatarken fln da yok. Tedirgin oldum biraz benzer birsey yaşayan var mı ya da kas ağrısı da ben mi kafama takıyorum cok bilemedim
Çok tatlıymış ya güle güle yatsın tosbikBizde bugun gündüzleri oturma odasina kuralim mutfağa falan götürebilelim diye bu portatif besiklerden aldik 1 gunde geldi baya begendik
İzin konusunda ben de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum yaza eğitim olacağıda kesinleşti gibi bişey en kötü ihtimal o zaman kullanırızSenin durumun daha farklıymış, umarım herşey yolundadır
Bu konuyu bende merak ediyorum. Ben 32.hafta çalışabilir raporumu yine de alıp vereceğim. Eğer doğum öncesi,, sonrasına atılabiliyorsa eylülde de izinden faydalanmış olabiliriz diye düşünüyorum
yok canım kurumuyor sulu bırak biraz kapağnıda kapatrsan kurumaz silerkende azcık elinle sıkar silersinBende su ve pamuk ile temizlemeyi dusunuyorum, daha saf. Islak mendillerinde yok yok... Ilk kizimda acemiydim kimsede uyarmadi beni soyle yap boyle yap diye
Saklama kabinda kurumuyomu o peki
Bende her alt degistirdigimde su ve pamuk yanimda bulundururum diye dusunmustum
Ben dolap almıştım sildim cam kapı sürekli açık ama hala kokusu geçmedi hurçlayıp içine koyarım artıkBen de hurca koyarım canım ya da dolabın havlu koyduğum kısmı var orayı boşaltıp katlarım üstüne de temiz bir çarşaf örtersek tamamdır. Dolap almadım daha çünkü kurmaya usta ister o da eve gelmesin diye.
Ben de 32'de alıp vereceğim bu bizim yasal hakkımız normalde atabiliyorsak şimdi de atmamız lazım doğum sonrasına.
Bende de oldu 2 gün önce, enfeksiyona yordum ben doktor daha önce fitil vermişti kullanmamıştım ama birden ağrı girince korktum 2 gün oluyor paşa paşa kullanıyorum fitili. Kas ağrısı gibi değildi benimki sehpa almak için eğildim o an ağrı saplandı.
maşşallah canım benımkıler hep minyon oluoBenim 24.haftada 26 haftalık görünüyordu. 1100gr dı.
Benim oyle anu bir hareketten sonra da olmadı aslında başladı yavaş yavas arttı. Ters hareket mi yaptim diye dusundum cok iste takip ediyorum simdilik. Tecrübeliler var bilen eden var mıdır diye sorayım dedim :) ilk olunca herseyi kafaya takıyor insanBen de hurca koyarım canım ya da dolabın havlu koyduğum kısmı var orayı boşaltıp katlarım üstüne de temiz bir çarşaf örtersek tamamdır. Dolap almadım daha çünkü kurmaya usta ister o da eve gelmesin diye.
Ben de 32'de alıp vereceğim bu bizim yasal hakkımız normalde atabiliyorsak şimdi de atmamız lazım doğum sonrasına.
Bende de oldu 2 gün önce, enfeksiyona yordum ben doktor daha önce fitil vermişti kullanmamıştım ama birden ağrı girince korktum 2 gün oluyor paşa paşa kullanıyorum fitili. Kas ağrısı gibi değildi benimki sehpa almak için eğildim o an ağrı saplandı.
Gayet iyi canım normal grama çok takılmabenim bebişim 880 gr faln geldi szce nasıl sizin bu haftalarda kaç gramdı???
Bendede oluyor canım birkaç gündür ben rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor diye okumuştum.Olabilir belki öyle de bir süredir az içiyorum aslında onun etkisidir belki. Ters bir hareket yaptim da kas mi acıdı diye de dusunuyorum. Görünürde zaten bisey yok ağrısı da sadece yürürken var. Suya yükleneyim ben biraz :)
iyiym canım muayenede bişey çıkmadı sancı faln çıkmadı zaten haataneye gttgmde iyiydm.ama sanırım enfeksiyondan oluo fitil kullanıorum şimdi.bide aşşa baskı yapıo ayaga kalkınca penguen gbı yürüyorumSelamlar merak ettim durumlar nasıl
benım sag kaburgam batıyor akşamları ama şişkinliktenmi neyden bilmiorum doktra soledım normal dedı herseye normal dedı sende bi sorun yoktur inşallah neden sordunArkadaşlar içiniz de böbrek büyüme sorunu yaşayan oldu mu ?
böbrek büydüğünü nasıl anladı doktorlar sag tarafında batma oluyor muBana sag böbreginde büyüme var demisti 17.haftada bol bol su ic ve sol tarafina yat demisti. Bu genelde cogul gebelik ve boyu kisa annelerde olur dedi fakat benim boyum 1.73 ama cogul gebelik var tabiki. Eger 3cm olursa katater takilcak dedi doktorum fakat ben ondan sonra yurt disina geldim ve burda sokaga cikma yasagi var. Doktora da bi kac gune gtcem bobrek ne alemde hic baktiramadim. Merak ediyorum birde aranizda bunu yaşayan oldumu tecrubeleri ogrenmek istedim
İzin konusunda ben de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum yaza eğitim olacağıda kesinleşti gibi bişey en kötü ihtimal o zaman kullanırız
Maşallah sizin kuzularınızadamaşşallah canım benımkıler hep minyon oluokızım 2800 doğmuştu 36 haftalık.buda ablası gbı olacak herlde
Çok iyi. Ben de 30.haftada gitmis olacağım doktora insallah bana da gun verir yaaBenim pazartesi 30. Hafta bitiyor doktor büyük ihtimal gün verecek. Doğum konusulacak doktordan doktor a değişiyor olabilir tabiki de
Görümceme hediye almıstım ben 20 aya kadar yattı valla. 150 tl almıştım Şimdi 180 tl olmuşÇok tatlıymış ya güle güle yatsın tosbikBenim de alasım geldi valla, kaç aya kadar yatılır bunda?
Güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum da fiyatı ne kadar şuan bir de instagram dan mı sipariş verdiniz acabaSelam kızlar internetten solomombaby kanguru sipariş verdim geldi gayet kibar duruyor çok büyük değil kullanışı nasıl olur bilmiyorum inşallah güzel olur ..birde daha yikamadim umarım renk atmaz bakalım ..şu an ki haliyle çok hoşuma gitti çantada hediye vermişler yanında bakmak isteyen varsa burda gösterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?