2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende 29 biterken yani haftaya düşünüyorumda eşim toz olmaz mı diyor hurçlasak falan diye düşündüm. Sen nereye kaldrcaksın?
Ben de hurca koyarım canım ya da dolabın havlu koyduğum kısmı var orayı boşaltıp katlarım üstüne de temiz bir çarşaf örtersek tamamdır. Dolap almadım daha çünkü kurmaya usta ister o da eve gelmesin diye.
Ben de 32'de alıp vereceğim bu bizim yasal hakkımız normalde atabiliyorsak şimdi de atmamız lazım doğum sonrasına.
Bende de oldu 2 gün önce, enfeksiyona yordum ben doktor daha önce fitil vermişti kullanmamıştım ama birden ağrı girince korktum 2 gün oluyor paşa paşa kullanıyorum fitili. Kas ağrısı gibi değildi benimki sehpa almak için eğildim o an ağrı saplandı.

İzin konusunda ben de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum yaza eğitim olacağıda kesinleşti gibi bişey en kötü ihtimal o zaman kullanırız

yok canım kurumuyor sulu bırak biraz kapağnıda kapatrsan kurumaz silerkende azcık elinle sıkar silersin

Ben dolap almıştım sildim cam kapı sürekli açık ama hala kokusu geçmedi hurçlayıp içine koyarım artık

Benim oyle anu bir hareketten sonra da olmadı aslında başladı yavaş yavas arttı. Ters hareket mi yaptim diye dusundum cok iste takip ediyorum simdilik. Tecrübeliler var bilen eden var mıdır diye sorayım dedim :) ilk olunca herseyi kafaya takıyor insan

benim bebişim 880 gr faln geldi szce nasıl sizin bu haftalarda kaç gramdı???
Gayet iyi canım normal grama çok takılma Bendede oluyor canım birkaç gündür ben rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor diye okumuştum.

böbrek büydüğünü nasıl anladı doktorlar sag tarafında batma oluyor mu

İzin konusunda ben de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum yaza eğitim olacağıda kesinleşti gibi bişey en kötü ihtimal o zaman kullanırız

Evet yazın eğitim falan olursa raporlu olmak bizim için iyi olur gerçi benim branştan ötürü olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz
maşşallah canım benımkıler hep minyon oluo kızım 2800 doğmuştu 36 haftalık.buda ablası gbı olacak herlde
Maşallah sizin kuzularınızada yeterki sağlıklı olsunlar, başka ne isteriz

Benim pazartesi 30. Hafta bitiyor doktor büyük ihtimal gün verecek. Doğum konusulacak doktordan doktor a değişiyor olabilir tabiki de
Çok iyi. Ben de 30.haftada gitmis olacağım doktora insallah bana da gun verir yaa

Bunu kullanan var mı kizlar içeriği hoşuma gitti fiyatı da 45 liraymis. En sonunda hacı şakir le yaglicaz bebisleri de bakalim artık

Eklentiler

• Screenshot_20200418-202150_Trendyol.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 30
Selam kızlar internetten solomombaby kanguru sipariş verdim geldi gayet kibar duruyor çok büyük değil kullanışı nasıl olur bilmiyorum inşallah güzel olur ..birde daha yikamadim umarım renk atmaz bakalım ..şu an ki haliyle çok hoşuma gitti çantada hediye vermişler yanında bakmak isteyen varsa burda gösterdim

Eklentiler

• 2020-04-18-19-36-41-315.webp
    42 KB · Görüntüleme: 62
Güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum da fiyatı ne kadar şuan bir de instagram dan mı sipariş verdiniz acaba

Moms green deterjan alan var mı sizlerden duyarak mühendis adamin instagramina baktim ariel içeriği kötüymüş elimde patladı iyi mi. Neyse kendi kıyafetlerimi yıkarım. Moms sipariş verdim bebege..

Arkadaşlar aranızda hamile kalmadan önce sigara kullanan ve ya hamile olduğunda da bilmeden kullanıp, öğrenince hamileligini birden bire sigara yi kesen var mı ? Benim hala aklima geliyor aşırı mutsuzum 1 tane bile içmedim içilen yer de durmadım evimde de icirmedim gelene balkona çıkarttım ama bazen sanki kokusu geliyor ya da bana öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…