Haftaya yıkayacam canım deterjan gelinceAy görünce bende çok tedirgin oldum kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyosun canım
Anladım canım özel araba olsa sıkıntı olmazdaOtobüsler çalışmıyor ya 12 saatlik uzaklıkta zaten. Hadi büyükşehirlere giriş çıkışı izinle halletsek desem binip gelebileceği araba yok.
Güle güle kullansın minik çok güzelBizde bugun gündüzleri oturma odasina kuralim mutfağa falan götürebilelim diye bu portatif besiklerden aldik 1 gunde geldi baya begendik
Bende 29 biterken yani haftaya düşünüyorumda eşim toz olmaz mı diyor hurçlasak falan diye düşündüm. Sen nereye kaldrcaksın?Haftaya yıkayacam canım deterjan gelince
Bende de var kantaron, doğal yağ en iyisi mis
çok güzelmiş canım ben de dusunuyodum aslında boyle bıse. hangı sıteden aldınız lınk payşabilir misin acaba?Bizde bugun gündüzleri oturma odasina kuralim mutfağa falan götürebilelim diye bu portatif besiklerden aldik 1 gunde geldi baya begendik
Babynest siparis vermiştim gelince onu koyarim canım icindeki yetmez sadeceGüle güle kullansın minik çok güzelbende boyle bır tane portatıf aldım ama içine yatak nasıl yapcam hıcbır fıkrım yok sız ne yaptınız ıcınde gelen mınder cok ınce bızım
Kuzum en uygun kendi sitesinde bulduk tommybaby sanırım. googledan bakarsan bulursun esim sipariş verdiği icin tam bende bilmiyorum ama 160 lira civari bişeydiçok güzelmiş canım ben de dusunuyodum aslında boyle bıse. hangı sıteden aldınız lınk payşabilir misin acaba?
TommyBaby Yuvam Lüx Sepet Beşik Portatif Bebek Beşiği Sallanır Beşik - Tommy Babyçok güzelmiş canım ben de dusunuyodum aslında boyle bıse. hangı sıteden aldınız lınk payşabilir misin acaba?
Yani resimdekilere benziyor bilemedim tam modelini amabu tarz ahşap, bir tarafi asansorlu ve isterseniz yataga monte olanlardan. Biz yataga monte etmedik yataga yanastirdik sadece. Zaten emzirip yatagina koyuyordum direk.
Bana sag böbreginde büyüme var demisti 17.haftada bol bol su ic ve sol tarafina yat demisti. Bu genelde cogul gebelik ve boyu kisa annelerde olur dedi fakat benim boyum 1.73 ama cogul gebelik var tabiki. Eger 3cm olursa katater takilcak dedi doktorum fakat ben ondan sonra yurt disina geldim ve burda sokaga cikma yasagi var. Doktora da bi kac gune gtcem bobrek ne alemde hic baktiramadim. Merak ediyorum birde aranizda bunu yaşayan oldumu tecrubeleri ogrenmek istedim
Öğretmenlerin doğum öncesi izni şimdi eylüle atilabiliyo mu ben sözde 32 de izne cikicaktim nasolsa kullanamiyorum doğum izinlerimi diye.Doğum yaza geldiği için doğum sonrasi kesin yaniyo da öncesi konusunu bilemiyorum.
Doktora sormuştum 6 Aydan sonra yatış pozisyonuna dikkat edersin demişti. Sola yatmak kan akış hızını artırdığı için bebeğe daha fazla oksijen gitmesini sağlıyormuş, birde sağ tarafa yattığımızda mideye daha fazla baskı uygulamış olduğumuz için reflü artırıyormuş. Ama tabi bende tek bir tarafta gece boyu uyuyamıyorum, nefes darlığı ve çarpıntım artıyor gibi hissediyorum. Kendimce çözüm üretmeye çalıştım; mesela başını olabildiğince yüksekte tutmaya çalış iyi geliyor 2-3 yastıkla yatıyorum ben sırtımı destekliyorum belki sana dan faydası olur dene istersenYa solunuza yatın diyorlar ya hani ben soluma yatınca çok rahatsız oluyorum kalbim sıkışıyor sanki sizde de öyle mi hala sağa ya da sırtüstü yatıyorum sırtüstü yatmayı baya azalttım ama genelde sağdayım. Hiç sola yatmamak ne derece doğru acaba?
Insallahh cok tsk ederimSenin durumun daha farklıymış, umarım herşey yolundadır
Bu konuyu bende merak ediyorum. Ben 32.hafta çalışabilir raporumu yine de alıp vereceğim. Eğer doğum öncesi,, sonrasına atılabiliyorsa eylülde de izinden faydalanmış olabiliriz diye düşünüyorum
Evet canım son 2 gündür bende de var beni de tedirgin ediyor doktorum kasık ağrısının az su içmekten olduğunu söylemişti ben ona yordum umarım daha kötü bişey yokturKızlar kasık altlarına doğru tam nasıl diyeyim iç çamaşırını bacakla birleştiği yer gibi. Orda herhangi bir ağrı sanci yaşayanınız oldu mu hiç? Dunden berl bir ağrı başladı tam çözemedim. Hani iç çamaşırı oturur sıkar da sanki öyle bir his gibi tam anlatabildim mi bilmiyorum :) yürürken oluyor sadece otururken yatarken fln da yok. Tedirgin oldum biraz benzer birsey yaşayan var mı ya da kas ağrısı da ben mi kafama takıyorum cok bilemedim
Aynen yetmez ya bende bakalım ayarlıcam bişiler artıkBabynest siparis vermiştim gelince onu koyarim canım icindeki yetmez sadece
Olabilir belki öyle de bir süredir az içiyorum aslında onun etkisidir belki. Ters bir hareket yaptim da kas mi acıdı diye de dusunuyorum. Görünürde zaten bisey yok ağrısı da sadece yürürken var. Suya yükleneyim ben biraz :)Evet canım son 2 gündür bende de var beni de tedirgin ediyor doktorum kasık ağrısının az su içmekten olduğunu söylemişti ben ona yordum umarım daha kötü bişey yoktur
Buna çatı ağrısı diyorlar canım, bende aynı yerde 1 aydır aynı agrıyı cekıyorum bacaklarımı actıgımda oturup kalkarken ve yatarken daha cok hıssedıyorum baya içerden geliyo gibi agrıKızlar kasık altlarına doğru tam nasıl diyeyim iç çamaşırını bacakla birleştiği yer gibi. Orda herhangi bir ağrı sanci yaşayanınız oldu mu hiç? Dunden berl bir ağrı başladı tam çözemedim. Hani iç çamaşırı oturur sıkar da sanki öyle bir his gibi tam anlatabildim mi bilmiyorum :) yürürken oluyor sadece otururken yatarken fln da yok. Tedirgin oldum biraz benzer birsey yaşayan var mı ya da kas ağrısı da ben mi kafama takıyorum cok bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?