2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman düşük yapsak bileceğiz yani Kızlar sonuçta beta baya yükseldi Allah korusun da. Ben kimyasal geçirdiğim için kendi kendine beta düşecek gibi geliyor ama sabah midem kötü olup azıcık da su çıkarınca resmen sevindim

Evet aslinda sabah ogle aksam jelde kullaniyorum ne bileyim ya en azindan kalp atisina kadar mi devam edeyim diyorum kimileri 12 haftaya kadar vurduruyor kendi kendime de diyorum kendi keyfin icin birakma diye
Bence bırakma cnm iğne etkili çünkü valla yaptırdım ağrımı kesti hemen

Aynen islaklik hisediom kan die odum kopuo her seferinde
Allah korusun korkma canım kendimiz alıştırmamız gerekiyor biz gebeyiz çok strese girdik bence biraz rahatlayalım artık güzel şeyler konuşalım kız olursa ne yapacağız erkek olursa ne yapacağız odası olacak mı kalp atımından sonra kimlere söyleyeceğiz gibi boşverin belirtileri germeyelim kendimizi artık

Ben 3 ay kimseye solemem

Son acılarımız onlar olmuş olsun inşallah canım
İnşallah canım. Rabbim bu kez sevincimizi yarım bırakmasın. Ben zor izliyorum mesela şu an o embriyoların videolarını. Aynı görüntü gitmiyor çünkü gözümden her gördüğümde. Rabbim tekrar yaşatmasın.

Ben 3 ay kimseye solemem
Valla benim babam bilmiyor başta halamlara söyler diye söylemedik cuma günü kalp atımından sonra söyleyeceğim babama doğal olarak halamlar da duyacak kayınvalidem pek hevesli bacılarına söyleyecekmiş cuma günü evine davet edecekmiş ‍♀ birşey demedim hevesi vardır diye başka da kimseye söylemeye gerek yok

Aynen islaklik hisediom kan die odum kopuo her seferinde
O islaklik bende de var canim merak etme pozitiften sonra hep oldu hatta afedersiniz ben pecete koyuyorum ped koymak istemiyorum peceteyi surekli degistiriyorum ped enfeksiyon falan olur diye korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…