- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.021
Evet cnm kese için erken son kandan sonra en geç iki hafta veriyorlarEvet canim yarin verecegim zaten 14.gun yarin cok merak ediyorum ya kanda gormeden rahatlayamiyorum kesede daha erken
Resmen affedersin kulodum isemis gibi oluyo jelimsi degil. Resmen su. Sendemi oyleProtestan dan bence çünkü benimde jelden sürekli su gibi akıntım var bence gebelikten dolayı
Bence bırakma cnm iğne etkili çünkü valla yaptırdım ağrımı kesti hemenEvet aslinda sabah ogle aksam jelde kullaniyorum ne bileyim ya en azindan kalp atisina kadar mi devam edeyim diyorum kimileri 12 haftaya kadar vurduruyor kendi kendime de diyorum kendi keyfin icin birakma diye
Bende olmuo ya akıntı fitil de çok az bişi geri gelioResmen affedersin kulodum isemis gibi oluyo jelimsi degil. Resmen su. Sendemi oyle
Tessekkür ederimYücel hocaya gitmedim ama ilk tüp bebek araştirmasında ismini çok duymıştum iyi bir doktor diye okumuştum
Yücel kahraman
Bülent tiraş
Hulusi zeyneloğlu
Fatih öğüç
Recai pabuşcu bu isimler en iyiler diye biliyorum
Evet alttan baktı cnm bide benim bugün 24. Günüm sende gitsen duyamazsın bence biz duyamadık doktor ben duyuyorum dedi ama biz anlayamadık tabiAltan bakti dimi canim
Evet canım yani böyle sırılsıklam değil kilodum ama baya kaçırmışım altıma gibi su oluyor bende deResmen affedersin kulodum isemis gibi oluyo jelimsi degil. Resmen su. Sendemi oyle
Normalde persembe gorunur dedi tup bebek doktorum da ben gitmeyecegim pazartesi gidecegimEvet cnm kese için erken son kandan sonra en geç iki hafta veriyorlar
Evet canim kanasın napim kalbim kanayacagina kalcam kanasın deger hepsineBence bırakma cnm iğne etkili çünkü valla yaptırdım ağrımı kesti hemen
Iyi rahatlattin beniEvet canım yani böyle sırılsıklam değil kilodum ama baya kaçırmışım altıma gibi su oluyor bende de
Rahatla birşey olmaz hep oluyordu bende sanırım tutunduğu günden beri falan varIyi rahatlattin beni
Aynen islaklik hisediom kan die odum kopuo her seferindeRahatla birşey olmaz hep oluyordu bende sanırım tutunduğu günden beri falan varama iyice çoğaldı bu ara oturduğum yerden bi kalkıyorum hissediyorum ıslanmış
Allah korusunAynen islaklik hisediom kan die odum kopuo her seferinde
Ben 3 ay kimseye solememAllah korusunkorkma canım kendimiz alıştırmamız gerekiyor biz gebeyiz çok strese girdik bence biraz rahatlayalım artık güzel şeyler konuşalım kız olursa ne yapacağız erkek olursa ne yapacağız odası olacak mı kalp atımından sonra kimlere söyleyeceğiz gibi boşverin belirtileri germeyelim kendimizi artık
İnşallah canım. Rabbim bu kez sevincimizi yarım bırakmasın. Ben zor izliyorum mesela şu an o embriyoların videolarını. Aynı görüntü gitmiyor çünkü gözümden her gördüğümde. Rabbim tekrar yaşatmasın.Son acılarımız onlar olmuş olsun inşallah canım
Gördük valla canım minicik nasıl atıodu♥ Doktor kalp atışını ben duydum ama siz duyamıyorsunuz şu an dedi ama görmek de yetti
Valla benim babam bilmiyor baştaBen 3 ay kimseye solemem
O islaklik bende de var canim merak etme pozitiften sonra hep oldu hatta afedersiniz ben pecete koyuyorum ped koymak istemiyorum peceteyi surekli degistiriyorum ped enfeksiyon falan olur diye korkuyorumAynen islaklik hisediom kan die odum kopuo her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?