2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooo parti yapacak kiz toruna desene

Ben sadece babama söyliycem kalp atışından sonra. Başka kimsenin bilmesine gerek yok.

Benim annem babam kv kayinbaba biliyo . Tembihledim demeyin diye

benim bilmesi gereken herkes biliyor üstelik daha kalp atışınada var.çünkü benim tedavimden herkesin haberi vardı.tüp bebek öncesi rahimde perde var dendi ufak bi ameliyat geçirdim annem geldi.kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz bide kendisi emekli hemşire bazı iğnelerimi o yaptığı için oda biliyor.e transferden sonra annemlerde kaldım babamda biliyor.çok yakın 2 arkadaşım var onlarda biliyordu

Maşallah olsun nazar edecek kişiler bilmesin yeter canım

benim koca dilini tutamayıp arkadaşlarına demiştir kesin yapacak bişey yok.aynen bilen kişiler mutluluğumu paylaşan benimle birlikte sevinen ağlayan insanlar.sıkıntı yok
Rabbim korusun miniklerimizi Allaha emanetler bence en güzel de teslimiyet benim kocada tutamamıştır bende öyle düşünüyorum nedense

Amin canım amin inşallah

kızlar selam yakın arkadaşlara bahsetmekten falan sözetmişsiniz... ben daha önce düşük yaptım. 3-4 arkadaşıma söylemiştim. Arkadaşlarımdan Biri şehir dısında biriylede aynı sehirdeyiz. Tabi haliyle düşük oldu .sonra aylar sonra Şehir dısındaki arkadasımı aradım yanında bebek ağlıyordu hamile kalmiş doğurmuş bana söylememiş bile. Aynı şehirde her hafta görüştüğüm arkadasımda en son göbeğinin çıkmaya yakın söyledi herkese aynı söylemiş gibi yaptı meğer herkese 5 haftalıkken söylemiş arkamdan pınara nasil derim diye konusulmuş cart curtt diğer bilenlerle birlikte. neyseee o kadar kırıldım ki anlatamam . Düşük yaptıgımda bile rabbim hayırlısını bilir dedim ağlamadım çok güçlüydüm hala da güçlüyüm . Yıkılmadım savaşmak için ayakta durmaya mecburdum. Ama en yakın arkadaşlarım beni nasil gördülerse . Benden en mutlu günlerini saklamişlar. Ne kıskanırım ne üzülürüm can dostumun hamile olmasına... neyse sözüm şudur ki; o kadar kırgınım ki kimseye söylemedim hamileliğimi, söylemeyide düşünmüyorum. Allah devamını nasip ederse anlasınlar.

Canim arkadaslarini anlayabiliorum. Bdvde bi konu acilmisti dusuk yaptim arkadasim bana cocuk dogurdugnu soluyor diye...
Yani insanlar cesit cesit. Belki uzuleceni dusunup solemedi. Kotu niyetli degildir

ah keske soyle ohhhh diyebilsekte sevincle biz duyursak herkese...
Bende bugün çok samimi olduğum arkadaşıma söylicektim artık bilsin istedim izin vermedi eşim aileme bile söylemedim cuma günü gidicem videoyaya çektik bebişi kapıda zili çalıp videoyuyu açıcam süpriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…