- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.041
Oooo parti yapacak kiz toruna deseneValla benim babam bilmiyor baştahalamlara söyler diye söylemedik cuma günü kalp atımından sonra söyleyeceğim babama doğal olarak halamlar da duyacak kayınvalidem pek hevesli bacılarına söyleyecekmiş cuma günü evine davet edecekmiş birşey demedim hevesi vardır diye başka da kimseye söylemeye gerek yok
Ben sadece babama söyliycem kalp atışından sonra. Başka kimsenin bilmesine gerek yok.Valla benim babam bilmiyor baştahalamlara söyler diye söylemedik cuma günü kalp atımından sonra söyleyeceğim babama doğal olarak halamlar da duyacak kayınvalidem pek hevesli bacılarına söyleyecekmiş cuma günü evine davet edecekmiş birşey demedim hevesi vardır diye başka da kimseye söylemeye gerek yok
Hahaha galibaOooo parti yapacak kiz toruna desene
Ah ne hoş şöyle bi babam olmadı yaBen sadece babama söyliycem kalp atışından sonra. Başka kimsenin bilmesine gerek yok.
Benim annem babam kv kayinbaba biliyo . Tembihledim demeyin diyeValla benim babam bilmiyor baştahalamlara söyler diye söylemedik cuma günü kalp atımından sonra söyleyeceğim babama doğal olarak halamlar da duyacak kayınvalidem pek hevesli bacılarına söyleyecekmiş cuma günü evine davet edecekmiş birşey demedim hevesi vardır diye başka da kimseye söylemeye gerek yok
Benimki söylemez.Ah ne hoş şöyle bi babam olmadı yahalamlara söyleyecek diye hiç birşeyden haberi yok Yazık pişman mıyım değilim sanırım
Şuan da benim de kv annem kayınbabam görümcelerim biliyor kimseye demediler daha Bakalım kalp atımından sonra söyleyecek gibiler amaBenim annem babam kv kayinbaba biliyo . Tembihledim demeyin diye
Maşallahbenim bilmesi gereken herkes biliyorüstelik daha kalp atışınada var.çünkü benim tedavimden herkesin haberi vardı.tüp bebek öncesi rahimde perde var dendi ufak bi ameliyat geçirdim annem geldi.kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz bide kendisi emekli hemşire bazı iğnelerimi o yaptığı için oda biliyor.e transferden sonra annemlerde kaldım babamda biliyor.çok yakın 2 arkadaşım var onlarda biliyordu
benim koca dilini tutamayıp arkadaşlarına demiştir kesinMaşallaholsun nazar edecek kişiler bilmesin yeter canım
Rabbim korusun miniklerimizi Allaha emanetlerbenim koca dilini tutamayıp arkadaşlarına demiştir kesinyapacak bişey yok.aynen bilen kişiler mutluluğumu paylaşan benimle birlikte sevinen ağlayan insanlar.sıkıntı yok
Rabbim korusun miniklerimizi Allaha emanetlerbence en güzel de teslimiyet benim kocada tutamamıştır bende öyle düşünüyorum nedense
İzmirdeyim cnm ben yani doktorun cihazıylada alakalıdır belki görüyor ve görmüyor olmak senin kaç haftalıkHangi doktordu ki.. şu an mümkünse ben de isterim çünkü... oraya kilitlenmiş vaziyetteyiz.
Amin canım amin inşallahİnşallah canım. Rabbim bu kez sevincimizi yarım bırakmasın. Ben zor izliyorum mesela şu an o embriyoların videolarını. Aynı görüntü gitmiyor çünkü gözümden her gördüğümde. Rabbim tekrar yaşatmasın.
Canim arkadaslarini anlayabiliorum. Bdvde bi konu acilmisti dusuk yaptim arkadasim bana cocuk dogurdugnu soluyor diye...kızlar selam yakın arkadaşlara bahsetmekten falan sözetmişsiniz... ben daha önce düşük yaptım. 3-4 arkadaşıma söylemiştim. Arkadaşlarımdan Biri şehir dısında biriylede aynı sehirdeyiz. Tabi haliyle düşük oldu .sonra aylar sonra Şehir dısındaki arkadasımı aradım yanında bebek ağlıyordu hamile kalmiş doğurmuş bana söylememiş bile. Aynı şehirde her hafta görüştüğüm arkadasımda en son göbeğinin çıkmaya yakın söyledi herkese aynı söylemiş gibi yaptı meğer herkese 5 haftalıkken söylemiş arkamdan pınara nasil derim diye konusulmuş cart curtt diğer bilenlerle birlikte. neyseee o kadar kırıldım ki anlatamam . Düşük yaptıgımda bile rabbim hayırlısını bilir dedim ağlamadım çok güçlüydüm hala da güçlüyüm . Yıkılmadım savaşmak için ayakta durmaya mecburdum. Ama en yakın arkadaşlarım beni nasil gördülerse . Benden en mutlu günlerini saklamişlar. Ne kıskanırım ne üzülürüm can dostumun hamile olmasına... neyse sözüm şudur ki; o kadar kırgınım ki kimseye söylemedim hamileliğimi, söylemeyide düşünmüyorum. Allah devamını nasip ederse anlasınlar.
Bende bugün çok samimi olduğum arkadaşıma söylicektim artık bilsin istedim izin vermedi eşim aileme bile söylemedim cuma günü gidicem videoyaya çektik bebişi kapıda zili çalıp videoyuyu açıcam süprizah keske soyle ohhhh diyebilsekte sevincle biz duyursak herkese...
Bence hiç bu topikten gitmeyelim burda devam edelimKizlar ya insaalah gobisimizde cikardasoyle agiz tadiyla hamileligimizden bahsederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?