2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzmirdeyim cnm ben yani doktorun cihazıylada alakalıdır belki görüyor ve görmüyor olmak senin kaç haftalık

Transferler arası 4 gün var. Benim 5 haftalıktır daha.. transferden bir ay sonra ancak duyarim diye düşünmüştüm. Doktorlarda bi mekanizma var. Duymuyosun ama aleti oraya getirince kırmızı noktalar oluşuyorsa kalp atışı var demek oluyor. Gökalp hocada var o mekanizma. Duymak değil de görmek oluyor kalp atışını çok erken de olsa.

Bizde gördük işte attığını minik kalbinin attığını ama duyamadık olsun geç olsun da güç olmasın görmek bile güzeldi o kadar heyecanlandım ki doktorun ne dediğini bile unuttum sonra çıkınca eşime sordum ne demişti diye Ay ama çok zor ya oturdum bekliyorum bakıyor bir kaç dakika inceledi konuşmadı hiç o bir kaç dakika bana bir ömür geldi kötü bişi söylicek diye neler geçti aklımdan o kısacık dakika da

çok güzel

En zor kısım değil mi bakalım bizler neler yaşayacağız

Ben bi sindiremedim kızlar ya. Hamileyim rahatlığına erişemedim. Nasıl olcak böyle?
Bende öyleyim bir türlü işte tamam oldu diyemiyorum en güzel zamanlarımızı kendimize zehir ediyoruz aslında ya tadını çıkaramıyoruz ama elimiz de değil nazlanıp ben hamileyim diye şımarmayı çok isterim

Ben bi sindiremedim kızlar ya. Hamileyim rahatlığına erişemedim. Nasıl olcak böyle?
Korkma canım aynısı bende de var. Ya dış gebelik olursa ya kimyasal olursa ya düşük olursa hayır felaket tellalı gibi sürekli kötüyü düşünüyorum yorulmadım da kötüyü düşünmekten

İnan bende ben hamileyim diye eşime nazlanayım, içim rahat olsun kuşkulardan kurtulayım istiyorum ama yok olmuyor.
Ben keseyi gördüm dış gebelik olmadığına kimyasal gebelik olmadığına emin oldum. Ama boş gebelik mi acaba, kalp atışı olacak mı acaba diye endişe etmekten kendimi alamıyorum. Daha bi oh diyemedim. Bilmiyorum ne olacak böyle..

Ben daha kese de görmedim kalp atımında hiç birisini ağlıcam valla artık cuma günü bi gelse.

Bu arada kızlar şimdi aklıma geldi de görümcemle konuşurken ben bundan yaklaşık 4/5 ay önce bi rüya görmüştüm. Rüyamda bebeğim oluyor erkek bir bebek bebeği biri getirio ve bana bebeğin adını ya Muhammet ya da Yasin koy dio bende ailemizde Muhammet var Yasin olsun diyorum tamam dio o kişi Yasin bebeğin adı Yasin unutma Yasin dio üç kez sonra bi uyandım Yasin Yasin diyorum kendi kendime unutmamak için. Şimdi diyelim bebiş erkek oldu Yasin ismini koyucam elbette ama bi isim daha koyayım diyorum ben yanına olur demi öyle iki isim ya da sadece tek mi kalmalı bilemedim tabi daha olan biten bişi yok da işte sorayım dedim sizlere hem de düşüklerden korkulardan derken havamız değişsin biraz. İsimlerden de konuşalım hem sizin aklınız da ne isimler var

Aynen iyi oldu bu konu değişmesi Yasini koy bence canımm ama başka bir daha isim ekle bu da konmuş olsun rüyanda görmüşsün sonuçta

Aynen iyi oldu bu konu değişmesi Yasini koy bence canımm ama başka bir daha isim ekle bu da konmuş olsun rüyanda görmüşsün sonuçta
Aynen ikinci bir isim olması daha güzel olur bence de bakalım cinsiyetleri konuşacağımız günler de bu konuyu tekrar gündeme getiririz benim ki gösterdi senin ki göstermedi diye konuşrız

Merhabalar kızlar yarın transferimin 19. Günü keseyi görmek icin sabırsızlanıyorum doktora randevu aldım en erken keseyi ne zaman göreniniz oldu veya benim gibi sabırsız olup 6. Hafta gitmeyi beklemeden doktora gidenler oldu mu ?
Bir de benim bazen rahmimin oldugu bölgede bi sızı hissediyorum sonra geçiyor böyle olanınız var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…