2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ara ara bende de oluyor ama şu anda onu adete bağlıyorum . Adet olamıyoruz bu yüzden ağrı yapıyor olabilir
İnşallah öyledir
Canım. Doktor da kanaman yoksa önemli değil diyor tamam da neden ağrıyor işe başlayacağım perşembe günü şimdi yatıyorum o zaman oturacağım inşallah etkilemez o da

İnşallah öyledir
Canım. Doktor da kanaman yoksa önemli değil diyor tamam da neden ağrıyor işe başlayacağım perşembe günü şimdi yatıyorum o zaman oturacağım inşallah etkilemez o da
Hamilelikte bel ağrısı normal aslında. Hareketsizliktende ağrıyor olabilir. Bende azıcık ayakta dursam hemen ağrıyo mesela.

Hamilelikte bel ağrısı normal aslında. Hareketsizliktende ağrıyor olabilir. Bende azıcık ayakta dursam hemen ağrıyo mesela.
Aynen ayakta dursam ağrıyor yatsam ağrıyor :) tüp bebek doktorum bana bel ağrısı istemeyiz deyince hep aklıma o cümlesi geliyor ama bence de normal adet olmuyoruz ona benzer ağrılar oluyor haliyle

Aynen ayakta dursam ağrıyor yatsam ağrıyor :) tüp bebek doktorum bana bel ağrısı istemeyiz deyince hep aklıma o cümlesi geliyor ama bence de normal adet olmuyoruz ona benzer ağrılar oluyor haliyle
O riskli durumlar için demiştir. Kanamaya eşlik eden bel ağrısını kastetmiştir belkide. Benim ilk gebeliğim aşılamayla olmuştu. Çok bel ağrım olmuştu.

Şimdi proluton depot yaptırdım sanki bel ağrımm hafifledi Kızlar bu bel ağrısı yoksa progesteron hormonuyla mı alakalı acaba düşmeye başlayınca mi Ağrı yapıyor ki gerçekten düşük belirtisi mi yoksa ben mi psikolojik öyle düşünüyorum

Pruluton fetüsün hareketini azaltıyor diye biliyorum ben. Bel ağrısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç.

Hayır canım. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.
Rabbim bu bebeğini sağlıkla aldırsın kucağına canım
Pruluton fetüsün hareketini azaltıyor diye biliyorum ben. Bel ağrısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç.
Progesteron hormonu çok yoğun proluton da onun için 4 günde bir zaten 4 gün yetecek progesteron var diye biliyorum ama belki de psikolojiktir benimkisi

Rabbim bu bebeğini sağlıkla aldırsın kucağına canım

Progesteron hormonu çok yoğun proluton da onun için 4 günde bir zaten 4 gün yetecek progesteron var diye biliyorum ama belki de psikolojiktir benimkisi

Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

İğne yaptırınca bende de psikolojik bi rahatlama oluyor. Sanki düşük olma ihtimali kalmıyomuş gibi geliyor.

Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

İğne yaptırınca bende de psikolojik bi rahatlama oluyor. Sanki düşük olma ihtimali kalmıyomuş gibi geliyor.
Aminnnn canım
Doğru o da etken tabi koruyormuş gibi sanki doktor bırakalım dese hayır dicem yani o derece

Aminnnn canım
Doğru o da etken tabi koruyormuş gibi sanki doktor bırakalım dese hayır dicem yani o derece
Ben hala bütün ilaçlara devam ediyorum. Estrofemi bile içiyorum hala. 12 haftada estrofem, Progestan, pruluton depot bırakılacakmış. Korkarım galiba bende.

Yok canım sen kalbini ferah tut biz yaşadığımız korkulardan dolayi hic rahat olamiyoruz malesef

Ben hala bütün ilaçlara devam ediyorum. Estrofemi bile içiyorum hala. 12 haftada estrofem, Progestan, pruluton depot bırakılacakmış. Korkarım galiba bende.
Estrofem bıraktım ben genelde kalp atımından sonra bıraktırıyorlarmış zaten ben fazladan 10
Gün daha kullandım canım
Yok canım sen kalbini ferah tut biz yaşadığımız korkulardan dolayi hic rahat olamiyoruz malesef
Evet ya hiç sorma canım depot içimde korkma canım birşey olmaz onu 2 günde bir vurulan da var hafta da vurulan da var bizim gibi 4 günde vurulan da var

Bende kalp atımından sonra bırakılıyor diye biliyordum. Hemşire dondurulmuş transfer bu, 12 haftalık olunca bırakıcan dedi. Kadın doğum doktoruna sorucam gidince.

Bende estrofemi kullanmaya devam ediyorum canım. Hayırlısı ile bir 3 aylık olsaydık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…