- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.221
İğneye gittim geldim bende. Halsizlikten kırılıyorum. Ev kalk gidelim diyo. Uykuya bi türlü doyamıyorum.
Benimde belim ağrıyor iki gündürCanim geçen gittiğimde bana antibiyotik verdi. Enfeksiyon olabilir dedi . Bu defa ne diyecek acaba
Canım ara ara bende de oluyor ama şu anda onu adete bağlıyorum . Adet olamıyoruz bu yüzden ağrı yapıyor olabilirBenimde belim ağrıyor iki gündür
İnşallah öyledirCanım ara ara bende de oluyor ama şu anda onu adete bağlıyorum . Adet olamıyoruz bu yüzden ağrı yapıyor olabilir
Hamilelikte bel ağrısı normal aslında. Hareketsizliktende ağrıyor olabilir. Bende azıcık ayakta dursam hemen ağrıyo mesela.İnşallah öyledir
Canım. Doktor da kanaman yoksa önemli değil diyor tamam da neden ağrıyorişe başlayacağım perşembe günü şimdi yatıyorum o zaman oturacağım inşallah etkilemez o da
Aynen ayakta dursam ağrıyor yatsam ağrıyor :) tüp bebek doktorum bana bel ağrısı istemeyiz deyince hep aklıma o cümlesi geliyor ama bence de normal adet olmuyoruz ona benzer ağrılar oluyor haliyleHamilelikte bel ağrısı normal aslında. Hareketsizliktende ağrıyor olabilir. Bende azıcık ayakta dursam hemen ağrıyo mesela.
O riskli durumlar için demiştir. Kanamaya eşlik eden bel ağrısını kastetmiştir belkide. Benim ilk gebeliğim aşılamayla olmuştu. Çok bel ağrım olmuştu.Aynen ayakta dursam ağrıyor yatsam ağrıyor :) tüp bebek doktorum bana bel ağrısı istemeyiz deyince hep aklıma o cümlesi geliyor ama bence de normal adet olmuyoruz ona benzer ağrılar oluyor haliyle
Aaaa anne misiniz siz normal de bir çocuğunuz var mıO riskli durumlar için demiştir. Kanamaya eşlik eden bel ağrısını kastetmiştir belkide. Benim ilk gebeliğim aşılamayla olmuştu. Çok bel ağrım olmuştu.
Hayır canım. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.Aaaa anne misiniz siz normal de bir çocuğunuz var mı ❤
Pruluton fetüsün hareketini azaltıyor diye biliyorum ben. Bel ağrısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç.Şimdi proluton depot yaptırdım sanki bel ağrımm hafifledi Kızlar bu bel ağrısı yoksa progesteron hormonuyla mı alakalı acaba düşmeye başlayınca mi Ağrı yapıyor ki gerçekten düşük belirtisi miyoksa ben mi psikolojik öyle düşünüyorum
Rabbim bu bebeğini sağlıkla aldırsın kucağına canımHayır canım. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.
Progesteron hormonu çok yoğun proluton da onun için 4 günde bir zaten 4 gün yetecek progesteron var diye biliyorum ama belki de psikolojiktir benimkisiPruluton fetüsün hareketini azaltıyor diye biliyorum ben. Bel ağrısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum hiç.
Rabbim bu bebeğini sağlıkla aldırsın kucağına canım
Progesteron hormonu çok yoğun proluton da onun için 4 günde bir zaten 4 gün yetecek progesteron var diye biliyorum ama belki de psikolojiktir benimkisi
Aminnnn canımAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
İğne yaptırınca bende de psikolojik bi rahatlama oluyor.Sanki düşük olma ihtimali kalmıyomuş gibi geliyor.
Ben hala bütün ilaçlara devam ediyorum. Estrofemi bile içiyorum hala. 12 haftada estrofem, Progestan, pruluton depot bırakılacakmış. Korkarım galiba bende.Aminnnn canım
Doğru o da etken tabi koruyormuş gibi sanki doktor bırakalım dese hayır dicem yani o derece
Şimdi proluton depot yaptırdım sanki bel ağrımm hafifledi Kızlar bu bel ağrısı yoksa progesteron hormonuyla mı alakalı acaba düşmeye başlayınca mi Ağrı yapıyor ki gerçekten düşük belirtisi miyoksa ben mi psikolojik öyle düşünüyorum
Aminnnn canım
Doğru o da etken tabi koruyormuş gibi sanki doktor bırakalım dese hayır dicem yani o derece
Estrofem bıraktım ben genelde kalp atımından sonra bıraktırıyorlarmış zaten ben fazladan 10Ben hala bütün ilaçlara devam ediyorum. Estrofemi bile içiyorum hala. 12 haftada estrofem, Progestan, pruluton depot bırakılacakmış. Korkarım galiba bende.
Evet ya hiç sorma canımYok canım sen kalbini ferah tutbiz yaşadığımız korkulardan dolayi hic rahat olamiyoruz malesef
Estrofem bıraktım ben genelde kalp atımından sonra bıraktırıyorlarmış zaten ben fazladan 10
Gün daha kullandım canım
Evet ya hiç sorma canımdepot içimde korkma canım birşey olmaz onu 2 günde bir vurulan da var hafta da vurulan da var bizim gibi 4 günde vurulan da var
Estrofem bıraktım ben genelde kalp atımından sonra bıraktırıyorlarmış zaten ben fazladan 10
Gün daha kullandım canım
Evet ya hiç sorma canımdepot içimde korkma canım birşey olmaz onu 2 günde bir vurulan da var hafta da vurulan da var bizim gibi 4 günde vurulan da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?