2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar sizin mide bulantınız kusturuyormu,yoksa sadece midede sürekli rahatsız edici bi bulantı hissi mi var.benimki böyle ve bu yüzden canım hiç bir şey yemek istemiyor

kızlar sizin mide bulantınız kusturuyormu,yoksa sadece midede sürekli rahatsız edici bi bulantı hissi mi var.benimki böyle ve bu yüzden canım hiç bir şey yemek istemiyor

Bazen kusturuyor bazen de sadece bulantı veriyor . Cok öyle aman aman bulantim yok . Arada bir geliyor sadece

Merhaba Ben de murat özekincideyim memnunum tavsiye ederim
cevabın ıcın tesk ederım bıraz detaylı bılgı verırmısın? yani isinin ehli mi yoksa siradan bir doktor mu?cunku benim cidden iyi bir doktor bulmam lazim.tabi labaratuari da iyi bir yer. tup bebek merkezlerine de bakiyorum ama antalyada sinirli galiba. fiyat konusunda da bilgi verisen cok sevinirim canim

Bende kalp atımından sonra bırakılıyor diye biliyordum. Hemşire dondurulmuş transfer bu, 12 haftalık olunca bırakıcan dedi. Kadın doğum doktoruna sorucam gidince.
Evet canım sen yine de bi sor istersen. Ama en iyisini Doktor bilir çünkü hepimizin tedavisi Farklı Farklı vardır bence bir bildiği

Sabahları öğürtü oluyor bende onun haricinde böyle bi değişik midem birşeyler yiyorum ama severek değil acıktığımdan değil de mecburiyetten bi de yoğurttan tiksindim o nerden geldi bilmiyorum

Yok canim inan ki Hiçbir sey yapmıyorum yemeğimi bile annem saolsun yatağıma getiriyor. Neden böyle oluyor anlamiyorum . Igne yaptirmama rağmen sabah 5 te tekrar kan geldi simdi kahverengiye döndü tekrar
Kahverengine döndüyse kanama bitmiş demek cnm stres yapma hiç

Sabahları öğürtü oluyor bende onun haricinde böyle bi değişik midem birşeyler yiyorum ama severek değil acıktığımdan değil de mecburiyetten bi de yoğurttan tiksindim o nerden geldi bilmiyorum
aynen ya ben de hiç birşeyi severek yiyemiyorum.sürekli bi doluluk hissi,bulanır gibi değişik bişeyler.nerden çıkacak kuzum karnındaki o minik yavrucaklardan çıkıyor bende hala yumurtaya hiç sıcak değilim aklıma gelince bile kötü oluyorum

Minicik yavrucukları yerim ben Öyle kuzum napalım onlar iyi olsunda tek

Benim bügün göğüslerimin şişkinliği tamamen gitmiş kızlar ya normal olduğunu söyledi daha önce hamile kalan arkadaşlarım ama yine de tedirgin oldum şişkinlik gittikten sonra süt üretmeye başlarmış göğüsler bilemedim normaldir herhalde

Midede rahatsız edici garip bi his oluyo. Kusma filan olmadı hiç. Açken bile bişey istemiyor canım.

benimde göğüs dolgunluğum eskisi kadar değil canım.önceleri hem dolgundu hemde ağrısı çoktu. şimdi sadece sabah ilk kalktığım zaman ağrıyor ama sonra bişey yok. bide ara ara uçlara doğru sızlamazlar oluyor

Canm bnm ilk denemem daha önce akdeniz universitrdi Rica ederim bnm ilk tüp bebek denemem o yüzden başka tüp bebek doktorları ile karsılastirmam mümkün değil. Doktorumun yönlendirmesi ile kendisi tanıştım.Samimi güleryüzlü ve mesleki bilgisini hissettirip emin ellerde olduğunuzu hissettiriyor.İhtiyacim olduğunda kendisine ulaşabilmek de beni rahatlatıyor. Fiyat konusunu aşağı yukarı 13 000 diye hatırlıyorum ama umuutet arkadaşımıza da sorabilirsin.Bnce içiniz rahat olsun Murat Bey e güvenebilirsiniz.

Benim de hic ağrım kalmadi canim

Midede rahatsız edici garip bi his oluyo. Kusma filan olmadı hiç. Açken bile bişey istemiyor canım.
hah aynen ya.tarif edemediğim bi rahatsızlık hissi.çok acıksamda canım bişey istemiyor.benim aç kalınca migrenim tutuyor.oda ilaç içmeden geçmiyor.sırf migrenim tutmasın aç kalmayım diye yiyorum

Kızlar sizin tuvalete gitmeniz sıklaştı mı? Ben 2-3 gündür geceleri uykudan uyanıyorum tuvalete gitmek için. Hemde 1 kez filanda değil 2 3 kez kalkıyorum.

hah aynen ya.tarif edemediğim bi rahatsızlık hissi.çok acıksamda canım bişey istemiyor.benim aç kalınca migrenim tutuyor.oda ilaç içmeden geçmiyor.sırf migrenim tutmasın aç kalmayım diye yiyorum
Bende böyle sanki otobüs tutmuş gibi bi his oluyo. En yakın tarifi bu hissettiğim bulantının.

Canım benim de tam tersi ine yapınca bele sancılı ağrı atıyor. Öyle düşünme . Ayrıca aynen gebelikte bel ağrısı gayet normalmiş kime sorsam bu ne ki bebek ağırlaştıkça o zaman göreceksin diyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…