2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sizin tuvalete gitmeniz sıklaştı mı? Ben 2-3 gündür geceleri uykudan uyanıyorum tuvalete gitmek için. Hemde 1 kez filanda değil 2 3 kez kalkıyorum.
benim henüz sıklaşmadı canım.suyu çok içtiğim için gün içinde ne kadar gidiyorsam o.gece 1 kere falan kalkıyorum.bugün suyuda içemedim gerçi de

Suyu ihmal etme önemli.
biliyorum canım elimden geldiğince içmeye çalışıyorum.normalde hiç su içen biri değilimdir.haftada 1 bardak su içmediğim zamanlar olurdu.şimdide en fazla 2 litre içebiliyorum.bide çalışınca tuvalete git gel baya sıkıntı oluyor.evde olsam tuvalet derdi de sıkıntı olmazdı ama bebeğimin sağlığı için içmeye devam edeceğim.bugün sadece böyle oldu

Ben zaten deli gibi su içerim normaldede. En az 2 litre içiyorumdur kışın bile.

Ben hiç uykuyla ilgili sorun yaşamadım @canimmkendimm ama olması gereken oymuş canım ne güzel uyu dinlen şimdi kayınvalidem geldi evi süpürdü bende toz aldım hemen belim başladı gene
Ben sildim süpürdüm toz aldım. Yorgunluktan kırılıyorum valla. Bi sepet çamaşır var. Ütülenecekler ayrılacak, diğerleri katlanıp yerleştirilecek, benim kolumu kıpırdatacak halim yok.

Bu gün ben öyleyim ya ineye resmen sürünerek gidip geldim
Felaket halsizim bende.

Yok canim benim gündüz hic uykum gelmiyor uyusam aslında ne güzel olur

Ben her fırsatta uyuyabilirim.

Beeen kafamı kaldıramıyorum uykudan kafamı akşam üzeri mutlaka uyuyorum bugün resmen 1 de uyandım

Bende öğlen uyuyorum genelde bugün uyumadım mesela gözlerim kapanıyor şimdiden.

Evet halsizlik bende de çok hep yatmak istiyorum bosvermişlik var üstüm de :)

Yine kraker yiyorum. Onuda sırf ilaç içmek için yiyorum. Hiç bişey almıyo midem.
Benim midem bi gün iyiyse bi gün kötü bugün iyi çok şükür kusma falan yaşamadım daha 7. Haftaya kadar kusma olmazsa bida olmazmış bi yerde okumuştum. Tost yiyebilirsin içine sadece peynir koyup o da rahatlatır hem bastırır mideni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…