- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.261
benim henüz sıklaşmadı canım.suyu çok içtiğim için gün içinde ne kadar gidiyorsam o.gece 1 kere falan kalkıyorum.bugün suyuda içemedim gerçi deKızlar sizin tuvalete gitmeniz sıklaştı mı? Ben 2-3 gündür geceleri uykudan uyanıyorum tuvalete gitmek için. Hemde 1 kez filanda değil 2 3 kez kalkıyorum.
Suyu ihmal etme önemli.benim henüz sıklaşmadı canım.suyu çok içtiğim için gün içinde ne kadar gidiyorsam o.gece 1 kere falan kalkıyorum.bugün suyuda içemedim gerçi de
biliyorum canım elimden geldiğince içmeye çalışıyorum.normalde hiç su içen biri değilimdir.haftada 1 bardak su içmediğim zamanlar olurdu.şimdide en fazla 2 litre içebiliyorum.bide çalışınca tuvalete git gel baya sıkıntı oluyor.evde olsam tuvalet derdi de sıkıntı olmazdı ama bebeğimin sağlığı için içmeye devam edeceğim.bugün sadece böyle olduSuyu ihmal etme önemli.
Ben zaten deli gibi su içerim normaldede. En az 2 litre içiyorumdur kışın bile.biliyorum canım elimden geldiğince içmeye çalışıyorum.normalde hiç su içen biri değilimdir.haftada 1 bardak su içmediğim zamanlar olurdu.şimdide en fazla 2 litre içebiliyorum.bide çalışınca tuvalete git gel baya sıkıntı oluyor.evde olsam tuvalet derdi de sıkıntı olmazdı ama bebeğimin sağlığı için içmeye devam edeceğim.bugün sadece böyle oldu
ne güzel valla maşallah sanaBen zaten deli gibi su içerim normaldede. En az 2 litre içiyorumdur kışın bile.
Bu gün ben öyleyim ya ineye resmen sürünerek gidip geldimUykudan gözünü açamayan bi benmiyim kızlar. Kırılıyorum resmen.
Uykudan gözünü açamayan bi benmiyim kızlar. Kırılıyorum resmen.
Kızlar sizin tuvalete gitmeniz sıklaştı mı? Ben 2-3 gündür geceleri uykudan uyanıyorum tuvalete gitmek için. Hemde 1 kez filanda değil 2 3 kez kalkıyorum.
Canim yoğurt yiyemiyorsan süt falan iç ..Yoğurttan tiksindim ya durduk yerde kv yoğurt var mi dediğiyle kustum
BeeenUykudan gözünü açamayan bi benmiyim kızlar. Kırılıyorum resmen.
Öyle yapıyorum canım napim :)Canim yoğurt yiyemiyorsan süt falan iç ..
Ben sildim süpürdüm toz aldım. Yorgunluktan kırılıyorum valla. Bi sepet çamaşır var. Ütülenecekler ayrılacak, diğerleri katlanıp yerleştirilecek, benim kolumu kıpırdatacak halim yok.Ben hiç uykuyla ilgili sorun yaşamadım @canimmkendimm ama olması gereken oymuş canımne güzel uyu dinlen şimdi kayınvalidem geldi evi süpürdü bende toz aldım hemen belim başladı gene
Felaket halsizim bende.Bu gün ben öyleyim ya ineye resmen sürünerek gidip geldim
Yok canim benim gündüz hic uykum gelmiyoruyusam aslında ne güzel olur
Beeenkafamı kaldıramıyorum uykudan kafamı akşam üzeri mutlaka uyuyorum bugün resmen 1 de uyandım
Evet halsizlik bende de çok hep yatmak istiyorum bosvermişlik var üstüm de :)Ben sildim süpürdüm toz aldım. Yorgunluktan kırılıyorum valla. Bi sepet çamaşır var. Ütülenecekler ayrılacak, diğerleri katlanıp yerleştirilecek, benim kolumu kıpırdatacak halim yok.
Felaket halsizim bende.
Ben her fırsatta uyuyabilirim.
Bende öğlen uyuyorum genelde bugün uyumadım mesela gözlerim kapanıyor şimdiden.
Bende sütten tiksindim ya içemiyorum hiç bir şekilde yoğurt yiyorumÖyle yapıyorum canım napim :)
Benim midem bi gün iyiyse bi gün kötü bugün iyi çok şükür kusma falan yaşamadım daha 7. Haftaya kadar kusma olmazsa bida olmazmış bi yerde okumuştum. Tost yiyebilirsin içine sadece peynir koyup o da rahatlatır hem bastırır mideniYine kraker yiyorum. Onuda sırf ilaç içmek için yiyorum. Hiç bişey almıyo midem.
Ne olcak böyle bilmemBende sütten tiksindim ya içemiyorum hiç bir şekilde yoğurt yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?