- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.281
Bende kusma olacağını sanmıyorum. Olacak olsa çoktan olurdu. Ama bu midemdeki kötü his çok kötü işte. Hiç bişey istemiyor canım.Benim midem bi gün iyiyse bi gün kötü bugün iyi çok şükür kusma falan yaşamadım daha 7. Haftaya kadar kusma olmazsa bida olmazmış bi yerde okumuştum. Tost yiyebilirsin içine sadece peynir koyup o da rahatlatır hem bastırır mideni
Doğurunca geçer mi acabaNe olcak böyle bilmem
Olsun bunlar bebişin iyi olduğu anlamına geliyor ne kadar bulantı o kadar sağlıklı bebişBende kusma olacağını sanmıyorum. Olacak olsa çoktan olurdu. Ama bu midemdeki kötü his çok kötü işte. Hiç bişey istemiyor canım.
İnşallah canım. Perşembe bi gelseydi.Olsun bunlar bebişin iyi olduğu anlamına geliyor ne kadar bulantı o kadar sağlıklı bebiş
Geçer benceDoğurunca geçer mi acaba
kızlar sizin mide bulantınız kusturuyormu,yoksa sadece midede sürekli rahatsız edici bi bulantı hissi mi var.benimki böyle ve bu yüzden canım hiç bir şey yemek istemiyor
Geçmiş olsun öncelikle canım kızına. Bişi olsa kanama falan olurdu stres yapma içini ferah tut iğneyi de yaptırmışsın zaten. Acilde muayne ettiler miKızlar ya kızım hastaydı birden kustu bende panikle onu kucaklayıp banyoya götürdüm 22 kilo unuttum resmen hamile olduğumu sonra belime kasigima bir ağrı girdi acile gittim proluton pazartesi vuruncaktim doktor vuralım şimdi dedi kanama leke bir şey yok ama çok korkuyorum ya bir şey olduysa yarın akşama kadar yat dedi.yani bir şey olsa anlarmiyiz acaba
Bende o doktoru araştırıyorumMemorial ile görüştünüz mü dr
Murat Özekinci
Tesekkur ederim Yok canım muayene etmediler kanama veya leke varmı dediler yok dedim igneni yinede yapalım dediler yarın akşama kadar da yat kalkma dedilerGeçmiş olsun öncelikle canım kızına. Bişi olsa kanama falan olurdu stres yapma içini ferah tut iğneyi de yaptırmışsın zaten. Acilde muayne ettiler mi
Maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbimKizlar merhaba.
ikiz gebeliğim üçüz oldu. Bebeklerden biri tek yumurta ikizi olarak çoğalmış. 2 embriyo konmuştu. Ama bir yumurta kendi içinde bölünmüş. Aranızda var mı bu durumu yaşayan? Şuan 7 haftaliklar. Hepsi sağlıklı ve kalpleri atıyor??
Çok geçmiş olsun canım korkma bence Allahın izniyle hiç bir şey olmazKızlar ya kızım hastaydı birden kustu bende panikle onu kucaklayıp banyoya götürdüm 22 kilo unuttum resmen hamile olduğumu sonra belime kasigima bir ağrı girdi acile gittim proluton pazartesi vuruncaktim doktor vuralım şimdi dedi kanama leke bir şey yok ama çok korkuyorum ya bir şey olduysa yarın akşama kadar yat dedi.yani bir şey olsa anlarmiyiz acaba
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım korkma bence Allahın izniyle hiç bir şey olmaz
pozıtıf dusunmene sevındım doktor icin.bende bir iletisime geceyim.oyle karar vereyim. sen direk cep telefonundan mi ulasiyorsun? bana ozelden vermen mumkun mu?whatsapp ile mesaj atarak ulasayim ilk asamada. kendisi musait olunca doner rahatsiz etmem doktor beyi? yollar misin? cunku sekreterler vs derken cok ugrastirirlar.yurtdisinda oldugum icin biraz daha zahmetli oyle o yuzden.Canm bnm ilk denemem daha önce akdeniz universitrdi
Rica ederim bnm ilk tüp bebek denemem o yüzden başka tüp bebek doktorları ile karsılastirmam mümkün değil. Doktorumun yönlendirmesi ile kendisi tanıştım.Samimi güleryüzlü ve mesleki bilgisini hissettirip emin ellerde olduğunuzu hissettiriyor.İhtiyacim olduğunda kendisine ulaşabilmek de beni rahatlatıyor. Fiyat konusunu aşağı yukarı 13 000 diye hatırlıyorum ama umuutet arkadaşımıza da sorabilirsin.Bnce içiniz rahat olsun Murat Bey e güvenebilirsiniz.
Hiç bişi olmaz tabi cnm çık dolan iyi gelir hem sana ben hep çıkıyorum pazara bile gidiyoruz eşimleKızlar günaydın Bugün biraz eşimle çıkıp yemek yiyesim var dışarda bi zararı olmazdır herhalde
Kızlar günaydın Bugün biraz eşimle çıkıp yemek yiyesim var dışarda bi zararı olmazdır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?