2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kusma olacağını sanmıyorum. Olacak olsa çoktan olurdu. Ama bu midemdeki kötü his çok kötü işte. Hiç bişey istemiyor canım.

Bende kusma olacağını sanmıyorum. Olacak olsa çoktan olurdu. Ama bu midemdeki kötü his çok kötü işte. Hiç bişey istemiyor canım.
Olsun bunlar bebişin iyi olduğu anlamına geliyor ne kadar bulantı o kadar sağlıklı bebiş

İğne devam edenlerin bezeleri için bitkisel çözüm keten tohumunu çekiyorsun balla karıştırıp o bölgeye koy iki üç kere yapsan yetiyormuş

Kızlar ya kızım hastaydı birden kustu bende panikle onu kucaklayıp banyoya götürdüm 22 kilo unuttum resmen hamile olduğumu sonra belime kasigima bir ağrı girdi acile gittim proluton pazartesi vuruncaktim doktor vuralım şimdi dedi kanama leke bir şey yok ama çok korkuyorum ya bir şey olduysa yarın akşama kadar yat dedi.yani bir şey olsa anlarmiyiz acaba

Geçmiş olsun öncelikle canım kızına. Bişi olsa kanama falan olurdu stres yapma içini ferah tut iğneyi de yaptırmışsın zaten. Acilde muayne ettiler mi

Geçmiş olsun öncelikle canım kızına. Bişi olsa kanama falan olurdu stres yapma içini ferah tut iğneyi de yaptırmışsın zaten. Acilde muayne ettiler mi
Tesekkur ederim Yok canım muayene etmediler kanama veya leke varmı dediler yok dedim igneni yinede yapalım dediler yarın akşama kadar da yat kalkma dediler

Maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim

Çok geçmiş olsun canım korkma bence Allahın izniyle hiç bir şey olmaz

Kızlar günaydın Bugün biraz eşimle çıkıp yemek yiyesim var dışarda bi zararı olmazdır herhalde

pozıtıf dusunmene sevındım doktor icin.bende bir iletisime geceyim.oyle karar vereyim. sen direk cep telefonundan mi ulasiyorsun? bana ozelden vermen mumkun mu?whatsapp ile mesaj atarak ulasayim ilk asamada. kendisi musait olunca doner rahatsiz etmem doktor beyi? yollar misin? cunku sekreterler vs derken cok ugrastirirlar.yurtdisinda oldugum icin biraz daha zahmetli oyle o yuzden.
cok tsk ederim canim. bebegin senin sonuna kadar kalisin.nurtopu gibi dogar insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…