- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.301
21 ocaktan beri ilk kez çıkıyorum sanki pişmanım gibiHiç bişi olmaz tabi cnm çık dolan iyi gelir hem sana ben hep çıkıyorum pazara bile gidiyoruz eşimle
Ay benim ki de söyleyip duruyordu gidelim çıkalım diye bugün dayanamadımÇık dolaş canım iyi gelir ama yorma kendiniBende eşime söylüyorum ama yok çıkarmıyor beni 9 ay acaba böyle mi geçircez
Leke dedigin hangi renk. Ultrasonda kan alani gozuktu muKızlar merhaba. Kendi başıma iş açtım. 9. Haftadayız şimdiye kadar hiç leke falan olmamıştı. Cuma günü kalabalık bir misafir ağırladım, hayır diyemedim ve 2 gün sürekli ayakta ikramlık hazırladım gün gibi düşünün. Onlar gittikten sonra lavaboya gittiğimde çamur gibi lekelenmem vardı ve cumadan beri hafif hafif devam ediyor. Bugün dr a gittik kalp atışı falan var sıkıntı görünmüyor ama leke kanama istemeyiz kesinlikle dedi. İsrahat et kalkma dedi. Benim bir şey olmaz olmaz diyen aklıma tüküreyim, kalktım 10 çeşit şey hazırladım ve aldım karşılığını Çok mutsuzum yaa, o kadar zorluklar çektim ama kıymetini hala bilmiyorum. Sanki nazlı gibi görünecem yok yaparım modundayım sürekli. İnşallah bir şey olmaz bebeğe ama 9. Haftaya kadar hiç leke olmayıp o gün başlaması ve hala devam etmesi korkutucu. Yani benim hatam belli ki.
Yok kan alanı var mı diye baktı dr ama yok bir şey dedi. İlk gün çamur gibiydi bu sabah da yine öyle koyu kahverengi ve çok çok açık pembe gibi geldi az lavaboda ama sonra sadece kahverengi şekilde devam etti az az.Leke dedigin hangi renk. Ultrasonda kan alani gozuktu mu
Kızlar merhaba. Kendi başıma iş açtım. 9. Haftadayız şimdiye kadar hiç leke falan olmamıştı. Cuma günü kalabalık bir misafir ağırladım, hayır diyemedim ve 2 gün sürekli ayakta ikramlık hazırladım gün gibi düşünün. Onlar gittikten sonra lavaboya gittiğimde çamur gibi lekelenmem vardı ve cumadan beri hafif hafif devam ediyor. Bugün dr a gittik kalp atışı falan var sıkıntı görünmüyor ama leke kanama istemeyiz kesinlikle dedi. İsrahat et kalkma dedi. Benim bir şey olmaz olmaz diyen aklıma tüküreyim, kalktım 10 çeşit şey hazırladım ve aldım karşılığını Çok mutsuzum yaa, o kadar zorluklar çektim ama kıymetini hala bilmiyorum. Sanki nazlı gibi görünecem yok yaparım modundayım sürekli. İnşallah bir şey olmaz bebeğe ama 9. Haftaya kadar hiç leke olmayıp o gün başlaması ve hala devam etmesi korkutucu. Yani benim hatam belli ki.
Pembemsi kirmizi devam ederse kesin geri git doktora. Kahverengiden genelde korkmayin denirYok kan alanı var mı diye baktı dr ama yok bir şey dedi. İlk gün çamur gibiydi bu sabah da yine öyle koyu kahverengi ve çok çok açık pembe gibi geldi az lavaboda ama sonra sadece kahverengi şekilde devam etti az az.
İnşallah canım çok teşekkürler, inşallah olmaz. Evet ders oldu bana ama inşallah geç kalmamışımdır.Canim öncelikle sıkma canını . Bir şey olmaz inşallah. Ama bırak insanlar ne düşünürse düşünsün bir sure kimseyi kabul etme . Bol bol su iç dinlen hiçbir şey yapma .
Yarın kendi dr uma gitcem, rapor da almam gerek israhat için.Pembemsi kirmizi devam ederse kesin geri git doktora. Kahverengiden genelde korkmayin denir
İnşallah hiçbirimizinki önemli değildir canım.Kahverengi ise korkma benim5.haftadan beri hala devam ediyor lekelenmem ama doktorum hiç önemsemiyor.
İnşallah hiçbirimizinki önemli değildir canım.
Benim çok şükür geçti kahverengi akıntım plesanta kendine yer açıyor ondan kaynaklı dedi bir kaç güne geçicek dedi doktor dediği gibi de geçti şimdi yok ama hep tedirginlik devam ediyor. Doktor eğilip kalkmaktan ayakta çok durmaktan ve ıkınmaktan olur dediCanım ; benim o kahverengi akintim malesef nerdeyse hic bitmedi . Hâlâ da devam ediyor Dr sadece dinlen diyor .
Benim çok şükür geçti kahverengi akıntım plesanta kendine yer açıyor ondan kaynaklı dedi bir kaç güne geçicek dedi doktor dediği gibi de geçti şimdi yok ama hep tedirginlik devam ediyor. Doktor eğilip kalkmaktan ayakta çok durmaktan ve ıkınmaktan olur dedi
Yolundadır inşallah cnm ama her doktora gidişimizde bu heyecanımız bitmicekKızlar yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin lütfenherşey yolundadır inşallah
Ben yapıyorum ondan kaynaklıydı tabiYagmur ben bu dediklerinin hiçbirini yapmıyorum ama nasil oluyorsa yine geliyor . Bir ara 5 6 gun gelmedi oh bitti dedim sonra tekrar basladi o zaman dr a gittiğimde enfeksiyon olabilir antibiyotik vermisti onu kullandim . Sonra tekrar kanama olunca kahverengiye döndü hâlâ da geliyor. Dr 12. Haftayi bir atlatsaydık dedi bakalim bekliyorum
inşallah canım ay evet ya ne zaman hevesli gideceğizYolundadır inşallah cnm ama her doktora gidişimizde bu heyecanımız bitmicek
Kızlar yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin lütfenherşey yolundadır inşallah
Ben yapıyorum ondan kaynaklıydı tabikan sulandırıcıya devam mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?