2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba. Kendi başıma iş açtım. 9. Haftadayız şimdiye kadar hiç leke falan olmamıştı. Cuma günü kalabalık bir misafir ağırladım, hayır diyemedim ve 2 gün sürekli ayakta ikramlık hazırladım gün gibi düşünün. Onlar gittikten sonra lavaboya gittiğimde çamur gibi lekelenmem vardı ve cumadan beri hafif hafif devam ediyor . Bugün dr a gittik kalp atışı falan var sıkıntı görünmüyor ama leke kanama istemeyiz kesinlikle dedi. İsrahat et kalkma dedi. Benim bir şey olmaz olmaz diyen aklıma tüküreyim, kalktım 10 çeşit şey hazırladım ve aldım karşılığını Çok mutsuzum yaa, o kadar zorluklar çektim ama kıymetini hala bilmiyorum. Sanki nazlı gibi görünecem yok yaparım modundayım sürekli. İnşallah bir şey olmaz bebeğe ama 9. Haftaya kadar hiç leke olmayıp o gün başlaması ve hala devam etmesi korkutucu. Yani benim hatam belli ki.

Leke dedigin hangi renk. Ultrasonda kan alani gozuktu mu

Canim öncelikle sıkma canını . Bir şey olmaz inşallah. Ama bırak insanlar ne düşünürse düşünsün bir sure kimseyi kabul etme . Bol bol su iç dinlen hiçbir şey yapma .

Pembemsi kirmizi devam ederse kesin geri git doktora. Kahverengiden genelde korkmayin denir

Canım ; benim o kahverengi akintim malesef nerdeyse hic bitmedi . Hâlâ da devam ediyor Dr sadece dinlen diyor .
Benim çok şükür geçti kahverengi akıntım plesanta kendine yer açıyor ondan kaynaklı dedi bir kaç güne geçicek dedi doktor dediği gibi de geçti şimdi yok ama hep tedirginlik devam ediyor. Doktor eğilip kalkmaktan ayakta çok durmaktan ve ıkınmaktan olur dedi

Yagmur ben bu dediklerinin hiçbirini yapmıyorum ama nasil oluyorsa yine geliyor . Bir ara 5 6 gun gelmedi oh bitti dedim sonra tekrar basladi o zaman dr a gittiğimde enfeksiyon olabilir antibiyotik vermisti onu kullandim . Sonra tekrar kanama olunca kahverengiye döndü hâlâ da geliyor. Dr 12. Haftayi bir atlatsaydık dedi bakalim bekliyorum

Ben yapıyorum ondan kaynaklıydı tabi kan sulandırıcıya devam mı cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…