2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende halsizlikle boğuşuyorum.
Ben şu iki gündür Hiç olmadığım kadar iyiyim ya hatta bazen diyorum ki acaba bişiy mi oldu hamile gibi değilim sanki diyorum kendi kendime sonra diyorum kötü bişi olsa kanama olurdu diyorum iyi olsak kötü olsak hep bi panik hep bi korku

Aynen öyle valla canım, iyi olsam bebeğe bişey oldu da belirtiler mi gitti diyorum, kötü olsam bebeğe bişey oldu ondan mı böyle diyorum. Rahmimde basınç, ara sıra ufak batmalar, ağrı var. İnternetten bakıyorum normalmiş ama insan endişeleniyor.

Ay bende öyleyim bazen midem bile bulanmıyor bişey mi oldu diyorum. Bazen hem midem kötü oluyor hem belim ağrıyor bişey mi oldu diyorum amma Pimprikli olduk

kelebekmkelebek Eminim güzel haberlerle döneceksin. Her doktor kontrolü büyük heyecan ve gelgitli bir psikoloji içindeyimz. Hepimizde aynı şeyler var. Bazen çok iyimserim bazen inanamıyorum bazen de acaba bir şey mi oldu olacak halindeyim. En iyisi şimdi ve burada olmanın yollarını arayalım ve bugünün tadını çıkaralım. Çünkü zihnimiz geçmişe ve geleceğe çok atlıyor. Bu atlamayı yaptığında zihindeki bu endişe halini ve kurgu halini farkedin ve şu ana buraya odaklanın ve yapmanız gereken şeyleri yapın kızlar. Ben öyle yapıyorum ( imza meditasyoncu ceren)

Çok sağol canım inşallah Evet stres yapmadan duramıyoruz ki :) gelmemiz
Gitmemiz yatmamız kalkmamız hepsi düşünce içinde çok haklısın meditasyoncu arkadaşım

Ay bende öyleyim bazen midem bile bulanmıyor bişey mi oldu diyorum. Bazen hem midem kötü oluyor hem belim ağrıyor bişey mi oldu diyorum amma Pimprikli olduk
Yavaş yavaş deliriyoruz farkındamısınız

Kızlar yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin lütfen herşey yolundadır inşallah
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım bugün misafirlerim vardı bakamadım hiç buraya.çok yoruldum.salıda benim kontrolüm var.inşallah hepimizin bebişleri iyidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…