- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.321
İnşallah canım benimHayirli haberlerle dön insallah canim
İnşallah canım.Kızlar yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin lütfenherşey yolundadır inşallah
Belki ondanda kaynaklı olabilir cnm kötü bişi olmasın da gerçi insan görünce sinir oluyor vallaBenim ki doğuma kadar devam canim . Pıhtılaşma var çünkü bendd
Ben şu iki gündür Hiç olmadığım kadar iyiyim ya hatta bazen diyorum ki acaba bişiy mi oldu hamile gibi değilim sanki diyorum kendi kendime sonra diyorum kötü bişi olsa kanama olurdu diyorum iyi olsak kötü olsak hep bi panik hep bi korkuBende halsizlikle boğuşuyorum.
Belki ondanda kaynaklı olabilir cnm kötü bişi olmasın da gerçi insan görünce sinir oluyor valla
Dinlemenin yararı olacaksa öyle yapacaz mecbur.Canım ; benim o kahverengi akintim malesef nerdeyse hic bitmedi . Hâlâ da devam ediyor Dr sadece dinlen diyor .
Aynen öyle valla canım, iyi olsam bebeğe bişey oldu da belirtiler mi gitti diyorum, kötü olsam bebeğe bişey oldu ondan mı böyle diyorum. Rahmimde basınç, ara sıra ufak batmalar, ağrı var. İnternetten bakıyorum normalmiş ama insan endişeleniyor.Ben şu iki gündür Hiç olmadığım kadar iyiyim ya hatta bazen diyorum ki acaba bişiy mi oldu hamile gibi değilim sanki diyorum kendi kendime sonra diyorum kötü bişi olsa kanama olurdu diyorum iyi olsak kötü olsak hep bi panik hep bi korku
İnşallah canım.
Halsizlik ben de de var ya kolum kalkmıyor hep yatmak istiyorum nasıl çalışacaksam bu haldeBende halsizlikle boğuşuyorum.
Ay bende öyleyim bazen midem bile bulanmıyor bişey mi oldu diyorum. Bazen hem midem kötü oluyor hem belim ağrıyor bişey mi oldu diyorumBen şu iki gündür Hiç olmadığım kadar iyiyim ya hatta bazen diyorum ki acaba bişiy mi oldu hamile gibi değilim sanki diyorum kendi kendime sonra diyorum kötü bişi olsa kanama olurdu diyorum iyi olsak kötü olsak hep bi panik hep bi korku
Ben iyiki çalışmıyorum valla. Bütün gün pinekliyorum çünkü.
Halsizlik ben de de var ya kolum kalkmıyor hep yatmak istiyorum nasıl çalışacaksam bu halde
Mis mis valla en Güzelini yapıyorsunBen iyiki çalışmıyorum valla. Bütün gün pinekliyorum çünkü.
Çok sağol canım inşallahkelebekmkelebek Eminim güzel haberlerle döneceksin. Her doktor kontrolü büyük heyecan ve gelgitli bir psikoloji içindeyimz. Hepimizde aynı şeyler var. Bazen çok iyimserim bazen inanamıyorum bazen de acaba bir şey mi oldu olacak halindeyim. En iyisi şimdi ve burada olmanın yollarını arayalım ve bugünün tadını çıkaralım. Çünkü zihnimiz geçmişe ve geleceğe çok atlıyor. Bu atlamayı yaptığında zihindeki bu endişe halini ve kurgu halini farkedin ve şu ana buraya odaklanın ve yapmanız gereken şeyleri yapın kızlar. Ben öyle yapıyorum ( imza meditasyoncu ceren)
inşallah canım bende gidicem yarın güzel haberlerle dönerizKızlar yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin lütfenherşey yolundadır inşallah
Yavaş yavaş deliriyoruz farkındamısınızAy bende öyleyim bazen midem bile bulanmıyor bişey mi oldu diyorum. Bazen hem midem kötü oluyor hem belim ağrıyor bişey mi oldu diyorumamma Pimprikli olduk
Korkma cnm içini ferah tut kan sulandırcıdan kaynaklıdır bence sonuçta kan değil pembemsi değilAynen canim kötü bir sey olmasın da raziyim gelmesine . En ufak bir islaklikta korkuyorum
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar yarın sabah doktor kontrolüm var bana dua edin lütfenherşey yolundadır inşallah
İnşallah canım beniminşallah canım bende gidicem yarın güzel haberlerle döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?