- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.341
Hahaha evetYavaş yavaş deliriyoruz farkındamısınız
İnşallah canım benim rabbim hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsinhayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımbugün misafirlerim vardı bakamadım hiç buraya.çok yoruldum.salıda benim kontrolüm var.inşallah hepimizin bebişleri iyidir ❤
Böyle her an yanımızda bi ultrason cihazı bi de hemşire bıraksınlar doktora gerek yok ona kontrole giderizsürekli dinlesek baksak çocuklarımıza
Güzel anneler yarın inşaallah mutlu hayırlı haberlerle dönersininşallah canım bende gidicem yarın güzel haberlerle döneriz
ablamlar kız kardeşim falan geldi,geldikten sonra bana pek bişey yaptırmadılar mutfağı falan hep onlar topladı ama ben onlar gelene kadar hep mutfaktaydım. normalde çok yorulmayız ama şimdi yoruyor her şey.ayen direk yattım sırt üstü dinleniyorumHahaha evetfarkında olup hala buna devam ediyoruz
İnşallah canım benim rabbim hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsinboşver misafiri bu dönemde bence dinlen hemen uzan canım
Aynen ya ine ye gidip gelmek bile yoruyor beni. Azıcık bi acıkma olsa elim ayağım tutmuyor resmen olduğum yere bırakıyorum kendimiablamlar kız kardeşim falan geldi,geldikten sonra bana pek bişey yaptırmadılar mutfağı falan hep onlar topladı ama ben onlar gelene kadar hep mutfaktaydım. normalde çok yorulmayız ama şimdi yoruyor her şey.ayen direk yattım sırt üstü dinleniyorum
valla öyle çok çabuk yoruluyoruz artık.bu kadarda olacak napalım.kolay değil içimizde bi mucize büyüyor ❤Aynen ya ine ye gidip gelmek bile yoruyor beni. Azıcık bi acıkma olsa elim ayağım tutmuyor resmen olduğum yere bırakıyorum kendimi
İnşallah canım benim hepimiz iyi haberlerle gelelimGüzel anneler yarın inşaallah mutlu hayırlı haberlerle dönersinBebişlerinize doya doya bakın benim de nasip olursa Salı kontrol heyecan aynen devam
Evet çok çabuk yoruluyoruz artık eskisi gibi değiliz kiablamlar kız kardeşim falan geldi,geldikten sonra bana pek bişey yaptırmadılar mutfağı falan hep onlar topladı ama ben onlar gelene kadar hep mutfaktaydım. normalde çok yorulmayız ama şimdi yoruyor her şey.ayen direk yattım sırt üstü dinleniyorum
İnşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğum heyacanını yaşayalım bu şekildeGüzel anneler yarın inşaallah mutlu hayırlı haberlerle dönersin❤ Bebişlerinize doya doya bakınbenim de nasip olursa Salı kontrol heyecan aynen devam
Oh maşallah miniklere. Perşembede ben gidicem bakalım ne diyecek doktor.Kızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
oyyy maşallah miniklere yaKızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
İnşallah iyi haberlerle gel canımOh maşallah miniklere. Perşembede ben gidicem bakalım ne diyecek doktor.
Maşallah kuzum darısı sizeoyyy maşallah miniklere yadarısı bizim kuzulara inşallah hadi sende biraz rahatla anneleri keyfini yaşamaya başla
Kızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
bu kusmayı falan troid düşüklüğü de yaparmış bak.buna sıkma canını.ona göre bi ilaç yada beslenme şekli belirler hallolur.yeterki bebeklerinde sende iyi olun canımİnşallah iyi haberlerle gel canımCuma tekrar gideceğim ben ilaç yazacak hem de gelmişken bakarız yine dedi
Maşallah kuzum darısı sizeya tiroidim düşükmüş dahiliyeye gitmem gerekiyormuş
Öyleymiş canım bi de yüksekliği sorun oluyormus galiba araştırdım da biraz aman onlara zarar gelmesin debu kusmayı falan troid düşüklüğü de yaparmış bak.buna sıkma canını.ona göre bi ilaç yada beslenme şekli belirler hallolur.yeterki bebeklerinde sende iyi olun canım
İnşallah iyi haberlerle gel canımCuma tekrar gideceğim ben ilaç yazacak hem de gelmişken bakarız yine dedi
Ben perşembe nasıl gelecek bilmiyorum valla. Eşimde aramış şimdi kv öğleden sonra hastaneye yatcakmış ameliyat için. Gideriz yanına ayıp olmasın diyo. Biz heryerde yalnızken bize hiç ayıp olmuyordu çünkü. Zaten heryer hastalık kaynıyor.
Doğru söylemiş, hastaneler mikrop yuvası şu an. Zaten sürekli tuvaletim geliyor, tuvaletede giremiyorum hastanede enfeksiyon kaparım diye.Öyle olur ayıplar bize değil onlara göre hep.
Valla canım doktorum dedi ki kimseyle toka bile yapma yakın temas da bulunma buraya gelirken de artık maske tak gel dedi ellerini devamlı yıka çok dikkat et dedi
Evet canım bende girmiyorum çok dikkat etmemiz lazım zaten evden de çıkmıyorum da mecbur çıkacağım iş için artıkDoğru söylemiş, hastaneler mikrop yuvası şu an. Zaten sürekli tuvaletim geliyor, tuvaletede giremiyorum hastanede enfeksiyon kaparım diye.
işte canım onlar yapınca mübah bizler yapınca günah.çünkü onlar büyük.ne kadar büyüklük gösterip düşünceli davranmasalarda saygıda bekliyorlar,ilgide bekliyorlar maalesef.Ben perşembe nasıl gelecek bilmiyorum valla. Eşimde aramış şimdi kv öğleden sonra hastaneye yatcakmış ameliyat için. Gideriz yanına ayıp olmasın diyo. Biz heryerde yalnızken bize hiç ayıp olmuyordu çünkü. Zaten heryer hastalık kaynıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?