2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte canım onlar yapınca mübah bizler yapınca günah.çünkü onlar büyük.ne kadar büyüklük gösterip düşünceli davranmasalarda saygıda bekliyorlar,ilgide bekliyorlar maalesef.
Aynen öyle. Biz küçüğüz ya ne olursa olsun ses çıkarmamamız lazım. Öyle zannediyorlar ama benim zaten ruh halim gelgitli. Tahammül sınırım çok düştü.

İnşallah iyi haberlerle gel canım Cuma tekrar gideceğim ben ilaç yazacak hem de gelmişken bakarız yine dedi

Maşallah kuzum darısı size ya tiroidim düşükmüş dahiliyeye gitmem gerekiyormuş
Cnm gebelik kaynaklıdır tiroid benimde normalde var işte düzenli ilacımı kullanıyordum bi sorun yoktu hamilelikten dolayı yükselmişti şimdi ilacın dozunu yükseltti doktor bakalım perşembe kontrol var. Sende ihmal etme sakın doktor troid hormonumuz vücudun orkestra şefi demişti bide bebeğin zekasında etkili bir hormonmuş

Aynen öyle. Biz küçüğüz ya ne olursa olsun ses çıkarmamamız lazım. Öyle zannediyorlar ama benim zaten ruh halim gelgitli. Tahammül sınırım çok düştü.
eminim hepimizin tahammül sınırı çok düşüktür.çünkü bende öyleyim.çabuk sinirlenip çabuk duygusala bağlıyorum hemen gözler doluyor.o yüzden bizi zorlamasınlar bence

Evet canım öyleymiş düşüklüğü de yüksekliği de sorunmuş. Yarın gidicem dahiliyeye randevu aldım. Ona devlet hastanesine gidicem güç kalmadı özele ona gitmeye

Kızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah 8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
ayyy canım cok sevındım harıka. benımde randevun yarın 4 gözle bekliyorum ınsllah bende kalp atışlarını duyarım bebıslerımın

Herşey gözüme batıyor benim bu sıra. Patlamaya hazır bomba gibiyim.
sen genede sakin kalmaya çalış canım.gerilme boşver.hem bak biz nasıl bi duygu içerisinde olursak bebeklerimizde öyle oluyormuş gergin ve stresli çocuklar olmasınlar dimi

sen genede sakin kalmaya çalış canım.gerilme boşver.hem bak biz nasıl bi duygu içerisinde olursak bebeklerimizde öyle oluyormuş gergin ve stresli çocuklar olmasınlar dimi
Ayy aman aman olmasınlar. Doğurana kadar strese giriyoruz, Allahın izniyle doğurunca rahat edelim inşallah.

Kızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah 8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
Ayyy maşaallah subhanallah canım Darısı yarın bana inşaallah. Dünden beri belim tuttu yine korkmaya başlamıştım ki yazını okudum içim rahatladı azıcık

Ayyy maşaallah subhanallah canım❤ Darısı yarın bana inşaallah. Dünden beri belim tuttu yine korkmaya başlamıştım ki yazını okudum içim rahatladı azıcık
yarın 3-4 kişinin kontrolü var galiba bende yarın gitcem.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz

yarın 3-4 kişinin kontrolü var galiba bende yarın gitcem.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
aynen mesela benım yarın aksam saat 6 buçukta randevum var kalp atışları ıcın cok korkuyorum herkes dua etsın olurmu. ınsallah hepımız bebıslerımızı saga salım kucağımıza aldığımız gunlerı goruruz

hepimiz aynı korkular içindeyiz canım.inşallah herşey yolundadır,miniklerimiz sağlıkla büyüyordur.hepimiz yüzümüz gülerek çıkarız hastaneden

Kızlar ya bugün doktora gittim burda demiştim ya yanlışlıkla kızımı kaldırdım diye doktor kalp atışı biraz zayıf dedi moralim bozuldu haftaya tekrar gel dedi

Kızlar ya bugün doktora gittim burda demiştim ya yanlışlıkla kızımı kaldırdım diye doktor kalp atışı biraz zayıf dedi moralim bozuldu haftaya tekrar gel dedi
Canım sen tam kaç haftaliksin şuan kalp atışı için erken degilmi zaten canını sıkma Allahın izniyle birşey olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…