- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.361
Bende hiç çıkmıyorum. Salgın bi yandan virüs bi yandan. Bilmiyorum ne olacak.Evet canım bende girmiyorum çok dikkat etmemiz lazım zaten evden de çıkmıyorum da mecbur çıkacağım iş için artık
Aynen öyle. Biz küçüğüz ya ne olursa olsun ses çıkarmamamız lazım. Öyle zannediyorlar ama benim zaten ruh halim gelgitli. Tahammül sınırım çok düştü.işte canım onlar yapınca mübah bizler yapınca günah.çünkü onlar büyük.ne kadar büyüklük gösterip düşünceli davranmasalarda saygıda bekliyorlar,ilgide bekliyorlar maalesef.
Cnm gebelik kaynaklıdır tiroid benimde normalde var işte düzenli ilacımı kullanıyordum bi sorun yoktu hamilelikten dolayı yükselmişti şimdi ilacın dozunu yükseltti doktor bakalım perşembe kontrol var. Sende ihmal etme sakın doktor troid hormonumuz vücudun orkestra şefi demişti bide bebeğin zekasında etkili bir hormonmuşİnşallah iyi haberlerle gel canımCuma tekrar gideceğim ben ilaç yazacak hem de gelmişken bakarız yine dedi
Maşallah kuzum darısı sizeya tiroidim düşükmüş dahiliyeye gitmem gerekiyormuş
eminim hepimizin tahammül sınırı çok düşüktür.çünkü bende öyleyim.çabuk sinirlenip çabuk duygusala bağlıyorum hemen gözler doluyor.o yüzden bizi zorlamasınlar benceAynen öyle. Biz küçüğüz ya ne olursa olsun ses çıkarmamamız lazım. Öyle zannediyorlar ama benim zaten ruh halim gelgitli. Tahammül sınırım çok düştü.
Evet canım öyleymiş düşüklüğü de yüksekliği de sorunmuş. Yarın gidicem dahiliyeye randevu aldım. Ona devlet hastanesine gidicem güç kalmadı özele ona gitmeyeCnm gebelik kaynaklıdır tiroid benimde normalde var işte düzenli ilacımı kullanıyordum bi sorun yoktu hamilelikten dolayı yükselmişti şimdi ilacın dozunu yükseltti doktor bakalım perşembe kontrol var. Sende ihmal etme sakın doktor troid hormonumuz vücudun orkestra şefi demişti bide bebeğin zekasında etkili bir hormonmuş
ayyy canım cok sevındım harıka. benımde randevun yarın 4 gözle bekliyorum ınsllah bende kalp atışlarını duyarım bebıslerımınKızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
Kızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
Herşey gözüme batıyor benim bu sıra. Patlamaya hazır bomba gibiyim.eminim hepimizin tahammül sınırı çok düşüktür.çünkü bende öyleyim.çabuk sinirlenip çabuk duygusala bağlıyorum hemen gözler doluyor.o yüzden bizi zorlamasınlar bence
sen genede sakin kalmaya çalış canım.gerilme boşver.hem bak biz nasıl bi duygu içerisinde olursak bebeklerimizde öyle oluyormuşHerşey gözüme batıyor benim bu sıra. Patlamaya hazır bomba gibiyim.
Ayy aman aman olmasınlar.sen genede sakin kalmaya çalış canım.gerilme boşver.hem bak biz nasıl bi duygu içerisinde olursak bebeklerimizde öyle oluyormuşgergin ve stresli çocuklar olmasınlar dimi
Ayyy maşaallah subhanallah canımKızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
yarın 3-4 kişinin kontrolü var galibaAyyy maşaallah subhanallah canım❤ Darısı yarın bana inşaallah. Dünden beri belim tuttu yine korkmaya başlamıştım ki yazını okudumiçim rahatladı azıcık
aminn inşallahh canımAyy aman aman olmasınlar.Doğurana kadar strese giriyoruz, Allahın izniyle doğurunca rahat edelim inşallah.
Ayy hadi inşaallah canım. Kaçta randevunyarın 3-4 kişinin kontrolü var galibabende yarın gitcem.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz ❤
ben sabah 8 buçuk 9 arası hastane de olcam.seninki kaçta?inşallah geç bi saate değildir.bize günler geçmek bilmiyor ki bide saatleri saymayalımAyy hadi inşaallah canım. Kaçta randevun❤
aynen mesela benım yarın aksam saat 6 buçukta randevum var kalp atışları ıcın cok korkuyorum herkes dua etsın olurmu. ınsallah hepımız bebıslerımızı saga salım kucağımıza aldığımız gunlerı goruruzyarın 3-4 kişinin kontrolü var galibabende yarın gitcem.inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz ❤
hepimiz aynı korkular içindeyiz canım.inşallah herşey yolundadır,miniklerimiz sağlıkla büyüyordur.hepimiz yüzümüz gülerek çıkarız hastanedenaynen mesela benım yarın aksam saat 6 buçukta randevum var kalp atışları ıcın cok korkuyorum herkes dua etsın olurmu. ınsallah hepımız bebıslerımızı saga salım kucağımıza aldığımız gunlerı goruruz
ınsallah canım aminnnnhepimiz aynı korkular içindeyiz canım.inşallah herşey yolundadır,miniklerimiz sağlıkla büyüyordur.hepimiz yüzümüz gülerek çıkarız hastaneden
Canım sen tam kaç haftaliksin şuan kalp atışı için erken degilmi zaten canını sıkma Allahın izniyle birşey olmazKızlar ya bugün doktora gittim burda demiştim ya yanlışlıkla kızımı kaldırdım diye doktor kalp atışı biraz zayıf dedi moralim bozuldu haftaya tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?