- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.381
canım inşallah yavrun dirençli çıkar ve bişey olmazKızlar ya bugün doktora gittim burda demiştim ya yanlışlıkla kızımı kaldırdım diye doktor kalp atışı biraz zayıf dedi moralim bozuldu haftaya tekrar gel dedi
Canım kalp atışını tüp bebek doktorumun ultrasonunda geçen pazartesi duymuştuk hemde çok güçlüydü tüp bebek doktoruma göre 7 haftaligim .ama bugün devlet Hastanesi'ne gittim doktor son adet e göre değil de transfer tarihine göre hesapladı 6 haftaliksin dedi ultrason çok kötüydü ondan mi yoksa sıkıntı mı var bilmiyorumCanım sen tam kaç haftaliksin şuan kalp atışı için erken degilmi zaten canını sıkma Allahın izniyle birşey olmaz
İnşallah canım evet bide çalışıyorum pek dinlenemiyorum ama ne yemem gerek bilmiyorumcanım inşallah yavrun dirençli çıkar ve bişey olmazsen haftaya kadar yemene içmene dikkat et.evde çocukla belki zor olur ama kendini yormamaya dikkat et elinden geldiğince.
Yaa ne güzel. Benim yarın 17.40 da randevum. Devlet hastanesine gideceğim bu Sefer mesai saati sonrası eşimi de içereye alırlarmış bu yüzden geç saate randevu aldım. Aynen dört yarını bekliyorum. Rabbim hayırlı haberlerle dönmemizi nasip etsinben sabah 8 buçuk 9 arası hastane de olcam.seninki kaçta?inşallah geç bi saate değildir.bize günler geçmek bilmiyor ki bide saatleri saymayalım
Canım maşallah çok şükür senin adına sevindim ben de bugün şimdi kontrolden çıktım çok iyi haberler yok birisi 8 haftalık olmuş ama diğeri çok geride kalmış düşecek sanırımKızlarrrrr çocuklarım çok iyi maşallah8+4 ve 8+3 olmuşuz herşey yolunda dedi doktor bel ağrımı sordum bu arada belki aramızda yaşayan vardır normal dedi birşey olmazmış korkma dedi
elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış canım,suyu bol içmeye çalış.İnşallah canım evet bide çalışıyorum pek dinlenemiyorum ama ne yemem gerek bilmiyorum
Rabbim sağlıklı olacaksa nasip Etsin canım bozma moralini vardır bir bildiği Rabbimin üzülme dua et bol bol. Senin yaptığın her stres onu etkiliyor ne yazık kiCanım maşallah çok şükür senin adına sevindim ben de bugün şimdi kontrolden çıktım çok iyi haberler yok birisi 8 haftalık olmuş ama diğeri çok geride kalmış düşecek sanırımçok kötüyüm
ben hala tüp bebek servisine gidiyorum.onlarda hep sabah erken saate çağırıyorlar.çok bekletmeden alıyorlar zaten hemen.benim eşimde çok istiyor girmeyi ama burda imkansız şimdilik.aminn canım yarın ola hayrolaYaa ne güzel. Benim yarın 17.40 da randevum. Devlet hastanesine gideceğim bu Sefer mesai saati sonrası eşimi de içereye alırlarmış bu yüzden geç saate randevu aldım. Aynen dört yarını bekliyorum. Rabbim hayırlı haberlerle dönmemizi nasip etsin ❤❤
2 haftaya yakın dedi geri kalmış kalp atımı var ama diğeri gbi güçlü değil Ya içimde yaşıo şuan ve onun kalbinin durup düşecek olması bni mahvetti şuan diğerini etkilemek istemiyorum Ama çok kötüyümRabbim sağlıklı olacaksa nasip Etsin canım bozma moralini vardır bir bildiği Rabbimin üzülme dua et bol bol. Senin yaptığın her stres onu etkiliyor ne yazık kine kadar geri de kalmış kaç haftalık olmuş kalp atımı var mi
Kıyamam dua et canım Rabbimin ol deyip de olmayacağı şey yok üzülme bol bol oku rabbim meyletse güzel eyler2 haftaya yakın dedi geri kalmış kalp atımı var ama diğeri gbi güçlü değil Ya içimde yaşıo şuan ve onun kalbinin durup düşecek olması bni mahvetti şuan diğerini etkilemek istemiyorum Ama çok kötüyüm
seni o kadar iyi anlıyorum ki.biz onları daha kucağımıza almadan anne olduk.onlar iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz. yumurtalarım toplandığında 3 yumurtam döllenmişti.ertesi gün aradığımda ikisi gayet iyi gelişim gösterdi bugün deyince ben direk 3.yumurtamı sordum o nasıl diye.yani biz onlar daha labaratuvar ortamında büyürken sahiplenip anne olduk.Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin senin için ve bebeklerin için2 haftaya yakın dedi geri kalmış kalp atımı var ama diğeri gbi güçlü değil Ya içimde yaşıo şuan ve onun kalbinin durup düşecek olması bni mahvetti şuan diğerini etkilemek istemiyorum Ama çok kötüyüm
Dua edin bana nolur inşallah canım okadar üzüldüm ki annelik böle bi duyguymuş bugün anladım diğerine zarar vermek istemiyorum üzülerek ağlayarak ama elimde değil onu da sahiplenmişimKıyamam dua et canım Rabbimin ol deyip de olmayacağı şey yok üzülme bol bol oku rabbim meyletse güzel eylerinşallah sağlıkla. Yavrularına kavuşursun
Aynen canım şuan gözümden yaşlar arka arkasına dökülüyor okadar sahiplenmişim ki hep iki taneler diye ve kalbi de atıo şuan yani onun kalbinin duracak olması beni mahvedio şuanseni o kadar iyi anlıyorum ki.biz onları daha kucağımıza almadan anne olduk.onlar iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz. yumurtalarım toplandığında 3 yumurtam döllenmişti.ertesi gün aradığımda ikisi gayet iyi gelişim gösterdi bugün deyince ben direk 3.yumurtamı sordum o nasıl diye.yani biz onlar daha labaratuvar ortamında büyürken sahiplenip anne olduk.Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin senin için ve bebeklerin için
Allah yardım etsin canım ederim tabi ki rabbim korktuğundan korusun seniAynen canım şuan gözümden yaşlar arka arkasına dökülüyor okadar sahiplenmişim ki hep iki taneler diye ve kalbi de atıo şuan yani onun kalbinin duracak olması beni mahvedio şuan
Dikkat ediyorum ama maalesef suyu pek içemiyorum eskiden de icemezdim şimdi 1.5 litre falan icebiliyorumelinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış canım,suyu bol içmeye çalış.
Canım bugün aynı haberi almışız benim bir tane zaten onada kalp atışı çok yavaş dediAynen canım şuan gözümden yaşlar arka arkasına dökülüyor okadar sahiplenmişim ki hep iki taneler diye ve kalbi de atıo şuan yani onun kalbinin duracak olması beni mahvedio şuan
Canım güçlü ol. Çünkü içinde bi tane daha can var. Ve bence pozitif ol üç hafta geriden geleni de duydum inşaallah rabbim ikisini de sana bağışlar2 haftaya yakın dedi geri kalmış kalp atımı var ama diğeri gbi güçlü değil Ya içimde yaşıo şuan ve onun kalbinin durup düşecek olması bni mahvetti şuan diğerini etkilemek istemiyorum Ama çok kötüyüm
Evet o etkilenmesin istiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama elimde değil dediğin gbi canım bi abdest alayım namaz kılayım dua edeyim yavrularımıza kendime gelemicem yoksa Allah razı olsun canım senden deAllah yardım etsin canım ederim tabi ki rabbim korktuğundan korusun senibu kadar üzülme ama lütfen diğer bebeğini de düşün yapma onları çok etkiliyorsun şuan da biliyorsun hepsini hissediyorlar rabbimin ol dediğinde oldurmayacağı şey yok bak abdest al ve dua oku bol bol allahım sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım kaç çıktı ki zaten düşük olması gerekio bak benimkini düşürmek için ilaçlarımı artırdılar bugğn baktırdım 6.5 tu hamile olduğumda şimdi 0.8 e düşmüş doktorum çok çok iyi dediKızlar açken kan verip değerlerine bakılan var mı başka ? Şu tiroid hormonu kafamı karıştırdı neden düşük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?