- 12 Ağustos 2017
- 269
- 297
- 103
- 35
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.401
Allah korusun onu inşallah düzelir canım dua edelim canım benim insan çok üzülüo ama elimizde değil üzülmemek Allah büyük Allah onu sana bağışlasınCanım bugün aynı haberi almışız benim bir tane zaten onada kalp atışı çok yavaş dedihaftası uygun ama kalbi yavaş dedi
Senden de Allah razı olsun canım rabbim okuduğun duaları kabul etsinEvet o etkilenmesin istiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama elimde değil dediğin gbi canım bi abdest alayım namaz kılayım dua edeyim yavrularımıza kendime gelemicem yoksa Allah razı olsun canım senden de
Canım benim 0.040 yani değerlerden daha da düşük şuan da kadın doğum doktorum dahiliyeye git dediCanım kaç çıktı ki zaten düşük olması gerekio bak benimkini düşürmek için ilaçlarımı artırdılar bugğn baktırdım 6.5 tu hamile olduğumda şimdi 0.8 e düşmüş doktorum çok çok iyi dedi
Öyle mi canım umut oldun bana inşallah bana bağışlasın Allah ikisini de 2 hafta geriden geliyor dedi kalbi de var ama diğeri kadar güçlü değildiCanım güçlü ol. Çünkü içinde bi tane daha can var. Ve bence pozitif ol üç hafta geriden geleni de duydum inşaallah rabbim ikisini de sana bağışlar❤
Canım güçlü ol. Çünkü içinde bi tane daha can var. Ve bence pozitif ol üç hafta geriden geleni de duydum inşaallah rabbim ikisini de sana bağışlar❤
Amin canım evet düşükmüş baya bak benim 0.8 iyi dedi dahiliyeye gdiosun o da seni endokrine yönlendiriyor canım benim benim tiroidde sorunum olduğu için ayda bir baktırmak zorundayım yükselio benimki deSenden de Allah razı olsun canım rabbim okuduğun duaları kabul etsin
Canım benim 0.040 yani değerlerden daha da düşük şuan da kadın doğum doktorum dahiliyeye git dedi
Ah evet canım ya işte düşük baya çok korktum ama bakalım yarın gideceğimAmin canım evet düşükmüş baya bak benim 0.8 iyi dedi dahiliyeye gdiosun o da seni endokrine yönlendiriyor canım benim benim tiroidde sorunum olduğu için ayda bir baktırmak zorundayım yükselio benimki de
Canim benim de iki bebek var biri diğerine göre daha yavaş atıyor kalbi bi hafta daha geri .ama doktor normal karşıladı sana başka bir şey mi dedi doktor.Evet o etkilenmesin istiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama elimde değil dediğin gbi canım bi abdest alayım namaz kılayım dua edeyim yavrularımıza kendime gelemicem yoksa Allah razı olsun canım senden de
Bende cuma günü kese muayenesine gittim sat a göre 6+2hesaplamistim ben doktorum hayır transfer tarihine göre hesaplanir dedi 5+6 haftalık dedi kese boyu da 5+6 cikti.Canım kalp atışını tüp bebek doktorumun ultrasonunda geçen pazartesi duymuştuk hemde çok güçlüydü tüp bebek doktoruma göre 7 haftaligim .ama bugün devlet Hastanesi'ne gittim doktor son adet e göre değil de transfer tarihine göre hesapladı 6 haftaliksin dedi ultrason çok kötüydü ondan mi yoksa sıkıntı mı var bilmiyorum
şu konusu bende de sıkıntılı.bende çok şu içen biri değilim ama zorluyorum.aynı senin gibi 1,5 yada 2 litre içiyorum.Dikkat ediyorum ama maalesef suyu pek içemiyorum eskiden de icemezdim şimdi 1.5 litre falan icebiliyorum
Amin canım hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallahAllah korusun onu inşallah düzelir canım dua edelim canım benim insan çok üzülüo ama elimizde değil üzülmemek Allah büyük Allah onu sana bağışlasın
İnşallah canım yarın başka bir hastaneye daha gideceğim tüp bebek doktorum uzakta sürekli gidemiyorum seninde kucağına almayı nasip etsin rabbimBende cuma günü kese muayenesine gittim sat a göre 6+2hesaplamistim ben doktorum hayır transfer tarihine göre hesaplanir dedi 5+6 haftalık dedi kese boyu da 5+6 cikti.
Bence usg cihazından kaynaklıdir içini ferah tut inşallah imkanın varsa tup bebek doktoruna git kontrole
Inşallah hayırlı haberler alırsın canim hepimiz yavrularımızı sağ sağlim kucagimiza alalım inşallahİnşallah canım yarın başka bir hastaneye daha gideceğim tüp bebek doktorum uzakta sürekli gidemiyorum seninde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Evet canım kalbi çok güçsüz atıyor muhetemelen düşer Ya da kaybolur dedi sana böyle bişi dedi miCanim benim de iki bebek var biri diğerine göre daha yavaş atıyor kalbi bi hafta daha geri .ama doktor normal karşıladı sana başka bir şey mi dedi doktor.
Yok öyle bir şey demedi.ama her zaman için hepimizin riski var kötü düşünme.riskleri düşünüp hayatı kendimize zehir etmemeliyiz.haftalardir kanamam oluyor.hic ümitsizliğe kapılmadım her şey Allah tan benim gücüm neye yeter ki dedim.dua ettim.sen de dua et kendini harap etme.Evet canım kalbi çok güçsüz atıyor muhetemelen düşer Ya da kaybolur dedi sana böyle bişi dedi mi
Herşey gözüme batıyor benim bu sıra. Patlamaya hazır bomba gibiyim.
Hormonal galiba, ben çok gerginim.Ay niden amaa nolldu kiii
Ay o bende de varHormonal galiba, ben çok gerginim.
Hormonal galiba, ben çok gerginim.
Aynen bende öyleyim canım.Ay o bende de varHerkesin dediği ters geliyor herkesi tersliyorum eşim annem kayınvalidem arkadaşım kim varsa o anda artık..
Hay allah... olabilir ama çok normal bu tip şeyler... değişken olabiliriz
Aynen bende öyleyim canım.
İdare etsinler azıcık napalım. Hiç kimseyle anlaşamıyorum bu sıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?