2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bugün aynı haberi almışız benim bir tane zaten onada kalp atışı çok yavaş dedi haftası uygun ama kalbi yavaş dedi
Allah korusun onu inşallah düzelir canım dua edelim canım benim insan çok üzülüo ama elimizde değil üzülmemek Allah büyük Allah onu sana bağışlasın

Senden de Allah razı olsun canım rabbim okuduğun duaları kabul etsin
Canım benim 0.040 yani değerlerden daha da düşük şuan da kadın doğum doktorum dahiliyeye git dedi

Canım güçlü ol. Çünkü içinde bi tane daha can var. Ve bence pozitif ol üç hafta geriden geleni de duydum inşaallah rabbim ikisini de sana bağışlar❤
Öyle mi canım umut oldun bana inşallah bana bağışlasın Allah ikisini de 2 hafta geriden geliyor dedi kalbi de var ama diğeri kadar güçlü değildi
Canım güçlü ol. Çünkü içinde bi tane daha can var. Ve bence pozitif ol üç hafta geriden geleni de duydum inşaallah rabbim ikisini de sana bağışlar❤

Senden de Allah razı olsun canım rabbim okuduğun duaları kabul etsin

Canım benim 0.040 yani değerlerden daha da düşük şuan da kadın doğum doktorum dahiliyeye git dedi
Amin canım evet düşükmüş baya bak benim 0.8 iyi dedi dahiliyeye gdiosun o da seni endokrine yönlendiriyor canım benim benim tiroidde sorunum olduğu için ayda bir baktırmak zorundayım yükselio benimki de

Kizlar bana bir yol gosterin doktorum ayin 6 sinda istanbula gel dedi ona gore transfer yapacagiz fakat korkum cok londradan gelecegim surekli corona virus haberleri geliyor korkuyorum sizce ne yapmam lazim

Amin canım evet düşükmüş baya bak benim 0.8 iyi dedi dahiliyeye gdiosun o da seni endokrine yönlendiriyor canım benim benim tiroidde sorunum olduğu için ayda bir baktırmak zorundayım yükselio benimki de
Ah evet canım ya işte düşük baya çok korktum ama bakalım yarın gideceğim

Canim benim de iki bebek var biri diğerine göre daha yavaş atıyor kalbi bi hafta daha geri .ama doktor normal karşıladı sana başka bir şey mi dedi doktor.

Bende cuma günü kese muayenesine gittim sat a göre 6+2hesaplamistim ben doktorum hayır transfer tarihine göre hesaplanir dedi 5+6 haftalık dedi kese boyu da 5+6 cikti.
Bence usg cihazından kaynaklıdir içini ferah tut inşallah imkanın varsa tup bebek doktoruna git kontrole

Dikkat ediyorum ama maalesef suyu pek içemiyorum eskiden de icemezdim şimdi 1.5 litre falan icebiliyorum
şu konusu bende de sıkıntılı.bende çok şu içen biri değilim ama zorluyorum.aynı senin gibi 1,5 yada 2 litre içiyorum.

İnşallah canım yarın başka bir hastaneye daha gideceğim tüp bebek doktorum uzakta sürekli gidemiyorum seninde kucağına almayı nasip etsin rabbim

İnşallah canım yarın başka bir hastaneye daha gideceğim tüp bebek doktorum uzakta sürekli gidemiyorum seninde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Inşallah hayırlı haberler alırsın canim hepimiz yavrularımızı sağ sağlim kucagimiza alalım inşallah

Evet canım kalbi çok güçsüz atıyor muhetemelen düşer Ya da kaybolur dedi sana böyle bişi dedi mi
Yok öyle bir şey demedi.ama her zaman için hepimizin riski var kötü düşünme.riskleri düşünüp hayatı kendimize zehir etmemeliyiz.haftalardir kanamam oluyor.hic ümitsizliğe kapılmadım her şey Allah tan benim gücüm neye yeter ki dedim.dua ettim.sen de dua et kendini harap etme.

Aynen bende öyleyim canım.

İdare etsinler azıcık napalım. Hiç kimseyle anlaşamıyorum bu sıra.

Bende öyle bişey yok, meditasyonun faydası olabilir. Hiç bişey için siniri bozup yıpranmaya değmez.. komedi filmi izliyorum bazen. Yoksa ben de normalde tersimdir şimdi değilim ama depresif olabiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…