- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.421
canım cok uzuldum ınan. ama dur bakalım daha kotu bısı yok Allah ol derse oluyor oyuzden moralını bozma kotu olacaksada ondada vardır bı hayr oyuzden uzulme dıgerınıde etkıleme cnm. bu arada hıc kanaman lekelenmen vs olmusmuydu transfer sonrasından bugüne kdrDua edin bana nolur inşallah canım okadar üzüldüm ki annelik böle bi duyguymuş bugün anladım diğerine zarar vermek istemiyorum üzülerek ağlayarak ama elimde değil onu da sahiplenmişim
hadı gozun aydın cnm darısı bızlere ınsallah benımde kontrolüm aksam kalp atışları ıcın gıdecez ınslh. bu arada sen sımdı hangı ıgne ve ılacları kullanıyorsun. sadece estrofemımı bıraktırdı, jele falan devam edıosun dımı bıde ıgnelerekızlar sabah kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymış❤ hiç bir sıkıntı yok dedi.estrofemi artık içmeme gerek yokmuş.ekrandan kalp atışını bu sefer daha belirgin gördüm.2 hafta sonra artık normal gebelik takibine geçicem.darısı bugün kontrolü olan diğer arkadaşlarıma.sizlerde hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah
bırde sen tup bebegı kımde yaptırmıstın 1 tanemı vardıkızlar sabah kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymış❤ hiç bir sıkıntı yok dedi.estrofemi artık içmeme gerek yokmuş.ekrandan kalp atışını bu sefer daha belirgin gördüm.2 hafta sonra artık normal gebelik takibine geçicem.darısı bugün kontrolü olan diğer arkadaşlarıma.sizlerde hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah
sağol canım darısı başınıza inşallah.. benim iğnem yok canım.ben şimdi coraspin, jel ve folik asit içmeye devam edeceğim.daha önce sabah progesteron iğne akşam jel kullanıyordum.iğneler çok beze ve morarma yapınca doktor bıraktırdı.sabah akşam jele çevirdihadı gozun aydın cnm darısı bızlere ınsallah benımde kontrolüm aksam kalp atışları ıcın gıdecez ınslh. bu arada sen sımdı hangı ıgne ve ılacları kullanıyorsun. sadece estrofemımı bıraktırdı, jele falan devam edıosun dımı bıde ıgnelere
Maşallah çok sevindim canımkızlar sabah kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymış❤ hiç bir sıkıntı yok dedi.estrofemi artık içmeme gerek yokmuş.ekrandan kalp atışını bu sefer daha belirgin gördüm.2 hafta sonra artık normal gebelik takibine geçicem.darısı bugün kontrolü olan diğer arkadaşlarıma.sizlerde hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah
ben devlet hastanesinde yaptırdım canım.ankara etlik zübeyde hanım hastanesinde .aynen 1 tane var.2 yumurta transfer edilmişti biri tuttu çok şükürbırde sen tup bebegı kımde yaptırmıstın 1 tanemı vardı
çok sağol canım aminnnMaşallah çok sevindim canım ❤ Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
Amin inşallah canımçok sağol canım aminnnAllahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende günde 2 ıgne kullanıyorum oksapar ve prolutex kullanıyorum canm benımde göbegımın her ıkı yanı mosmor oldusağol canım darısı başınıza inşallah.. benim iğnem yok canım.ben şimdi coraspin, jel ve folik asit içmeye devam edeceğim.daha önce sabah progesteron iğne akşam jel kullanıyordum.iğneler çok beze ve morarma yapınca doktor bıraktırdı.sabah akşam jele çevirdi
ben ara ara yiyorum valla canım.çok abartmıyorum ama kızartmasını yiyorum.normal halinide yemeklerin içinde falan yiyorumKızlar birşey soracağım patates yiyor musunuz kızartmasını falan ?
Bende fırında yesem diyorum bugün birazben ara ara yiyorum valla canım.çok abartmıyorum ama kızartmasını yiyorum.normal halinide yemeklerin içinde falan yiyorum
iğne gerçekten zorluyor.ben kalçadan vuruluyordum.ne yan yatabiliyordum ne oturabiliyordum.ha doktor deseydi devam edeceksin bende mecbur devam edecektim.bebeklerimiz için ne iyiyse onu yapıyoruz mecbur.bende günde 2 ıgne kullanıyorum oksapar ve prolutex kullanıyorum canm benımde göbegımın her ıkı yanı mosmor oldu
ye canım hem kızartmada değil.fırında yiyecekmişsin daha iyi.en azında nefsin körelmiş olur.ye gitsin can kan olsun bebeklerine.yarasın kuzumBende fırında yesem diyorum bugün biraz ☺
Evet canım bildirdim bende 7 mayısa gün verdi tetenoz yapacak. Onlar da takip ediyor eğer bildirmezseniz cezası var Kızlar görümcem geçen yıl ki doğumunda bildirmemiş sağlık müdürlüğüne ifade vermeye falan gitmişti :)kızlar siz gebeliğinizi aile hekiminize bildirdinizmi.bana da arkadaşım dedi.o da geçen sene doğum yaptı.bildir dedi.20.haftadan sonra tetanoz aşısı yaptılar bana dedi.bende bugün gittim bildirdim.aile hekimide aynısı dedi.aşı yapılıyormuş
ben de arkadaşım demeseydi amaaan deyip bildirmeyecektim.halbuki aile hekimliğine iğnelere giderken demişti doktor bildir diye.bana gün vermedi ararız biz seni dedilerEvet canım bildirdim bende 7 mayısa gün verdi tetenoz yapacak. Onlar da takip ediyor eğer bildirmezseniz cezası var Kızlar görümcem geçen yıl ki doğumunda bildirmemiş sağlık müdürlüğüne ifade vermeye falan gitmişti :)
kadın doğum doktorunuz zaten 20. haftaya geldıgınde soylemezmıkı daha cok erken degılmı. doktorumuz zaten bızı takıp edecek neler yapılacaksa bıze bılgı vermezmıkıkızlar siz gebeliğinizi aile hekiminize bildirdinizmi.bana da arkadaşım dedi.o da geçen sene doğum yaptı.bildir dedi.20.haftadan sonra tetanoz aşısı yaptılar bana dedi.bende bugün gittim bildirdim.aile hekimide aynısı dedi.aşı yapılıyormuş
çok bilgi sahibi değilim bu konuda.sadece aile hekimliğine bildirilmesi gerektiğini biliyorum canım.kadın doğum doktorunuz zaten 20. haftaya geldıgınde soylemezmıkı daha cok erken degılmı. doktorumuz zaten bızı takıp edecek neler yapılacaksa bıze bılgı vermezmıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?