- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.441
kızlar sabah kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymış❤ hiç bir sıkıntı yok dedi.estrofemi artık içmeme gerek yokmuş.ekrandan kalp atışını bu sefer daha belirgin gördüm.2 hafta sonra artık normal gebelik takibine geçicem.darısı bugün kontrolü olan diğer arkadaşlarıma.sizlerde hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah
Neden yemeyelim ki patates. En sevdiğim şey patates salatasıdır. Kızartmasını hiç canım çekmiyor. Yemeklerin içinde ve haşlanmış olarak yiyebilirsin. Herşeyi fayda zarar analizi yaparak yemeliyiz. Patateste nişasta şeker de var ama faydalı şeyler de var.
Bende fırında yesem diyorum bugün biraz
İnşallah gitmez o da benimle kalır hiç ne kanamam oldu ne lekelenmem kana dair hiç bir şey gelmedicanım cok uzuldum ınan. ama dur bakalım daha kotu bısı yok Allah ol derse oluyor oyuzden moralını bozma kotu olacaksada ondada vardır bı hayr oyuzden uzulme dıgerınıde etkıleme cnm. bu arada hıc kanaman lekelenmen vs olmusmuydu transfer sonrasından bugüne kdr
anladım cnm ınsallah senınle kalıcak bebıslerın. benımde ne kanamam ne bi ağrım ne bı hamılelık belırtım sancımvs hıc bırsey yok sadece uyku var okdr. bu aksam kontrolüm var kalp atışı ıcın ınsallah olumsuz birsey olmaz. bende hep olumlu düşünüyorum. kotuyu cagrmamak lazım ama burda yazılanları görünce uzuluyorum dıa edıyorum. inşallah senınkıde normale döncek cnm ıyı dusun ıyı olsun dua et bol bol hem kendıne hem bızlere:)İnşallah gitmez o da benimle kalır hiç ne kanamam oldu ne lekelenmem kana dair hiç bir şey gelmedi
Valla ben canım ne isterse yiyorumHemşire bana yasak demişti canım doktorum da maalesef bana pirinç patates ekmek makarna gibi şeyleri yasakladı ikiz gebelik olduğundan yememem gerekiyor kilo almamak için ondan yemiyoruz işteCeReN_with E alıntı yaptım mesajdan ama olmadı etiket Baliyapayım canım
Bu akşam azıcık yicem vallaValla ben canım ne isterse yiyorumşimdi yiyin gitsin sonra bebişler gelince onu yeme gaz yapar bunu yeme sütün azalır bilmem ne derken hiç bişi yiyemicez can boğazdan gelir
Masallah ne azimlisinBu akşam azıcık yicem vallaben varya temmuzdan beri çay kahve çikolata patates pirinç asitli içecek yiyip içmiyorum allahım ne kadan sağlıklı ama bi o kadar da sıkıcı
Valla gel sen ne çektiğimi bir de bana sorMasallah ne azimlisin
anammm ne yaptın senBu akşam azıcık yicem vallaben varya temmuzdan beri çay kahve çikolata patates pirinç asitli içecek yiyip içmiyorum allahım ne kadan sağlıklı ama bi o kadar da sıkıcı
Ay ben her şeyi yiyorum az az hele çaydan vazgeçemiyorum.Valla gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Çok haklısın canım ya bugün yiyeceğim nasipseanammm ne yaptın senbende kahveyi bıraktım asitli içeçek çok nadir iki haftada bir bardak belki içmişimdir. ama makarna pilav patates yedim valla.sadece sucuk salam tarzı şeyler yemiyorum.valla tebrik ediyorum iradenden dolayı canım ama enerji için karbonhidratada ihtiyacımız var arada
İş veren çıkışımı vermişneyse çalışasım yoktu da yaptığı ayıp oldu
İş veren çıkışımı vermişneyse çalışasım yoktu da yaptığı ayıp oldu
Aaaa gerçekten ayıp ya neyse boşver cnm evinde dinlen bebişlerinş büyüt bu daha hayırlı demekİş veren çıkışımı vermişneyse çalışasım yoktu da yaptığı ayıp oldu
sana hiç bişey bildirmeden böyle birşey nasıl yapıyor ya.varsa tazminatın falan bırakma al canım.hak yemekten hiç çekinmiyorlarİş veren çıkışımı vermişneyse çalışasım yoktu da yaptığı ayıp oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?