2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok şükür gözünaydın

İkiz gebelik bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığınca çok tercih edilmiyor buna kısıtlama getirildi. Arkadaşımızın durumuna çok üzüldüm. Ayrıca doktorların tsh seviyesini 2 nin altına düşürmeden iki embriyo koyması risk ve hatalı ben çok kızıyorum doktorlara gökalp öner de bunlardan birisi.. Bilim işi şansa bırakmak değildir ve öncelik anne sağlığı .. ne olacakşimdi ? Bu psikolojik travmanın hesabını kim verecek ya bilgilendime yapın ya da 2 koymayın ben gerçekten bu konuda tepkiliyim arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlamayın ikiz çok zor. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

İnşallah gitmez o da benimle kalır hiç ne kanamam oldu ne lekelenmem kana dair hiç bir şey gelmedi

İnşallah gitmez o da benimle kalır hiç ne kanamam oldu ne lekelenmem kana dair hiç bir şey gelmedi
anladım cnm ınsallah senınle kalıcak bebıslerın. benımde ne kanamam ne bi ağrım ne bı hamılelık belırtım sancımvs hıc bırsey yok sadece uyku var okdr. bu aksam kontrolüm var kalp atışı ıcın ınsallah olumsuz birsey olmaz. bende hep olumlu düşünüyorum. kotuyu cagrmamak lazım ama burda yazılanları görünce uzuluyorum dıa edıyorum. inşallah senınkıde normale döncek cnm ıyı dusun ıyı olsun dua et bol bol hem kendıne hem bızlere:)

Hemşire bana yasak demişti canım doktorum da maalesef bana pirinç patates ekmek makarna gibi şeyleri yasakladı ikiz gebelik olduğundan yememem gerekiyor kilo almamak için ondan yemiyoruz işte CeReN_with E alıntı yaptım mesajdan ama olmadı etiket Baliyapayım canım

Valla ben canım ne isterse yiyorum şimdi yiyin gitsin sonra bebişler gelince onu yeme gaz yapar bunu yeme sütün azalır bilmem ne derken hiç bişi yiyemicez can boğazdan gelir

Valla ben canım ne isterse yiyorum şimdi yiyin gitsin sonra bebişler gelince onu yeme gaz yapar bunu yeme sütün azalır bilmem ne derken hiç bişi yiyemicez can boğazdan gelir
Bu akşam azıcık yicem valla ben varya temmuzdan beri çay kahve çikolata patates pirinç asitli içecek yiyip içmiyorum allahım ne kadan sağlıklı ama bi o kadar da sıkıcı

Bu akşam azıcık yicem valla ben varya temmuzdan beri çay kahve çikolata patates pirinç asitli içecek yiyip içmiyorum allahım ne kadan sağlıklı ama bi o kadar da sıkıcı
anammm ne yaptın sen bende kahveyi bıraktım asitli içeçek çok nadir iki haftada bir bardak belki içmişimdir. ama makarna pilav patates yedim valla.sadece sucuk salam tarzı şeyler yemiyorum.valla tebrik ediyorum iradenden dolayı canım ama enerji için karbonhidratada ihtiyacımız var arada

Çok haklısın canım ya bugün yiyeceğim nasipse

İş veren çıkışımı vermiş neyse çalışasım yoktu da yaptığı ayıp oldu

Canım bunun cezasi var diye biliyorum. Bu resmen seni hamile iken işten çıkarmak oluyor ve artık bu suc yani . Bence şikayet etmelisin.. Bu arada hiç canını sıkma boşver rahat rahat evinde oturursun .

Bu arada kizlar deodorant kullanmak zararlı mı ? Bilgisi olan var mi acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…