2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada kizlar deodorant kullanmak zararlı mı ? Bilgisi olan var mi acaba ?
canım zararlımı bilmiyorum ama ben koltuk altı deodorantı kullanmıyorum hamile olduğumdan beri.parfümde bazen kıyafetime sıkıyorum.tenime falan sıkmıyorum

canım zararlımı bilmiyorum ama ben koltuk altı deodorantı kullanmıyorum hamile olduğumdan beri.parfümde bazen kıyafetime sıkıyorum.tenime falan sıkmıyorum

Migrosta indirim varmış bir sürü aldim koydum bende kullanmiyordum canım ama bugün aldırdım eskisi gibi sık banyo yapamıyoruz bari onu kullanayim dedim ama bir süre daha kullanmamak galiba en iyisi

Migrosta indirim varmış bir sürü aldim koydum bende kullanmiyordum canım ama bugün aldırdım eskisi gibi sık banyo yapamıyoruz bari onu kullanayim dedim ama bir süre daha kullanmamak galiba en iyisi
banyo konusunda hala kısıtlama yapıyormusun.ben nerdeyse gün aşırı duşa giriyorum.sadece çok sıcak olmamasına dikkat ediyorum

banyo konusunda hala kısıtlama yapıyormusun.ben nerdeyse gün aşırı duşa giriyorum.sadece çok sıcak olmamasına dikkat ediyorum
Canım gözün aydın inşaallah hep güzel haberlerle almayı nasip eder rabbim Ben hala kısıtlıyorum ya 4 günde bi ılık duş alıyorum çok oyalanmadan

Kızlar bende kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda bebişim 26 mm olmuş kanama alanımda tamamen kaybolmuş. Düşük tehlikesi yok normal hayatına dön ama yine de dikkatli ol dedi
gözün aydın canım maşallah inşallah hep böyle sağlıkla devam eder

Aminn inşallah canım ben hiç kısıtlamadım ya.zaten yakın aralıklarlarla duş aldığım için bende fazla oyalanmadan duş alıp çıkıyorum.artık tutundular çünkü.bundan sonra zararı olmaz diye düşünüyorum tabi ama herkes içine sindiği gibi yapması doğru

Canım bunun cezasi var diye biliyorum. Bu resmen seni hamile iken işten çıkarmak oluyor ve artık bu suc yani . Bence şikayet etmelisin.. Bu arada hiç canını sıkma boşver rahat rahat evinde oturursun .
Canım evet var ama işe iade veriyormus mahkeme eşimde gitsen işe geri mobing yapar bu halinle dayanamazsın dedi
Aaaa gerçekten ayıp ya neyse boşver cnm evinde dinlen bebişlerinş büyüt bu daha hayırlı demek
Ayıp tabi saygısızlık haber vermeden yapılır mı ya öyle canım
sana hiç bişey bildirmeden böyle birşey nasıl yapıyor ya.varsa tazminatın falan bırakma al canım.hak yemekten hiç çekinmiyorlar
Ay çok canım sıkıldı hiç sorma canım moralim öyle bozuk ki anlatamam

aynı durumda kim olsa morali bozulur canım.bu şekilde işine son verilmesi hiç etik değil ve çok ayıp.sen genede bebeklerini düşün üzülme canım.

Sıkma canını şu anda bebişlerden daha önemli bir şey yok. Gerçekten yanlış yapmışlar. Gerekçeleri neymiş bunu yaparken

aynı durumda kim olsa morali bozulur canım.bu şekilde işine son verilmesi hiç etik değil ve çok ayıp.sen genede bebeklerini düşün üzülme canım.
Tabi ki bebeklerimden değerli
Hiç birşey yok ama hazmedemiyorum canım işte
Sıkma canını şu anda bebişlerden daha önemli bir şey yok. Gerçekten yanlış yapmışlar. Gerekçeleri neymiş bunu yaparken
Elbette öyle canım. Raporlu olmam ve hamile olmam muhtemelen

gözün aydın canım maşallah inşallah hep böyle sağlıkla devam eder
Amin canım inşaallah
Ya hayırlısı ile bi 12. Haftaya geleyim sonra her konuda rahatlayacağım inşaallah

Amin canım inşaallah ❤❤

Ya hayırlısı ile bi 12. Haftaya geleyim sonra her konuda rahatlayacağım inşaallah
Maşallah canım bu arada okudum ama yazamadım kusura bakma ne olursun sağlıkla gelsin bebişlerimiz maşallah baya büyümüş seninkiler ne zamandı senin transfer

Maşallah canım bu arada okudum ama yazamadım kusura bakma ne olursun sağlıkla gelsin bebişlerimiz maşallah baya büyümüş seninkiler ne zamandı senin transfer
Allah razı olsun canım Ne kusuru normalde 8+6 ama 9+3 diye ölçtü doktor. 20 Ocak transfer tarihim

Benim küçük bir kanama alanim varmis o yüzden dikkat ediyorum en son gittiğimde dr bunu söyledi. Bende o yüzden sık duş alamiyorum canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…