- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.461
canım zararlımı bilmiyorum ama ben koltuk altı deodorantı kullanmıyorum hamile olduğumdan beri.parfümde bazen kıyafetime sıkıyorum.tenime falan sıkmıyorumBu arada kizlar deodorant kullanmak zararlı mı ? Bilgisi olan var mi acaba ?
canım zararlımı bilmiyorum ama ben koltuk altı deodorantı kullanmıyorum hamile olduğumdan beri.parfümde bazen kıyafetime sıkıyorum.tenime falan sıkmıyorum
banyo konusunda hala kısıtlama yapıyormusun.ben nerdeyse gün aşırı duşa giriyorum.sadece çok sıcak olmamasına dikkat ediyorumMigrosta indirim varmış bir sürü aldim koydumbende kullanmiyordum canım ama bugün aldırdım eskisi gibi sık banyo yapamıyoruz bari onu kullanayim dedim ama bir süre daha kullanmamak galiba en iyisi
Canım gözün aydın inşaallah hep güzel haberlerle almayı nasip eder rabbimbanyo konusunda hala kısıtlama yapıyormusun.ben nerdeyse gün aşırı duşa giriyorum.sadece çok sıcak olmamasına dikkat ediyorum
gözün aydın canım maşallahKızlar bende kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda bebişim 26 mm olmuşkanama alanımda tamamen kaybolmuş. Düşük tehlikesi yok normal hayatına dön ama yine de dikkatli ol dedi
Canım evet var ama işe iade veriyormus mahkeme eşimde gitsen işe geri mobing yapar bu halinle dayanamazsın dediCanım bunun cezasi var diye biliyorum. Bu resmen seni hamile iken işten çıkarmak oluyor ve artık bu suc yani . Bence şikayet etmelisin.. Bu arada hiç canını sıkma boşver rahat rahat evinde oturursun .
Ayıp tabi saygısızlık haber vermeden yapılır mı ya öyle canımAaaa gerçekten ayıp ya neyse boşver cnm evinde dinlen bebişlerinş büyüt bu daha hayırlı demek
Ay çok canım sıkıldı hiç sorma canım moralim öyle bozuk ki anlatamamsana hiç bişey bildirmeden böyle birşey nasıl yapıyor ya.varsa tazminatın falan bırakma al canım.hak yemekten hiç çekinmiyorlar
aynı durumda kim olsa morali bozulur canım.bu şekilde işine son verilmesi hiç etik değil ve çok ayıp.sen genede bebeklerini düşün üzülme canım.Canım evet var ama işe iade veriyormus mahkeme eşimde gitsen işe geri mobing yapar bu halinle dayanamazsın dedi
Ayıp tabi saygısızlık haber vermeden yapılır mı ya öyle canım
Ay çok canım sıkıldı hiç sorma canım moralim öyle bozuk ki anlatamam
Sıkma canını şu anda bebişlerden daha önemli bir şey yok. Gerçekten yanlış yapmışlar. Gerekçeleri neymiş bunu yaparkenCanım evet var ama işe iade veriyormus mahkeme eşimde gitsen işe geri mobing yapar bu halinle dayanamazsın dedi
Ayıp tabi saygısızlık haber vermeden yapılır mı ya öyle canım
Ay çok canım sıkıldı hiç sorma canım moralim öyle bozuk ki anlatamam
Tabi ki bebeklerimden değerliaynı durumda kim olsa morali bozulur canım.bu şekilde işine son verilmesi hiç etik değil ve çok ayıp.sen genede bebeklerini düşün üzülme canım.
Elbette öyle canım. Raporlu olmam ve hamile olmam muhtemelenSıkma canını şu anda bebişlerden daha önemli bir şey yok. Gerçekten yanlış yapmışlar. Gerekçeleri neymiş bunu yaparken
Amin canım inşaallahgözün aydın canım maşallahinşallah hep böyle sağlıkla devam eder
Ya hayırlısı ile bi 12. Haftaya geleyim sonra her konuda rahatlayacağım inşaallahAminn inşallah canımben hiç kısıtlamadım ya.zaten yakın aralıklarlarla duş aldığım için bende fazla oyalanmadan duş alıp çıkıyorum.artık tutundular çünkü.bundan sonra zararı olmaz diye düşünüyorum tabi ama herkes içine sindiği gibi yapması doğru
Maşallah canım bu arada okudum ama yazamadım kusura bakma ne olursun sağlıkla gelsin bebişlerimiz maşallah baya büyümüş seninkiler ne zamandı senin transferAmin canım inşaallah ❤❤
Ya hayırlısı ile bi 12. Haftaya geleyim sonra her konuda rahatlayacağım inşaallah
Rabbim bi kapıyı kapatıp diğerini açar üzülme artık. Şer bildiğimizde hayır olabilir sıkma canınıTabi ki bebeklerimden değerli
Hiç birşey yok ama hazmedemiyorum canım işte
Elbette öyle canım. Raporlu olmam ve hamile olmam muhtemelen
Allah razı olsun canım Ne kusuruMaşallah canım bu arada okudum ama yazamadım kusura bakma ne olursun sağlıkla gelsin bebişlerimiz maşallah baya büyümüş seninkiler ne zamandı senin transfer
Allah senden de razı olsun canımAllah razı olsun canım Ne kusurunormalde 8+6 ama 9+3 diye ölçtü doktor. 20 Ocak transfer tarihim
Aslında veremiyor ama işte verdi canım zengin parasını bizden daha çok düşünüyorYuh ya ne kadar ayip. Boyle kafasina gore verebiliyomu
Aynen canım çok şükürAllah senden de razı olsun canım❤ Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına. Hay maşallah güzel gelişmiş
banyo konusunda hala kısıtlama yapıyormusun.ben nerdeyse gün aşırı duşa giriyorum.sadece çok sıcak olmamasına dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?