2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben pruluton depot yaptırdığım için başından beri biliyorlardı. İğne için tarih verdiler, mayısa.

Çok haklısın canım ya bugün yiyeceğim nasipse

Ye gitsin canım. Ben herşeyi yiyorum çok abartmadan.

Migrosta indirim varmış bir sürü aldim koydum bende kullanmiyordum canım ama bugün aldırdım eskisi gibi sık banyo yapamıyoruz bari onu kullanayim dedim ama bir süre daha kullanmamak galiba en iyisi

Ben rolon kullanıyorum oldum olası. Duş olayıda hiç sekteye uğramadı benim. Hergün alırım duşumu. Sadece transferden sonraki gün almadım.

Kızlar bende kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda bebişim 26 mm olmuş kanama alanımda tamamen kaybolmuş. Düşük tehlikesi yok normal hayatına dön ama yine de dikkatli ol dedi

Maşallah canım gözün aydın.

Kızlar ben bugün hastanedeydim hiç bakamadım. Mahvoldum yarın gitmiycem. Tansiyonum düştü baş dönmem hiç geçmedi, hastane kokusundan midem çok bulandı. Karnıma feci bi ağrı saplandı sağlı sollu, o korkuyla hemen kadın doğum katına gittim. Transferimi yapan doktorumu buldum o baktı ultrasonla. Normalde 8+6 olması lazım ama 9+6 ölçtü doktor, bi sıkıntı yok kalp atımı da var dedi ama dinletmedi. Perşembe günü randevum var diye bende hiç sormadım kaç mm filan diye. Hareketlerini gösterdi.

Ya maşallah subhanallah hep böyle güzel haberler alalım inşaallah Bende iki gündür mide bulantısından mahvoldum . Bu gün bulantı ilacı yazdı onu kullanmaya başlayacağım. Benim ki 26 ise seninki 28 mm felandır canım. Ay mm leri sayıyoruz inşaallah cm de geçeriz

Perşembe günü gidince öğrenirim bende. Doktor 9+6 dedi ben şok.
20 ocak transfer tarihim. Bakalım perşembe kalp atışını da dinlerim inşallah. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.

Benim küçük bir kanama alanim varmis o yüzden dikkat ediyorum en son gittiğimde dr bunu söyledi. Bende o yüzden sık duş alamiyorum canim
anladım canım o zaman yapacak bişey yok dikkat etmekte fayda var tabi.hem takma boşver havalar daha serin gidiyor.sıcak olsaydı daha çok sıkıntı olurdu

kızlar kötü bi haberim var dün kontrolüm kardı kalp atışları için gittik ama bi tanesinin kalp atışını duyduk diğer bebeğim gelişmemiş maalesef kayboldu 1 tane bebeğim kaldı iğne ve ilaçlarıma devam etcekmişim önlem almak için. 17 marta randevu verdi Allah ım inşallah diğeri sağlıklı ilerler dua edin olurmu

canım herşeyde vardır bir hayır.üzülme bak bir evladın hala seninle.Allahım onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bir sonraki randevum 17 marta.inşallah bebeklerimiz sağlıkla büyümeye devam eder

Maşallah canım benim miniğine çok sevindim ne güzel gelişmiş çok şükür benim De kontrolüm var yarın hem ilaç yazacak hem de gitmişken bakacak yine

Canım üzülme rabbim hayırlısını nasip Etsin evladın sağlıkla gelsin inşallah ilaçlarını düzenli kullan

Geçmiş olsun canım. Diğer bebişini düşün üzülme. Hiç bir şey sebebsix değildir. Rabbim diğer yavrunla sağlıkla büyüyüp doğmasını nasip etsin

Benim küçük bir kanama alanim varmis o yüzden dikkat ediyorum en son gittiğimde dr bunu söyledi. Bende o yüzden sık duş alamiyorum canim
Canım bende de kanama alanı vardı. 6. Hafta da oldu. Dün muayene gittiğimde doktor kaybolmuş dedi. Üzülme şakın onu düşünüp kafanı meşgul etme sadece bol bol dinlen Allah’ın izniyle her şey güzel olacak

Maşallah canım benim miniğine çok sevindim ne güzel gelişmiş çok şükür benim De kontrolüm var yarın hem ilaç yazacak hem de gitmişken bakacak yine ❤
Bende esas yarın gidicem. Hem iğne için rapor çıkarcam hem miniğime bakılacak.
Yarında güzel haberler alalım inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Seninle kalan bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…