2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım sen raporlumuydun ne kadar zamandır ıse gıtmıyodun, işten çıkarma nedeni olarak ne dedıler. tazmınat verdılermı haklarını aldınmı
Bu sene toplamda 33 gün oldu canım raporum çıkış sebebini görmedim daha dün müdür söyledi yarın gidip öğreneceğim eşimle beraber gidicez yarın bakalım ihbar hakkım var 11 ayım olmuştu sadece onu da ödeyeceğim demiş
Bende esas yarın gidicem. Hem iğne için rapor çıkarcam hem miniğime bakılacak.
Yarında güzel haberler alalım inşallah.
İnşallah canım benim

Ben çok aşırı bitkinim kızlar. Hiç bişeye halim yok.. Sizler nasılsınız?
bende çok enerjik sayılmam.üstelik midem hala düzelmedi.iki akşamdır yediklerimi midemde tutamıyorum.çıkarınca biraz rahatlıyorum sonra gene aynı.şimdi iş yerinde öğle yemeği saatim geliyor. ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum.minikler için katlanıyoruz işte ne yapalım.

Kızlar bende dün gittim kontrole bebek iyi 9.haftaya girdik ama bel ağrım var iki gündür sizlerde durum nasıl...

Çok geçmiş olsun canım hiç üzülme her işte vardır bir hayır rabbim diğer bebeşini korusun eline almayı nasip etsin benim doktorumun hep bir sözü var 1 tane olsun sağlıklı bir şekilde bizimle olsun

Saol cnm evet dgru demıs sağlıklı olsun tek olsun farketmez ama tabı ınsan yıne uzuluyo degıl ama elden birsey gelmiyor maalesef

Gecmis olsun canim

Benim daha önce de kanama alanim vardi canım kaybolmuş demişti dr. Ama tekrar bir daha kan gelince az biraz kanama alanin var dedi . Allah razi olsun annem yanimda canim zaten bir şey yaptırmıyor

ben ısteyım çalışıyorum ama boş hiçbirsey yapasım yok eve gıdıp yatıp uyumak ıstıyorum

Dün ben hep baş dönmesi yaşadım. Hastanedeydik akşama kadar, hiç bişey yiyemedim. Ayranla krakerle idare ettim. Gece bile midem bulanıyodu. Bide bi anda ağrı girince çok korktum. Bugünde ne halim var ne tadım var. Ev pislik içinde heryer toz hiç halim yok.

boş ver canım şimdilik evi düşünme.önce sen iyi ol bebeğin iyi olsunda gerisi önemli değil.bugünlerde geçecek.hamileliğimizin keyfini süreceğimiz günlerde gelecek

Hiç evi düşünme. Mesela benim evim nerdeyse 1. 5 aydir dip köşe temizlenmiyor. E annemde yapamıyor garibim elinden geldiğince yapmaya çalışıyor ama bizim yaptığımız gibi olmuyor . Ben önceden her hafta dip köşe temizlerdim 15 günde cam silerdim ama şimdi o dip köşeler toz içinde yapacak bir seyimiz yok ki canım yavrularımız iyi olsunda gerisi boş o yüzden hiç canini sıkma canim benim biz iyj olalım yeter insallah dogum yapalım da ondan sonra temizligimizi yine yapariz

Bende her cumartesi detaylı temizlerdim. Haftaiçide siler süpürür toz alırdım. Benimde 1.5 aydır biraz eşim biraz ben temizledim. Bebekler doğsunda Allahın izniyle hallolur gerisi.

Kızlar dün gece çok kötü şeyler yaşadım tuvalete kalkmıştım gece 4 te klozette otururken bir anda fenalastim soğuk terler kulak uguldamasi bas dönmesi bulantı gözlerim karardı biraz bekledim zorla kalktım aynada yüzümü gördüğüm an bayılmışım( yüzüm inanılmaz bi halde bembeyazdi) yere düştüğüm an kendime geldim eşim koştu geldi
Acile gittim serum taktılar Sabah ta kadın doğuma gittik çok şükür iyiler kalp atışlarını duyduk iki keseydi. Ama doktor bir kesenin içinde 2 yolk saç var dedi bölünmüş sanki buda dedi size atayim görüntüyü napicam bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20200304-WA0008.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 48
Bende her cumartesi detaylı temizlerdim. Haftaiçide siler süpürür toz alırdım. Benimde 1.5 aydır biraz eşim biraz ben temizledim. Bebekler doğsunda Allahın izniyle hallolur gerisi.

Aynen öyle canim inşallah biz hayirlisi ile bir kucağımıza alalim

Canım benim çok geçmiş olsun benim de şimdi öyle korkuyla bekliyorum inşallah diğerlerini Allah bize bağışlasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…