- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.521
Kızlar dün gece çok kötü şeyler yaşadım tuvalete kalkmıştım gece 4 te klozette otururken bir anda fenalastim soğuk terler kulak uguldamasi bas dönmesi bulantı gözlerim karardı biraz bekledim zorla kalktım aynada yüzümü gördüğüm an bayılmışım( yüzüm inanılmaz bi halde bembeyazdi) yere düştüğüm an kendime geldim eşim koştu geldi
Acile gittim serum taktılar Sabah ta kadın doğuma gittik çok şükür iyiler kalp atışlarını duyduk iki keseydi. Ama doktor bir kesenin içinde 2 yolk saç var dedi bölünmüş sanki buda dedi size atayim görüntüyü napicam bilmiyorum
Canım benim çok geçmiş olsun benim de şimdi öyle korkuyla bekliyorum inşallah diğerlerini Allah bize bağışlasın
Inşallah canim Allah razı olsun haftaya net belli olur dedi doktorum riskli olduğu için korkum inşallah hakkımızda hayırlısı olsunGeçmiş olsun öncelikle. Zor geçecek sanırım biraz hamileliğin 3 minikle.Ama rabbim büyüktür, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Canım sanada çok geçmiş olsun. Rabbim diğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım her hamilelikte risk var tabi böyle olunca sadece biraz çoğalıyor rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bol bol dua etInşallah canim Allah razı olsun haftaya net belli olur dedi doktorum riskli olduğu için korkum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Sağol canim inşallahCanım her hamilelikte risk var tabi böyle olunca sadece biraz çoğalıyor rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bol bol dua et
Hâlâ kanamam oluyor mu
Inşallah canim Allah razı olsun haftaya net belli olur dedi doktorum riskli olduğu için korkum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Hâlâ kanamam oluyor mu
Uç gündür yok ama ödüm kopuyor her lavaboya gidisimdeKahverengi seklinde arada geliyor sende var mi bir şey
Oynatmaya az kaldı. Şimdi kv'nin benim 1 kez gördüğüm ablasının gelini aradı. Nasılsın diyor. Görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. En son kadın doğuma gidecektin diyor, hiç öyle bişey söylemedim kendisine. Ne zaman söyledim hiç hatırlamıyorum öyle bişey dedim. Eveledi geveledi bebek var mı dedi. Biliyor tabi. Şu an olumlu ilerliyor daha bişey söylemek için çok erken dedim. Tebrik ediyor, çok sevindim diyor. İyiki kimse duymasın dedik. Cidden çok sinirim bozuluyor.
Uç gündür yok ama ödüm kopuyor her lavaboya gidisimde
Vallahi öyle ya. Bi çenesini tutamıyor insanlar. Benim zaten öncesinde 1 düşüğüm var. Onda öğrenir öğrenmez yaydılar herkese. Sonra bi daha kimseye söylemeyelim dediler. Şimdi ne değiştiyse bilmeyen yok. Ben kendi ailemden bi babama bi kardeşime söyledim. Babamıda tembihledim kimseye söyleme diye. Daha kimsedende duymadım. Zaten hamile kalmamız zor, gebeliklerimiz riskli. Ne anlayışsız ya insanlar.Biz kimse duymasın diye çabaladıkça daha çok duyuyorlar
Aay aynisini yasadik bugunOynatmaya az kaldı. Şimdi kv'nin benim 1 kez gördüğüm ablasının gelini aradı. Nasılsın diyor. Görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. En son kadın doğuma gidecektin diyor, hiç öyle bişey söylemedim kendisine. Ne zaman söyledim hiç hatırlamıyorum öyle bişey dedim. Eveledi geveledi bebek var mı dedi. Biliyor tabi. Şu an olumlu ilerliyor daha bişey söylemek için çok erken dedim. Tebrik ediyor, çok sevindim diyor. İyiki kimse duymasın dedik. Cidden çok sinirim bozuluyor.
Canım öncelikle geçmiş olsun, canını hiç sıkma vardır bundada bir hayır gönlünü ferah tut, burda bir arkadaş daha vardı senin gibi önce ikizdi sonra üçüz oldu adı "pınar " lı bişeydi oda yazar inşallah onlar ilerledi baya galiba tam bilmiyorum, bulursam kendisini etiketlerim size yardımcı olabilir bu konudaKızlar dün gece çok kötü şeyler yaşadım tuvalete kalkmıştım gece 4 te klozette otururken bir anda fenalastim soğuk terler kulak uguldamasi bas dönmesi bulantı gözlerim karardı biraz bekledim zorla kalktım aynada yüzümü gördüğüm an bayılmışım( yüzüm inanılmaz bi halde bembeyazdi) yere düştüğüm an kendime geldim eşim koştu geldi
Acile gittim serum taktılar Sabah ta kadın doğuma gittik çok şükür iyiler kalp atışlarını duyduk iki keseydi. Ama doktor bir kesenin içinde 2 yolk saç var dedi bölünmüş sanki bud
Vallahi öyle ya. Bi çenesini tutamıyor insanlar. Benim zaten öncesinde 1 düşüğüm var. Onda öğrenir öğrenmez yaydılar herkese. Sonra bi daha kimseye söylemeyelim dediler. Şimdi ne değiştiyse bilmeyen yok. Ben kendi ailemden bi babama bi kardeşime söyledim. Babamıda tembihledim kimseye söyleme diye. Daha kimsedende duymadım. Zaten hamile kalmamız zor, gebeliklerimiz riskli. Ne anlayışsız ya insanlar.
Canım öncelikle geçmiş olsun, canını hiç sıkma vardır bundada bir hayır gönlünü ferah tut, burda bir arkadaş daha vardı senin gibi önce ikizdi sonra üçüz oldu adı "pınar " lı bişeydi oda yazar inşallah onlar ilerledi baya galiba tam bilmiyorum, bulursam kendisini etiketlerim size yardımcı olabilir bu konuda
Kızlar dün gece çok kötü şeyler yaşadım tuvalete kalkmıştım gece 4 te klozette otururken bir anda fenalastim soğuk terler kulak uguldamasi bas dönmesi bulantı gözlerim karardı biraz bekledim zorla kalktım aynada yüzümü gördüğüm an bayılmışım( yüzüm inanılmaz bi halde bembeyazdi) yere düştüğüm an kendime geldim eşim koştu geldi
Acile gittim serum taktılar Sabah ta kadın doğuma gittik çok şükür iyiler kalp atışlarını duyduk iki keseydi. Ama doktor bir kesenin içinde 2 yolk saç var dedi bölünmüş sanki buda dedi size atayim görüntüyü napicam bilmiyorum
Aay aynisini yasadik bugunilk denememizde Kayınvalidem Herkese söyledi diye çok kızmıştık hatta eşim demişti ki Anneme bile söyleme demişti ama söyledik Tabii ki bugün yanıma geldi ablası ile konuşuyor telefonda böyle yaptı dur vereyim abla dedi bana verdi teyzen seni istiyor aldım telefonu yaznaz nasılsın hayırlı olsun İnşallah tutar dedi eşin sevindi mi Sana kim bakıyor falan dedi Şok Oldum Ben de hemen gitmiş söylemiş ya
Canım gereksiz şeyleri kafana takıp bebeğini üzme lütfen onlar artık bizimle ve biz stres yaptıkça hissediyorlar. Herşey yolunda bence yarın güzelce kontrolüne git mutlu mutlu sonra bize güzel haberlerini ver yapcak bişi yok öğrenmişler artık elden ne gelir kendi kendini hırpaladığında kalıyorsun güzel haberlerini bekliyoruzSabah kontrolüm var, inşallah herşey yolundadır. Ben hala kalp atışını tam olarak duyabilmiş değilim. Ultrason kağıdım bile yok henüz. İnşallah güzel haberler almayı nasip eder rabbim. Hem bana hem benim gibi tüm bekleyen hamilelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?