- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.541
Canım gereksiz şeyleri kafana takıp bebeğini üzme lütfen onlar artık bizimle ve biz stres yaptıkça hissediyorlar. Herşey yolunda bence yarın güzelce kontrolüne git mutlu mutlu sonra bize güzel haberlerini ver yapcak bişi yok öğrenmişler artık elden ne gelir kendi kendini hırpaladığında kalıyorsun güzel haberlerini bekliyoruz
Amin arkadaşım inşallah. Korkularımız ortak, aynı duyguları yaşayıp hissediyoruz ama bizim dışımızda gelişen şeyler oluyor elimizden bişi gelmiyor o yüzden boş yere kendimizi üzüp minnakları üzmeye gerek yok onların üzülmesini istemeyiz hiç birimiz demiHaklısın canım. Ben zaten kaybetmekten korkum olduğu için kimse bilmesin istedim ama nafile. İnşallah dediğin gibi yarın güzel haberler alırım.Rabbim hiç birimizin sevincini yarım bırakmasın inşallah. ❤
canım içini ferah tut herşey yolunda ve yarın güzel haberlerle döneceksin bizeSabah kontrolüm var, inşallah herşey yolundadır. Ben hala kalp atışını tam olarak duyabilmiş değilim. Ultrason kağıdım bile yok henüz. İnşallah güzel haberler almayı nasip eder rabbim. Hem bana hem benim gibi tüm bekleyen hamilelere.
Amin arkadaşım inşallah. Korkularımız ortak, aynı duyguları yaşayıp hissediyoruz ama bizim dışımızda gelişen şeyler oluyor elimizden bişi gelmiyor o yüzden boş yere kendimizi üzüp minnakları üzmeye gerek yok onların üzülmesini istemeyiz hiç birimiz demiyakın çevremizde ki insanların bizimle aynı duyguları korkuları yaşamlarını bekliyoruz ya da en azından biraz anlayış bekliyoruz ama biri anlayış gösterip bizi anlamaya çalışırken bir diğeri aynı empatiyi göstermiyor tabi bizde anlaşılmayınca deliye dönüyoruz ya ben en son acile gittiğim vakit kayınpederimin doğum günüydü onu kutlayacaktık cümbür cemaat hasta diye moral olsun dedik tabi evde ki hesap çarşıya uymadı benim minik yerinde durmayıp kanama oldu ben bin bir düşünce korku ve panikle acile gittim daha giriş yapmadan bir baktım görümcem boy boy aile fotoğraflarını paylaşıyor elinde pasta bir tek ben ve eşim yokuz. Ve bebek için ne kadar uğraşıp ne emekler verdiğimizi en iyi bilenlerden biri. Tabi eve dönünce kıyamet koptu ve bana ne dedi biliomsun yürüyerek gittin ambulans mı gittin sanki dedi yani demem o ki bize kimseden başka fayda yok bazen eşlerimiz bile bizi anlamıyor yalan mı o yüzden sakin kalıp hamileliğimizin tadını çıkarıyoruz hamileyken bizi deli edenlerin kucaklarına bebişlerimizi vermiyoruz
İnşallah canım.canım içini ferah tut herşey yolunda ve yarın güzel haberlerle döneceksin bize❤
Ayıp olmaz mı hiç bide şimdiye kadar hiç bir kötülüğüm de olmadı ona nankörlük yaptı resmen. Aslında işin özü biraz kıskançlık annesini kıskanıyor benden resmen bariz bi şekilde sevinmesi lazımken fesatlık yapıyor gelin kaynana seviyoruz birbirimizi ne güzel işte niye fitne sokuyorsun demi yani ne gerek var işte anlamıyor yapcak bişi yok valla İnan ki o an çok sinirlendim ama sonra umrumda bile olmadı değmez çünkü ne üzülecem onun için bebeğimden değerli değil nasılsa sen de öyle yap hiiiç takma kimse bizden ve bebeklerimizden değerli boşver kayınvalideni de kendi haline bırak hatta Gül geç bakalım daha ne kadar saçmalayabiliyorNe kadar ayıp ama görümcenin tavrı. Gerçekten kimse anlamıyor bizi. Bizi en iyi biz anlıyoruz. Doğru diyorsun minikleri üzmeye değmez. Ama kucağa verme meselesini gör bak senden benden çok sahiplenip yine delirtirler bizi.
CAnım herşey yolunda inşallah hayırlı haberlerle gel bizeSabah kontrolüm var, inşallah herşey yolundadır. Ben hala kalp atışını tam olarak duyabilmiş değilim. Ultrason kağıdım bile yok henüz. İnşallah güzel haberler almayı nasip eder rabbim. Hem bana hem benim gibi tüm bekleyen hamilelere.
cnm gıttınmı kontrole varmı bı gelısme güzel haber bekliyoruzSabah kontrolüm var, inşallah herşey yolundadır. Ben hala kalp atışını tam olarak duyabilmiş değilim. Ultrason kağıdım bile yok henüz. İnşallah güzel haberler almayı nasip eder rabbim. Hem bana hem benim gibi tüm bekleyen hamilelere.
Valla ben sürekli sıkışığım ama her gıttıgımdede yapıyorum ama ben sureklı su ıcıyorum ondanda olabılır. bu arada kontrolden cıktıgında bızede haber ver güzel haberlerını bekliyoruz cnmÖğlen 2 de benim de kontrolüm var kızlarya böyle idrarıma çok sıkışmış gibi oluyorum bi gidiyorum yok iki damla yapıyorum sizde de var mi böyle baskı mı yapıyorlar acaba
canım henüz benim böyle bi durumum yok.ama seninki normal.hamilelik ilerledikçe olacak bişeymiş bu.daha önce başkalarından da duymuştum.sanki gitsem bir sürü yapacakmış gibi oluyorum ama gidince bişey gelmiyor diyeÖğlen 2 de benim de kontrolüm var kızlarya böyle idrarıma çok sıkışmış gibi oluyorum bi gidiyorum yok iki damla yapıyorum sizde de var mi böyle baskı mı yapıyorlar acaba
İnşallah canım bende suyu içiyorum ama yok bu Farklı bişey :)Valla ben sürekli sıkışığım ama her gıttıgımdede yapıyorum ama ben sureklı su ıcıyorum ondanda olabılır. bu arada kontrolden cıktıgında bızede haber ver güzel haberlerını bekliyoruz cnm
Bende hamile bi arkadaşıma sordum sana öyle geliyor büyüdüler çünkü dedi gece uykumdan uyanıyorum var diye bi gidiyorum yokcanım henüz benim böyle bi durumum yok.ama seninki normal.hamilelik ilerledikçe olacak bişeymiş bu.daha önce başkalarından da duymuştum.sanki gitsem bir sürü yapacakmış gibi oluyorum ama gidince bişey gelmiyor diyebirde senin iki miniğin var.çok normal
Bende yiyemiyorum canım 2 hafta oldu hiç yiyemedim zaten normal de de sevmem şimdi iyice tiksindimkızlar yumurtayla aranız nasıl.ben hala yiyemiyorum yaaklıma gelince bi değişik oluyorum. yemeye çalışsam ağzımda çoğalacak biliyorum.onun yerini neyle doldurabilirim ?
Malesef bende yiyemiyorum doktorum canının istemediği şeyleri çok zorlama dedi ama yumurtayı haşlamak zorunda değilsin tavada az yağlı kaşarlı omlet tarzında yapıp yiyebilirsin dedi bende yumurta yerine bol bol yoğurt süt tuketiyorumkızlar yumurtayla aranız nasıl.ben hala yiyemiyorum yaaklıma gelince bi değişik oluyorum. yemeye çalışsam ağzımda çoğalacak biliyorum.onun yerini neyle doldurabilirim ?
Bende yiyemiyorum canım 2 hafta oldu hiç yiyemedim zaten normal de de sevmem şimdi iyice tiksindim
valla şu an mevzusunu konuşurken bile midem değişik oluyor.uzun zamandır yağda yemedim.bide sonra onu deneyim yiyebilecekmiyim. gene olmazsa artık zorlamamMalesef bende yiyemiyorum doktorum canının istemediği şeyleri çok zorlama dedi ama yumurtayı haşlamak zorunda değilsin tavada az yağlı kaşarlı omlet tarzında yapıp yiyebilirsin dedi bende yumurta yerine bol bol yoğurt süt tuketiyorum
Öğlen 2 de benim de kontrolüm var kızlarya böyle idrarıma çok sıkışmış gibi oluyorum bi gidiyorum yok iki damla yapıyorum sizde de var mi böyle baskı mı yapıyorlar acaba
kızlar yumurtayla aranız nasıl.ben hala yiyemiyorum yaaklıma gelince bi değişik oluyorum. yemeye çalışsam ağzımda çoğalacak biliyorum.onun yerini neyle doldurabilirim ?
Canım gebelikten oluyormus baskı yaptığı için var gibi hissettiriyormuş korkmaAy eveeett bende de var o. Neden oluyo ki ?? Jelden de yıldım haptan da yıldım(( jelden mi acaba o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?