2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok şükür yiyorum yumurta ama illa kayısı olcak başka türlü yok... bir de gece terlemesi geri gelen gece uyanan var mı kızlar. Evet bizi kimse anlamıyor. Kayınvaldem bizde bir süredir bende hiç bi belirti olmadı diyor ve hamilelikle ilgili belirtileri ilk kez duyuyormuş gibi hayret ediyor.

Hilal domates i biberi pisir icine kır canim . Ben de haslanmisi yemek istemiyorum artık rafadan i cok severim ama onu da her gun yiyince kızarıyorum bir de tam pişirilmedigi icin yiyemiyorum
aynen canım faklı şekillerde bi deneyeceğim.buda iyi fikir.domates ve biberi bu ara çok isteyerek yiyorum.bide böyle deneyim

Gece terlemesi bende çok oluyordu ama şimdi hafta iki kez oluyor bi kalkıyorum kan ter içinde. Ay valla ben kimseye midem bulanıyor bile demiyorum nazlanıyor falan derler bide arkamdan o yüzden sessiz sakin belirtilerimi yaşıyorum

Çok şükür benim midem öyle çok bulanmıyor ya . Arada bir sadece

kendilerinde olmayınca başkasında olması anormal gibi geliyor onlara.benim annemde ablamda ne tiksinme ne mide bulantısı olmuş nede canları bişey istemiş.ama bende hepside var mesela gece yattık aklıma lahmacun düştü.eşimde ,hayatım sana kurban olsunda gece gece fırını açık lahmacun yapan yer bulamayızki dedi.sonra aklıma ne alakaysa salatalık düştü.acaba kalkıp salatalıkmı yesem tuzlu tuzlu dedim en son gözümü kapattım uyuyup hepsini unutmak istiyorum dedim

Benim de geçti çok şükür öyle aman aman bi bulantım yok allahtan herşeyi yiyip içiyorum süt ve cevizden tiksindim bide filtre kahveden kokusu bile içimi kaldıyor

Cevizi dedigim gibi yedin mi ? Kahveyi 3 aydir icmiyorum heralde . Normaldede aramazdim zaten

cnm gıttınmı kontrole varmı bı gelısme güzel haber bekliyoruz
Gittim canım. Kayınvalideyi hastaneden çıkardık ona geçtik yazamadım. 9+6 değilmiş. Yanlış ölçmüş muhtemelen nasıl olduysa. 8+4 dedi doktor bi kaç gün geriden gelmesi normalmiş. Herşey yolunda dedi. Hareketlerini izletti. Kalp atışı dinletmek istemedi, yoğun dalga göndermem lazım gerek yok çok net gözüküyor dedi. Bende gördüm zaten. Folik asitimi değiştirdi, folbiol iyi değil dedi. Estrofemi sana neden devam ettirmişler kalp atışından sonra bırakman lazımdı onu iyi bişey değil o gebelikte dedi. 17.3 cm olmuş.

Canim dr larin hepimize dediği farkli ben anlamadim. Benim dr da 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi . Ben günde 3 tane kullanmaya devam ediyorum

hadi gözün aydın canım.sağlıklada devam etsin inşallah bende folik asit olarak folbiol kullanıyorum.bakalım 2 hafta sonra normal gebe polikliniğinde muayene olcam.belki bu doktorda değiştirir.

Canim dr larin hepimize dediği farkli ben anlamadim. Benim dr da 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi . Ben günde 3 tane kullanmaya devam ediyorum
Bende 3 tane kullandım, doktor iyi değil dedi bıraktırdı bugün.

hadi gözün aydın canım.sağlıklada devam etsin inşallah bende folik asit olarak folbiol kullanıyorum.bakalım 2 hafta sonra normal gebe polikliniğinde muayene olcam.belki bu doktorda değiştirir.

Devlet karşılamıyomuş başka folik asit, o yüzden folbiol veriyorlar sadece sanırım.

Bende 3 tane kullandım, doktor iyi değil dedi bıraktırdı bugün.

Devlet karşılamıyomuş başka folik asit, o yüzden folbiol veriyorlar sadece sanırım.
ondan bunu yazıyorlar demekki.sonuçta bunu sürekli kullanmayacağız,kullanmışken iyisini verselerdi bari.bide ben gün aşırı kullanıyorum.bir gün içiyorum bir gün içmiyorum.sen hergün mü içiyorsun

Evet hergün içiyorum ve aylardır içiyorum. Baştan söyleseler parası neyse verir ücretli olanı alırız. Nelere para verdik sonuçta.

Evet hergün içiyorum ve aylardır içiyorum. Baştan söyleseler parası neyse verir ücretli olanı alırız. Nelere para verdik sonuçta.
ben daha önce hiç kullanmadım.tüp bebek tedavisine başladığım zaman kullandırmaya başladılar.ve ben gün aşırı içiyorum nedense.aynen zaten öyle alınmayacak fiyatlarda değiller,alırdık ne olacak

Tüp bebek olduğu için 12. haftaya kadar almamız gerekiyor normal kadın doğumcu bunu bilemez ve karışmaması gerekir.

Yedim üç gün yaptım ama yok gitmiyor ben kahveyi çok seviyordum ya ama şimdi yok

Aynen ya. ben de çok seviyordum şimdi bırak kokusunu adı geçse iğreniyorum bu kadar olur görmek dahi istemiyorum. kokusunu duysam içmeyi düşünemem bile... daha başka belirgin tiksindiğim bişey yok. tek kahve.. her türlüsü türk filtre normal her türlü kahve düşmanım... iyi bir şey bu bence. zaten zararlı :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…