2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence Follatro çok iyi. Vinalac iyi Regenesis iyi .. Bunları önerebilirim.

Canim dr larin hepimize dediği farkli ben anlamadim. Benim dr da 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi . Ben günde 3 tane kullanmaya devam ediyorum
Bende günde 6 tane kullanıyorum estrofem. 8+5 im doktor devam et butun ıgne ve ılaclarına dedı 17 martta randevum ozmna akadar devam edıcem. doktorlar herkese farklı seyler uygulayabılır bana oncesınde 3 kullandırıyodu sonra 6 ya çıkardı demekkı var bı bıldıklerı:) olmasa doktor olmazlardı :)

Kullanalım bakalım

Bana hergün iç dediler, şişirme dozmuş içindeki.

Tüp bebek olduğu için 12. haftaya kadar almamız gerekiyor normal kadın doğumcu bunu bilemez ve karışmaması gerekir.

Normalde onlarda kalp atışına kadar demişti, sonra dondurulmuş embriyo diye 12 haftaya kadar devam et dediler. Bende internette bebek için iyi olmadığını okumuştum. İçmedim bugün, bırakan çok arkadaşta oldu. Bilemedim şimdi.

Canım biz seninle aynıyız galiba bende 10 gündür kullanmıyorum

İyiydi çok şükür canım büyümüşler kalplerini dinledik kollarını ve bacaklarını gördük ikisinin de çok şükür bin şükür
çok şükür maşallah canım ❤ ben bu ultrasonda kafası artık belli oluyor diye nasıl mutlu olmuştum.böyle kollarını bacaklarını görsem nasıl heyecan verici olur sağlıkla büyüsünler,sağlıkla kucağına al inşallah canım

Hem de nasıl güzel oluyor doktor gösterdikçe ağlayasım geldi

Bana da aynısı oluyor tam bu haftalarda rahim idrar torbası üzerine denk geliyormuş. Ondan oluyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…