2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar , ben arkadaşa özelden de yazdım ama burdan da yazayım diğer arkadaşlarada bilgi olur. İkiz bebeklerim üçüz olmuştu. Su an 13 haftalık üçüzlerim. Üçüde çok sağlıklı ama ben kötüyüm kanamam oluyor. Doktorlar birinin kalbini durdurmamı söylüyor ısrarla yoksa üçü bir gidecek Yarın ankaraya gidiyoruz dua edin bnm için diğer iki bebeğim benimle kalsın çok zor durumdayım kanamalarım olmasa sonuna kadar gidecektim üçüzlerimle ama gerçekten çok zor

Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider bebeklerin sağlıkla doğar..

Tup bebek doktoru mu canim bunu soyleyen peki tup bebek doktorlarimiza uymamiz gerek su an normal gebelik degil bizimkiler
Tüp bebek bölümündende ilk transferde kalp atımı duyunca bırakılacak dediler, ikincide 12 haftaya kadar devam et dediler. Ben bugün içmedim valla kararsızda kaldım ama burda çok arkadaş bıraktı.

Tüp bebek bölümündende ilk transferde kalp atımı duyunca bırakılacak dediler, ikincide 12 haftaya kadar devam et dediler. Ben bugün içmedim valla kararsızda kaldım ama burda çok arkadaş bıraktı.
Kararsız kalma canım kalp atımından sonra normalde bıraktırıyorlar zaten bende 10 gün fazla kullandım doktorum yeterli bırakman lazım dedi ilk bi kaç gün bende BÖyle kararsız kalmıştım sanki birşey olcak gibi ama şimdi
Çok şükür diyorum zararı olmadan bıraktık.

Canım dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön inşallah

Haklısın canım. Zararlı diyorlar zaten. Benim bi arkadaşım özele devam ediyor, onada hemen bıraktırdı doktoru.

Bittim bugün yorgunluktan. Adam akıllı gittiğim ilk kontrolümde yalnızdım, eşim annesinin yanındaydı aynı hastanede olduğumuz halde. Kendi işlerimi koştur koştur halledip kv'nin taburcu işlemlerini yaptık. Sonra onun evine geçtik, hastane yorgunluğu üstüne bişeyler hazırladım yiyecek, eşinin yalnız kaldığındaki bulaşıklarını filan hallettim, üstüne kv ev süpür dedi, bi güzel ev süpürdüm, misafiri geldi çay servisi yaptım. Eşime patlayacaktım en son. Ben her aşamada yalnızken insanların canı ne kıymetli. Sürekli söylenen bi insan yaptılar beni, ben ne değersizmişim meğer.

Ben kahveye çok düşkündüm gerçekten iyi oldu eşim spor yapıyor günde yapmadan önce bir fincan içiyor yağ yakımına yardımcı oluyormuş diye ah demliyor ama gel bana sor koku beni öldürüyor sanki içimde demleniyor o kahve o derece umarım doğumdan sonra geçer çünkü kahveden tiksinmek çok zoruma gidiyor

Evi süpürmeseydin keşke cnm ya hakikaten ne kadar düşüncesiz kayınvaliden pes doğrusu ah ya gerçekten bu kadar olmaz yemin ederim ben bile burdan sinir oldum bencilliğin bu kadarı yani biz normal bir şekilde hamile kalmadık ki ne kadar uğraştık bu bebekler için kendi evimize misafir almıyoruz yorulmamak için bir bardak kaldırmıyoruz yeri geliyor sana da kızdım valla otursaydın bi köşede hamileyim diyip kim istiyorsa söylensin değerimizi kendimiz belirlicez artık anlamıyorlar çünkü anne babamız gibi değiller işte ne kadar olsa el kızı diyip soğutuyorlar yüreklerini o yüzden ben senin yerinde olsam evden bile çıkmam ağrım var de geç

Ben tüp bebek yaptırırken hep yalnızdım, opuda transferde, sonrasında. 1.5 ayda bir kez geldi 1 saat durdu gitti. Hiç bi işime ellemedi. Ben kendi evimi zar zor temizlerken ve beni bu süreçte tek başıma bırakmışken utanıp bişey isteyemez sanmıştım gerçekten. Öyle gerildim ki bişey de demedim. Eşime biraz söylendim çıkınca. O da biliyor çünkü bana hiç yardım edilmediğini. Hala şaşkınım, kendime kızgınım. Elimi sürmeden neden oturmadım ki diyorum.

okurken ben burda küplere bindim gerçekten.her şeyi geçtim kayınvalide olmasını falan o nasıl bir kadın ya öyle.senin daha önce bir düşüğün olduğunu,bu bebek için ne emekler verdiğini görmüyormu.hadi bunuda geç senide önemsemiyor diyelim.oğlunun çocuğunu taşıyorsun.bunundamı hiç kıymeti yok.sanki karnındaki bebeğe kastı var gibi.yok mu bu kadının başka gelini kızı falan.ha bire sana yükleniyorlar.bazen arada eşlerimiz olduğu için susuyoruz ama tavrını koy. bebeğinde sende çok kıymetlisin.sen kendinin kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez canım.

Kızım yapma demek ne kadar zor olabilir ki işine gelmiş resmen hem kendini yormuşsun hem stres olmuşsun bebeğini düşün gitme bida bak bütün süreçlerinden haberdar ama bir kez olsun eline bir bez almamış sende yapmasaydın keşke sonuçta vicdan azabı duyabilcek bi durum yok hamilesin sonuçta

Ahh kızlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, ultrasonda 2 kese görüldü şimdi kalp atışı için gün sayıyorum, sürekli belirti ariorum bulamazsam felaket senaryolari gelio aklima,gogsum biraz inse acaba bisey mi oldu diyorum her gun doktora gideyim istiyorum. Yakinda bi yerlerde kafasinda huni olan bi kadin gorurseniz benim o nolcak boyle

Haklısın canım. Zararlı diyorlar zaten. Benim bi arkadaşım özele devam ediyor, onada hemen bıraktırdı doktoru.
Evet canım bırakmak gerekiyormuş onun için hiç tedirgin olma
Ay inanmıyorum Kadına bak... sinir oldum keşke yapmasaydın ama insanlık sende kalmış canım yapmışsın mübarek 3 aylarda Rabbim görüyor seni hamile halinle yorduğunu Allah’a havale et en güzeli bir daha da yapamıyorum ben yatıyorum devamlı de doktor yatacaksın dedi de canım hiç kendini üzme onun işleri için.
Hepimiz öyleyiz maalesef korkular hiç
Bitmiyor hergün daha Farklı yenisi ekleniyor bu günümüze şükür Rabbim hepimizin evladını korusun kollasın sağlıkla kucağımıZa aldırsın

Bir de kızlar göğüs acılarınız ağrılarınız hafifledi mi biraz benim eksisi gibi acımıyor artık normal mi acaba

Başka çocuğu yok sadece eşim. Lafta çok istiyor falan filan. Ben hiç bişey yapamazken kapımı açmadı, ben olsam bişey istemeye yüzüm olmazdı. Sırf kötü olan ben olmayım diye ses etmedim, ama bana yapılanları hatırlayıp üstüne benden bişey beklenince çok sinirleniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…