2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kızım yapma demek mi.
Kendi yap dedi, kendi istedi. Benimde aptal kafam yapamam diyemedim. Benim zor günümde hiç ortada olmayan insan hata bende.

Doktor 12 haftaya kadar riskli gebelik dedi diye söyledim. Ama kimin umurunda ki. Hata bende.

Doktor 12 haftaya kadar riskli gebelik dedi diye söyledim. Ama kimin umurunda ki. Hata bende.
Kalkamam gerekiyormuş de sancım oldu de boşver söyle gitsin o sana baksın sen ona değil tamam ameliyat olmuş olabilir doğrudur yatması gerekiyordur ama sende yatarken o gelmemişti

canım ıgne ve ılaclarına aynen devam edıyomusun günlük kullandığın ıgne ve ılaclar neler ne zmna kadar devam edecekmıssın doktor bısı dedımı
Canım kan sulandırıcıya devam ediyorum doğuma kadar kullanacağım onu corasprin de öyle. Başka kullandığım hap yok kestik diğerlerini jel kullanıyorum sabah akşam folik asit bir de 4 günde bir pruloton depot iğne yaptırıyorum

benim eşimde tek çocuk gibi.ablası başka şehirde oturuyor.biz kayınvalideyle altlı üstlü oturuyoruz.kayınvalidem 75 yaşında.bazen kızdığım noktaları oluyor ama Allah var benden ne iş bekler,ne gel şunu da sen yap der.onlara indiğimde sen otur deyip çayımı bile doldurmak ister ben müsade etmem.yazları köye giderler.sadece onlar döneceği zaman iner evini bi süpürür tozunu alırım.gelince uğraşmasın diye.senin kayınvalidenin yapısı bu demekki.zaten çok sık gelip gitmiyormuş tavrını koy ister gelsin ister gelmesin.en azından sen şu riskli dönemlerini bi geçir canım

İyiyim canim uzaktan takip ediyorum sizleri sen nasilsin yeni atlatiyorum desem yeridirr hala aksamlari burda da korkuyorum bu hafta da devam edersem psikoloja gidecegim

Çok şükür iyiyim canim. Bence de git canim o deprem korkusunu insanlar kolay kolay üstünden atamıyor . Bol bol ayetel kürsi oku.

Ameliyata girmeden önce evini temizleseymiş Sakin bir daha yapma . Sen kendi evini zor yapıyorsun canim bir de gidip baska yeri süpürme. Hic mi akrabasi yok gelsin onlar baksin . Sen suan iyi olsan zaten bakarsin . Ama bizler zaten zor elde ettik normal hamileler gibi iş güç yapamıyoruz. Eşine de söyle canım gerekirse o süpürsün sen lütfen süpürme

ben bırsuru ogne ılac kullanıyorum halen günde 2 tane ıgne prolutex ve oksapar. estrofem 6 tane. coraspin folbiol dekort bunların hepsine devam 17 martta randevum bakalım bıraktırcakmı ozmn, ılaclar neysede ıgneler her aksam zor oluyo gobegım mosmor oldu artık ıgne vuracak yer bulamıyor eşim

Kalkamam gerekiyormuş de sancım oldu de boşver söyle gitsin o sana baksın sen ona değil tamam ameliyat olmuş olabilir doğrudur yatması gerekiyordur ama sende yatarken o gelmemişti

Onu hiç söyleyen yok tabi. Hiç bi zor günümde yoktu ki. Bi daha yapmıycam bişey gerçekten. Ben nasıl baktıysam başımın çaresine o da baksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…