- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.621
Kızım yapma demek ne kadar zor olabilir ki işine gelmiş resmen hem kendini yormuşsun hem stres olmuşsun bebeğini düşün gitme bida bak bütün süreçlerinden haberdar ama bir kez olsun eline bir bez almamış sende yapmasaydın keşke sonuçta vicdan azabı duyabilcek bi durum yok hamilesin sonuçta
Evet canım bırakmak gerekiyormuş onun için hiç tedirgin olma
Ay inanmıyorum Kadına bak... sinir oldum keşke yapmasaydın ama insanlık sende kalmış canım yapmışsın mübarek 3 aylarda Rabbim görüyor seni hamile halinle yorduğunu Allah’a havale et en güzeli bir daha da yapamıyorum ben yatıyorum devamlı de doktor yatacaksın dedi de canım hiç kendini üzme onun işleri için.
Boşver canim yaptın geçti bi daha da yapmazsın.ben daha kendi evimi bile hiç süpürmedim eşim yapiyor.cunku riskli Allah korusun bir şey olursa kendimi yerim...Doktor 12 haftaya kadar riskli gebelik dedi diye söyledim. Ama kimin umurunda ki. Hata bende.
Kalkamam gerekiyormuş de sancım oldu de boşver söyle gitsin o sana baksın sen ona değil tamam ameliyat olmuş olabilir doğrudur yatması gerekiyordur ama sende yatarken o gelmemiştiDoktor 12 haftaya kadar riskli gebelik dedi diye söyledim. Ama kimin umurunda ki. Hata bende.
ooo super cnm cok sevındımİyiydi çok şükür canım büyümüşler kalplerini dinledik kollarını ve bacaklarını gördük ikisinin de çok şükür bin şükür
7 ocak regl oldum 23 ocak transferKızlar transfer adettin kacinci gunu oluyor
canım ıgne ve ılaclarına aynen devam edıyomusun günlük kullandığın ıgne ve ılaclar neler ne zmna kadar devam edecekmıssın doktor bısı dedımıŞükür canım çok şükür RabbimeAllahım olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım kan sulandırıcıya devam ediyorum doğuma kadar kullanacağım onu corasprin de öyle. Başka kullandığım hap yok kestik diğerlerini jel kullanıyorum sabah akşam folik asit bir de 4 günde bir pruloton depot iğne yaptırıyorumcanım ıgne ve ılaclarına aynen devam edıyomusun günlük kullandığın ıgne ve ılaclar neler ne zmna kadar devam edecekmıssın doktor bısı dedımı
benim eşimde tek çocuk gibi.ablası başka şehirde oturuyor.biz kayınvalideyle altlı üstlü oturuyoruz.kayınvalidem 75 yaşında.bazen kızdığım noktaları oluyor ama Allah var benden ne iş bekler,ne gel şunu da sen yap der.onlara indiğimde sen otur deyip çayımı bile doldurmak ister ben müsade etmem.yazları köye giderler.sadece onlar döneceği zaman iner evini bi süpürür tozunu alırım.gelince uğraşmasın diye.senin kayınvalidenin yapısı bu demekki.zaten çok sık gelip gitmiyormuş tavrını koy ister gelsin ister gelmesin.en azından sen şu riskli dönemlerini bi geçir canımBaşka çocuğu yok sadece eşim. Lafta çok istiyor falan filan. Ben hiç bişey yapamazken kapımı açmadı, ben olsam bişey istemeye yüzüm olmazdı. Sırf kötü olan ben olmayım diye ses etmedim, ama bana yapılanları hatırlayıp üstüne benden bişey beklenince çok sinirleniyorum.
İyiyim canim uzaktan takip ediyorum sizleri sen nasilsin yeni atlatiyorum desem yeridirr hala aksamlari burda da korkuyorum bu hafta da devam edersem psikoloja gidecegim
Başka çocuğu yok sadece eşim. Lafta çok istiyor falan filan. Ben hiç bişey yapamazken kapımı açmadı, ben olsam bişey istemeye yüzüm olmazdı. Sırf kötü olan ben olmayım diye ses etmedim, ama bana yapılanları hatırlayıp üstüne benden bişey beklenince çok sinirleniyorum.
Evet Rabbim dusmanima bile yasatmasin insallahÇok şükür iyiyim canim. Bence de git canim o deprem korkusunu insanlar kolay kolay üstünden atamıyor . Bol bol ayetel kürsi oku.
Evet Rabbim dusmanima bile yasatmasin insallah
Herşey bi korku
Herşey bi korku
Valla aynen öyle sağlıklı büyüsünler inşallahHic deme ağrısa bir dert ağrımasa bir dert
ben bırsuru ogne ılac kullanıyorum halenCanım kan sulandırıcıya devam ediyorum doğuma kadar kullanacağım onu corasprin de öyle. Başka kullandığım hap yok kestik diğerlerini jel kullanıyorum sabah akşam folik asit bir de 4 günde bir pruloton depot iğne yaptırıyorum
Boşver canim yaptın geçti bi daha da yapmazsın.ben daha kendi evimi bile hiç süpürmedim eşim yapiyor.cunku riskli Allah korusun bir şey olursa kendimi yerim...
Kalkamam gerekiyormuş de sancım oldu de boşver söyle gitsin o sana baksın sen ona değil tamam ameliyat olmuş olabilir doğrudur yatması gerekiyordur ama sende yatarken o gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?