2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benimki elinden gelse her işinde beni kullanmak ister. Bide öyle yakın olsak yanmıştım ben.

İlk ve son oldu zaten korktum bişey mi olacak diye. Onun farklı çünkü süpürgesi benimki minik. Kolay oluyor. Gitmiycem bi müddette. Ben başımın çaresine baktım hep, o da baksın.

Benimki elinden gelse her işinde beni kullanmak ister. Bide öyle yakın olsak yanmıştım ben.
o zaman Allahtan uzaksın diyelim canım.kocaman kadın işte.bişeyleri kendi düşünmesi lazım.bir oğlu varmış senide kız evlat yerine koyması lazım.Allah sana kolaylık versin canım,kayınvalidenede akıl ve vicdan versin

Canim benimde oyle beze olustu karnimda koldan vuruyorum ben artik

benim bugün belim çok ağrıyor ya.normal zamanda iki gün sonra adet günüm.acaba onun zamanı yaklaştığı içinmi böyle oluyor ki.

Kızlar bi daha ki randevu tarihiniz ne zaman ? Bana 20 Mart denildi. O zaman da ikili test yapılacakmış .
Kaç haftalık canım senin ben iki haftada bir gidiyorum bugün gittim iki hafta sonraya görüşürüz dedi geldikten iki hafta sonra geldiğinde de büyük ihtimalle cinsiyeti de belli olur dedi testlerden falan bahsetmedi

Dünkü ultrason fotoğrafında kesesi epey büyümüştü.
Kızlar bi daha ki randevu tarihiniz ne zaman ? Bana 20 Mart denildi. O zaman da ikili test yapılacakmış .
benimde ikinci ultrasonda kesesi baya büyümüştü.ilkinde ince uzun fasulye gibi bişeydi.şimdi daha geniş ve yuvarlak gibi benim bi dahaki randevum 17 marta.artık normal gebe polikinliğine gitcem.

Kaç haftalık canım senin ben iki haftada bir gidiyorum bugün gittim iki hafta sonraya görüşürüz dedi geldikten iki hafta sonra geldiğinde de büyük ihtimalle cinsiyeti de belli olur dedi testlerden falan bahsetmedi
9+2 deyim canım. Randevu tarihinde 11+2 olacağım . İkili test için gelirsin dedi doktor. Cinsiyet için bir şey demedi ama çok merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…