- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.641
benim eşimde tek çocuk gibi.ablası başka şehirde oturuyor.biz kayınvalideyle altlı üstlü oturuyoruz.kayınvalidem 75 yaşında.bazen kızdığım noktaları oluyor ama Allah var benden ne iş bekler,ne gel şunu da sen yap der.onlara indiğimde sen otur deyip çayımı bile doldurmak ister ben müsade etmem.yazları köye giderler.sadece onlar döneceği zaman iner evini bi süpürür tozunu alırım.gelince uğraşmasın diye.senin kayınvalidenin yapısı bu demekki.zaten çok sık gelip gitmiyormuş tavrını koy ister gelsin ister gelmesin.en azından sen şu riskli dönemlerini bi geçir canım
Ameliyata girmeden önce evini temizleseymişSakin bir daha yapma . Sen kendi evini zor yapıyorsun canim bir de gidip baska yeri süpürme. Hic mi akrabasi yok gelsin onlar baksin . Sen suan iyi olsan zaten bakarsin . Ama bizler zaten zor elde ettik normal hamileler gibi iş güç yapamıyoruz. Eşine de söyle canım gerekirse o süpürsün sen lütfen süpürme
o zaman Allahtan uzaksın diyelim canım.kocaman kadın işte.bişeyleri kendi düşünmesi lazım.bir oğlu varmış senide kız evlat yerine koyması lazım.Allah sana kolaylık versin canım,kayınvalidenede akıl ve vicdan versinBenimki elinden gelse her işinde beni kullanmak ister. Bide öyle yakın olsak yanmıştım ben.
Benim baya baya azaldı cnm az var dolgunluk gibi ama normalmişBir de kızlar göğüs acılarınız ağrılarınız hafifledi mi biraz benim eksisi gibi acımıyor artık normal mi acaba
Demek ki azalacak gittikçe canımBenim baya baya azaldı cnm az var dolgunluk gibi ama normalmiş
Maşallah miniğeKızlar güzel anneler bende şimdi doktordan çıktım miniğim gayet iyi çok şükür sağlıklı bir şekilde devam ediyoruz Allah’ın izniyle
Canim benimde oyle beze olustu karnimda koldan vuruyorum ben artikben bırsuru ogne ılac kullanıyorum halengünde 2 tane ıgne prolutex ve oksapar. estrofem 6 tane. coraspin folbiol dekort bunların hepsine devam 17 martta randevum bakalım bıraktırcakmı ozmn, ılaclar neysede ıgneler her aksam zor oluyo gobegım mosmor oldu artık ıgne vuracak yer bulamıyor eşim
maşallah canımKızlar güzel anneler bende şimdi doktordan çıktım miniğim gayet iyi çok şükür sağlıklı bir şekilde devam ediyoruz Allah’ın izniyle
o zaman Allahtan uzaksın diyelim canım.kocaman kadın işte.bişeyleri kendi düşünmesi lazım.bir oğlu varmış senide kız evlat yerine koyması lazım.Allah sana kolaylık versin canım,kayınvalidenede akıl ve vicdan versin
Canım olabilir benim de geçen hafta adet dönemim de çok ağrımıştı hatta yazmıştım burayabenim bugün belim çok ağrıyor ya.normal zamanda iki gün sonra adet günüm.acaba onun zamanı yaklaştığı içinmi böyle oluyor ki.
Benimde belim ağrıyor ara ara hala. Mesela bugünde rahmimde ağrı basınç arası bişey var.benim bugün belim çok ağrıyor ya.normal zamanda iki gün sonra adet günüm.acaba onun zamanı yaklaştığı içinmi böyle oluyor ki.
Benimde belim ağrıyor ara ara hala. Mesela bugünde rahmimde ağrı basınç arası bişey var.
Canım olabilir benim de geçen hafta adet dönemim de çok ağrımıştı hatta yazmıştım buraya
demekki adet dönemlerinde adet olmadığımız için bu tür rahatsızlıklar olacak. @canimmkendimm bebek büyüdükçe rahime baskı yapıyormuş.yerini genişletiyor demekki annesi ❤Benimde belim ağrıyor ara ara hala. Mesela bugünde rahmimde ağrı basınç arası bişey var.
Canım sen birkaç gün hiçbir şey yapma sadece dinlen .
demekki adet dönemlerinde adet olmadığımız için bu tür rahatsızlıklar olacak. @canimmkendimm bebek büyüdükçe rahime baskı yapıyormuş.yerini genişletiyor demekki annesi ❤
Kaç haftalık canım senin ben iki haftada bir gidiyorum bugün gittim iki hafta sonraya görüşürüz dedi geldikten iki hafta sonra geldiğinde de büyük ihtimalle cinsiyeti de belli olur dedi testlerden falan bahsetmediKızlar bi daha ki randevu tarihiniz ne zaman ? Bana 20 Mart denildi. O zaman da ikili test yapılacakmış .
Dünkü ultrason fotoğrafında kesesi epey büyümüştü.❤
benimde ikinci ultrasonda kesesi baya büyümüştü.ilkinde ince uzun fasulye gibi bişeydi.şimdi daha geniş ve yuvarlak gibiKızlar bi daha ki randevu tarihiniz ne zaman ? Bana 20 Mart denildi. O zaman da ikili test yapılacakmış .
9+2 deyim canım. Randevu tarihinde 11+2 olacağım . İkili test için gelirsin dedi doktor. Cinsiyet için bir şey demedi ama çok merak ediyorumKaç haftalık canım senin ben iki haftada bir gidiyorum bugün gittim iki hafta sonraya görüşürüz dedi geldikten iki hafta sonra geldiğinde de büyük ihtimalle cinsiyeti de belli olur dedi testlerden falan bahsetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?