2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimde ikinci ultrasonda kesesi baya büyümüştü.ilkinde ince uzun fasulye gibi bişeydi.şimdi daha geniş ve yuvarlak gibi benim bi dahaki randevum 17 marta.artık normal gebe polikinliğine gitcem.
Aynen bendr normal gebe polikliniğine gidiyorum . İkili test için verdi bi dahaki randevumu

9+2 deyim canım. Randevu tarihinde 11+2 olacağım . İkili test için gelirsin dedi doktor. Cinsiyet için bir şey demedi ama çok merak ediyorum
Benimde 9+2 şu an aynıyız seninle cnm. Ama testler bahsetmedi hiç gittiğim de sorayım bende. Doktorun dediğine göre işte 4 hafta sonra belli olur dedi büyük heyecan valla bende çok heyecanlandım bugün öyle diyince

benimde ikinci ultrasonda kesesi baya büyümüştü.ilkinde ince uzun fasulye gibi bişeydi.şimdi daha geniş ve yuvarlak gibi benim bi dahaki randevum 17 marta.artık normal gebe polikinliğine gitcem.
Benimde ilkinde ince uzundu. Şimdi yuvarlak olmuş. Bende perşembe günü gidicem tekrar.

benim de 9 artı 2. Bugün gittim, 3 hafta sonra gel dedi..

rahim yolu uzunluğuna da bakacakmış bi d ikili test dedi... ikili test ne demek?
Canım Allah korusun bebekte herhangi
Bir anamoli var mi ona bakılacak ense kalınlığı ölçülüp down sendromuna bakılacak 11-16 Haftalar arasında bakılıyormuş zaten gördüğünüz gibi korkular bitmiyordu hayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah

benim de 9 artı 2. Bugün gittim, 3 hafta sonra gel dedi..
Bende üç hafta sonra çağırır diye tahmin etmiştim ama iki hafta sonraya randevu verdi iğneyi bir gün yaptır iki gün ara ver geldiğin de keseriz artık dedi fitili de bir süre daha devam edicez dedi.

11-16 haftalar arasındaysa o zaman belki haftaya konuşuruz bizde testi.

Kızlar benim tup bebek doktorum kalp atışını duyduktan.sonra takibi bırakıyor.yani bir hafta önce vefalardık.simdi başka bi doktora kaç hafta sonra gitsem iki mi üç hafta sonra mi?

Kızlar benim tup bebek doktorum kalp atışını duyduktan.sonra takibi bırakıyor.yani bir hafta önce vefalardık.simdi başka bi doktora kaç hafta sonra gitsem iki mi üç hafta sonra mi?
ben de geçen hafta tüp bebek servisine son kez göründüm.2 hafta sonra gebe polikinliğe görün dediler.sende 2 hafta sonrasına gidebilirsin

Sağol canım. Hepsinden başarıyla geçeceğiz allahın izniyle... korku duvarını aştık. Artık bitti haydi korkular, açtım pencereleri çıkın dışarı.. dışardan kuş sesleri ve bahar kokusu gelsin..

Oh mis mis ama benim midem kötü gelen kokular kötü yapıyo

Hayırlı akşamlar bayanlar ben proluton iğneye bakarken bu grubu gördüm Proluton iğneyi vırduranlar kanamanız ne kadar devam etti bide kahverengi kanamamıydı

Hayırlı akşamlar bayanlar ben proluton iğneye bakarken bu grubu gördüm Proluton iğneyi vırduranlar kanamanız ne kadar devam etti bide kahverengi kanamamıydı
Benim kanamam yok canım hiç olmadı Cok şükür ama doktor tedbir amaçlı 10.haftaya kadar devam et dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…