- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.661
Aynen bendr normal gebe polikliniğine gidiyorum . İkili test için verdi bi dahaki randevumubenimde ikinci ultrasonda kesesi baya büyümüştü.ilkinde ince uzun fasulye gibi bişeydi.şimdi daha geniş ve yuvarlak gibibenim bi dahaki randevum 17 marta.artık normal gebe polikinliğine gitcem.
Benimde 9+2 şu an aynıyız seninle cnm. Ama testler bahsetmedi hiç gittiğim de sorayım bende. Doktorun dediğine göre işte 4 hafta sonra belli olur dedi büyük heyecan valla bende çok heyecanlandım bugün öyle diyince9+2 deyim canım. Randevu tarihinde 11+2 olacağım . İkili test için gelirsin dedi doktor. Cinsiyet için bir şey demedi ama çok merak ediyorum
Benimde ilkinde ince uzundu. Şimdi yuvarlak olmuş. Bende perşembe günü gidicem tekrar.benimde ikinci ultrasonda kesesi baya büyümüştü.ilkinde ince uzun fasulye gibi bişeydi.şimdi daha geniş ve yuvarlak gibibenim bi dahaki randevum 17 marta.artık normal gebe polikinliğine gitcem.
Benimde 9+2 şu an aynıyız seninle cnm. Ama testler bahsetmedi hiç gittiğim de sorayım bende. Doktorun dediğine göre işte 4 hafta sonra belli olur dedi büyük heyecan valla bende çok heyecanlandım bugün öyle diyince
Canım Allah korusun bebekte herhangirahim yolu uzunluğuna da bakacakmış bi d ikili test dedi... ikili test ne demek?
Bende üç hafta sonra çağırır diye tahmin etmiştim ama iki hafta sonraya randevu verdi iğneyi bir gün yaptır iki gün ara ver geldiğin de keseriz artık dedi fitili de bir süre daha devam edicez dedi.benim de 9 artı 2. Bugün gittim, 3 hafta sonra gel dedi..
11-16 haftalar arasındaysa o zaman belki haftaya konuşuruz bizde testi.Canım Allah korusun bebekte herhangi
Bir anamoli var mi ona bakılacak ense kalınlığı ölçülüp down sendromuna bakılacak 11-16 Haftalar arasında bakılıyormuş zaten gördüğünüz gibi korkular bitmiyorduhayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah
ben de geçen hafta tüp bebek servisine son kez göründüm.2 hafta sonra gebe polikinliğe görün dediler.sende 2 hafta sonrasına gidebilirsinKızlar benim tup bebek doktorum kalp atışını duyduktan.sonra takibi bırakıyor.yani bir hafta önce vefalardık.simdi başka bi doktora kaç hafta sonra gitsem iki mi üç hafta sonra mi?
hadi hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider de hayırlı güzel haberlerini alırızKizlar transfer gunum belli oldu persembe hayirlisi ile
Canım Allah korusun bebekte herhangi
Bir anamoli var mi ona bakılacak ense kalınlığı ölçülüp down sendromuna bakılacak 11-16 Haftalar arasında bakılıyormuş zaten gördüğünüz gibi korkular bitmiyorduhayırlı haberlerle gelelim hepimiz inşallah
Oh mis mis ama benim midem kötü gelen kokular kötü yapıyoSağol canım. Hepsinden başarıyla geçeceğiz allahın izniyle... korku duvarını aştık. Artık bitti haydi korkular, açtım pencereleri çıkın dışarı.. dışardan kuş sesleri ve bahar kokusu gelsin..
Kuzum bu ikizler sadece midemize çalışıyo galiba pek fena bu ara yineOh mis mis ama benim midem kötü gelen kokular kötü yapıyo
Benim de sadece sabahları oluyordu iki gündür gün içerisinde ve akşam da olmaya başladı midem ağzımda geziyorum Zor duruyorum çıkarmamak içinKuzum bu ikizler sadece midemize çalışıyo galiba pek fena bu ara yine
Benim kanamam yok canım hiç olmadı Cok şükür ama doktor tedbir amaçlı 10.haftaya kadar devam et dediHayırlı akşamlar bayanlar ben proluton iğneye bakarken bu grubu gördüm Proluton iğneyi vırduranlar kanamanız ne kadar devam etti bide kahverengi kanamamıydı
Katlayarak devam ediyorsa düşük başlaması önemli değilKızlar değeri çok düşük olup yükselen var mı sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?