- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.681
Benim kanamalarım hep kırmızı oldu sonra kahverengiye döndü ama bir kaç arkadaşımız daha kanama yaşadı burada iğne hemen kesiyor kanamayı ama kahverengi olarak devam ediyor bi süreHayırlı akşamlar bayanlar ben proluton iğneye bakarken bu grubu gördüm Proluton iğneyi vırduranlar kanamanız ne kadar devam etti bide kahverengi kanamamıydı
Aynen 24 saat mide atakta değişik her kokuda şahlanıyor mide inanılmaz yanıyor ayran çok iyi geliyor ama bardak bitene kadar bitince yine başlıyorBenim de sadece sabahları oluyordu iki gündür gün içerisinde ve akşam da olmaya başladı midem ağzımda geziyorum Zor duruyorum çıkarmamak için
Bugün bi de belim ağrıyor benimAynen 24 saat mide atakta değişik her kokuda şahlanıyor mide inanılmaz yanıyor ayran çok iyi geliyor ama bardak bitene kadar bitince yine başlıyor
İnanılmaz ilginç 6. Gün 7.59Katlayarak devam ediyorsa düşük başlaması önemli değil
Benim de belim ağrıyor bugün kaç gündür de midem çok fena sabahları oluyordu şimdi biraz önce kustum inanılmaz kötüyüm hiç bir şey yiyemez oldumBugün bi de belim ağrıyor benim
Yok cnm daha çok erken göbeğimiz çıkması için ama benim de tam tarif ettiğin gibi gaz dolu bir karın şişlik ama gazdan ve hazımsızlıktan yemek yiyince dünyayı yemiş kadar şişiyor ama sabahları kalktığım da gayet normalKızlar karnı büyüyen oldu mu Ya 8 haftalık karnım aşırı büyüdü gibi böyle gaz dolu sanki bebek değil de zaten 8 haftalıkta imkansız büyümesi değil mi ?
Ben tüp bebek yaptırmadım çatlatma iğnesiyle hamile kaldım sadece progestan verdi doktorum sabah kanamam olunca doktora gittim prolutton iğne yaptırdı ama lekelenmeleri hala devam ediyoBenim kanamam yok canım hiç olmadı Cok şükür ama doktor tedbir amaçlı 10.haftaya kadar devam et dedi
Benim hiç kırmızı değildi en başından beri kahve rengi silik pembemsiydi inşallah biter arttık az önce de temizledim kendimi hala kahve lekelenme vardıBenim kanamalarım hep kırmızı oldu sonra kahverengiye döndü ama bir kaç arkadaşımız daha kanama yaşadı burada iğne hemen kesiyor kanamayı ama kahverengi olarak devam ediyor bi süre
Ben tüp bebek yaptırmadım çatlatma iğnesiyle hamile kaldım sadece progestan verdi doktorum sabah kanamam olunca doktora gittim prolutton iğne yaptırdı ama lekelenmeleri hala devam ediyo
Benim hem kanamam oldu hem de 3 hafta kadar lekelenmem oldu.bol bol dinlenmek gerekiyor.simdi yok bir şey çok şükür.
Benim de göbeğim cıktı.belim de kalınlaştı.cok erken çıkması ama iğne ve ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.Yok cnm daha çok erken göbeğimiz çıkması için ama benim de tam tarif ettiğin gibi gaz dolu bir karın şişlik ama gazdan ve hazımsızlıktan yemek yiyince dünyayı yemiş kadar şişiyor ama sabahları kalktığım da gayet normal
Benim de öne doğru sivrildi sanki değildirBenim de göbeğim cıktı.belim de kalınlaştı.cok erken çıkması ama iğne ve ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.
Benim de öne doğru sivrildi sanki değildir
Diyorum daha çok erken ama bilemedim
Hamileyiz Ne de olsa her türlüsü normal
Kahverengi leke eski kanamadan kaynaklı oluyormuş bide ben gittiğim de o zaman 7 haftalıktı doktora lekelenmelerim devam ediyor dediğim de plesantadan kaynaklı olduğunu söylemişti yer açıyor kendine geçicek dedi geçti şimdi çok şükür çok kafana takma yat dinlen bol bol stres yapınca daha çok gelio sankiBenim hiç kırmızı değildi en başından beri kahve rengi silik pembemsiydi inşallah biter arttık az önce de temizledim kendimi hala kahve lekelenme vardı
Benim karnım ağrıyorda gazdan ağrıyor baskı yapıyor gaz kasıklarımaKizlar karin agriniz oluyormu sizinde bide al tarafda boyle sizilar ve kasiklara batmalar?
Benim karnım ağrıyorda gazdan ağrıyor baskı yapıyor gaz kasıklarıma
Şu an çok gelmiyo ama sildiğimde hala kahverengi leke geliyo bence de yerleşiyo plasentasıKahverengi leke eski kanamadan kaynaklı oluyormuş bide ben gittiğim de o zaman 7 haftalıktı doktora lekelenmelerim devam ediyor dediğim de plesantadan kaynaklı olduğunu söylemişti yer açıyor kendine geçicek dedi geçti şimdi çok şükür çok kafana takma yat dinlen bol bol stres yapınca daha çok gelio sanki
Bugün benim de oldu kahverengi ama çok açık renkte korktum ama bugün proluton da yaptırmıştım sabahtan zaten yatıyorum şimdiŞu an çok gelmiyo ama sildiğimde hala kahverengi leke geliyo bence de yerleşiyo plasentası
Bugün bi de belim ağrıyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?