- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.701
Bilemedim ki bana da o yapılınca geçiyor gibi geliyor doktor kas gevşetici özelliği olduğunu söylemişti.Benimde biraz kasığım biraz belim ağrıyor. Prulutondan oluyor sanki.
Ben kanamayı gördükten sonra proluton iğne yaptırdım benim de dümden beri lekelenme şeklinde kanamam varBugün benim de oldu kahverengi ama çok açık renkte korktum ama bugün proluton da yaptırmıştım sabahtan zaten yatıyorum şimdi
Ben 4 günde bir yaptırıyorum normalde zafen o iğneyi. Yani çok açık renkte benim sarı gibi kahve gibiBen kanamayı gördükten sonra proluton iğne yaptırdım benim de dümden beri lekelenme şeklinde kanamam var
Benim de kahve rengi az önce temizlendiğimde leke görmedim inşallah bitmiştirBen 4 günde bir yaptırıyorum normalde zafen o iğneyi. Yani çok açık renkte benim sarı gibi kahve gibi
okurken denk geldim yazınıza. proluton çok etkili. benim de ilk gebeliğimde 5-8 haftalar arası hep lekelenme oldu. kırmızı değildi ama yine de korkusu yetiyordu. haftada 2 yaptırdım bu iğneden onun sayesinde bitti gitti.Ben kanamayı gördükten sonra proluton iğne yaptırdım benim de dümden beri lekelenme şeklinde kanamam var
Doktorum dedi ki kanamanı keser yarına kadar bu iğne haftaya tekrardan bakalım riskli bi durum olursa yine iğne yaparız belli bi süreyi iğneyle geçiririz dedi bakalım b hafta ne diycekokurken denk geldim yazınıza. proluton çok etkili. benim de ilk gebeliğimde 5-8 haftalar arası hep lekelenme oldu. kırmızı değildi ama yine de korkusu yetiyordu. haftada 2 yaptırdım bu iğneden onun sayesinde bitti gitti.
sorun olacağını sanmıyorum işe yarayacaktır bu tarz lekelenmelerde. hayırlısı olsun hakkınızdaDoktorum dedi ki kanamanı keser yarına kadar bu iğne haftaya tekrardan bakalım riskli bi durum olursa yine iğne yaparız belli bi süreyi iğneyle geçiririz dedi bakalım b hafta ne diycek
Teşekkür ederim inşallah bebeğim hayırlısıyla bana tutunur Siz tüp bebekle mi hamile kaldınızsorun olacağını sanmıyorum işe yarayacaktır bu tarz lekelenmelerde. hayırlısı olsun hakkınızda
evt benim 2015teki tedavimden bir kızım var. dondurulmuş embriyo transferi oldum geçen ay 2.ye hamileyim şimdiTeşekkür ederim inşallah bebeğim hayırlısıyla bana tutunur Siz tüp bebekle mi hamile kaldınız
Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı mutlu salih veya saliha hayırlı bi evlat olsun inşallahevt benim 2015teki tedavimden bir kızım var. dondurulmuş embriyo transferi oldum geçen ay 2.ye hamileyim şimdi
9+4 cnm şu son iki haftadır karın ağrım var ama dediğim gibi gazdan benim ki doktor bol bol sakız çiğne midenin gazını alır dediNasil bi agri benimki cok degisik bise anlat desen ifade edemem sen kac ayliksin canim
Çok şükür İnşallah canım benim de iki üçBenim de kahve rengi az önce temizlendiğimde leke görmedim inşallah bitmiştir
Bitsin zaten beni korkutuyor kahve lekelenmelerÇok şükür İnşallah canım benim de iki üç
Damla geldi bi daha gelmedi
Beni de korkutuyor sonuçta hamilelikte hiçBitsin zaten beni korkutuyor kahve lekelenmeler
Ben şuna inanıyorum rabbim o bebeği bana bu kadar uğrraşmam sonucunda nasip ettiyse tutunmasını doğmasını da nasip edeek hayırlısıyla ilk gebeliğim olacağı için tecrübesizim endişeleniyorum en ıfak bişey görünceBeni de korkutuyor sonuçta hamilelikte hiç
Bir leke kan vs gelmemesi gerekiyor ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum ondan da şüpheleniyorum
Ben bugün yaptırdım kasık ve bel ağrım oldu mesela biraz.Bilemedim ki bana da o yapılınca geçiyor gibi geliyor doktor kas gevşetici özelliği olduğunu söylemişti.
Ben şuna inanıyorum rabbim o bebeği bana bu kadar uğrraşmam sonucunda nasip ettiyse tutunmasını doğmasını da nasip edeek hayırlısıyla ilk gebeliğim olacağı için tecrübesizim endişeleniyorum en ıfak bişey görünce
Ben bugün yaptırdım kasık ve bel ağrım oldu mesela biraz.
Beni de korkutuyor sonuçta hamilelikte hiç
Bir leke kan vs gelmemesi gerekiyor ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum ondan da şüpheleniyorum
Bende 3 güne bir yaptırıyorum herhangi bir ağrım yok çok şükür ama iyice sertleşti iğne yapacak yer zor buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?