2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kanamayı gördükten sonra proluton iğne yaptırdım benim de dümden beri lekelenme şeklinde kanamam var
okurken denk geldim yazınıza. proluton çok etkili. benim de ilk gebeliğimde 5-8 haftalar arası hep lekelenme oldu. kırmızı değildi ama yine de korkusu yetiyordu. haftada 2 yaptırdım bu iğneden onun sayesinde bitti gitti.

Doktorum dedi ki kanamanı keser yarına kadar bu iğne haftaya tekrardan bakalım riskli bi durum olursa yine iğne yaparız belli bi süreyi iğneyle geçiririz dedi bakalım b hafta ne diycek

Doktorum dedi ki kanamanı keser yarına kadar bu iğne haftaya tekrardan bakalım riskli bi durum olursa yine iğne yaparız belli bi süreyi iğneyle geçiririz dedi bakalım b hafta ne diycek
sorun olacağını sanmıyorum işe yarayacaktır bu tarz lekelenmelerde. hayırlısı olsun hakkınızda

evt benim 2015teki tedavimden bir kızım var. dondurulmuş embriyo transferi oldum geçen ay 2.ye hamileyim şimdi
Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı mutlu salih veya saliha hayırlı bi evlat olsun inşallah

Beni de korkutuyor sonuçta hamilelikte hiç
Bir leke kan vs gelmemesi gerekiyor ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum ondan da şüpheleniyorum
Ben şuna inanıyorum rabbim o bebeği bana bu kadar uğrraşmam sonucunda nasip ettiyse tutunmasını doğmasını da nasip edeek hayırlısıyla ilk gebeliğim olacağı için tecrübesizim endişeleniyorum en ıfak bişey görünce

Ben nerdeyse 10. Haftamdayım ve şu zamana kadar benden hâlâ kahverengi akinti geliyor . Suan 3 gune bir proluton depot yaptırıyorum . Bundan öncesinde de bir kere adet kanamasi yaşadım eğer kanamam durmasaydı Allah korusun düşük yapardim . Tabi hemen dr a gittim serum fitil iğne yaptirdi o kanamamı durdurdu. Sonra kahverengiye döndü sonra iki kere daha acik kan geldi tekrar kahverengiye döndü ve ben nerdeyse hâlâ kahverengi akıntı görüyorum

Beni de korkutuyor sonuçta hamilelikte hiç
Bir leke kan vs gelmemesi gerekiyor ama ben kan sulandırıcı kullanıyorum ondan da şüpheleniyorum

Canım bazıları 9 ay boyunca lekelenme yaşıyormuş. Bizim bir tanıdık 9 ay boyunca nerdeyse yaşamış bu kahverengi akıntıyı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…