- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.721
Ben 4 günde 1 yaptırıyorum. 12 haftalık olunca bitecek rabbim nasip ederse.
Doktorun ne diyor peki bu duruma su an riskli bi durum var mıBen nerdeyse 10. Haftamdayım ve şu zamana kadar benden hâlâ kahverengi akinti geliyor . Suan 3 gune bir proluton depot yaptırıyorum . Bundan öncesinde de bir kere adet kanamasi yaşadım eğer kanamam durmasaydı Allah korusun düşük yapardim . Tabi hemen dr a gittim serum fitil iğne yaptirdi o kanamamı durdurdu. Sonra kahverengiye döndü sonra iki kere daha acik kan geldi tekrar kahverengiye döndü ve ben nerdeyse hâlâ kahverengi akıntı görüyorum
Doğrudur canım doktor da kahverengiyse korkma diyor ama işte kontrole gidicem bugün ne olur ne olmaz dayanamadımCanım bazıları 9 ay boyunca lekelenme yaşıyormuş. Bizim bir tanıdık 9 ay boyunca nerdeyse yaşamış bu kahverengi akıntıyı
Doğrudur canım doktor da kahverengiyse korkma diyor ama işte kontrole gidicem bugün ne olur ne olmaz dayanamadım
Doktorun ne diyor peki bu duruma su an riskli bi durum var mı
Anladım canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeleri bize tutundurmayı nasip etsinÖnce enfeksiyon olabilir dedi antibiyotik kullandim . Istediğimiz bir durum değil dedi ama tup bebekte bunlarla daha cok karşılaşıyorlarmış . Simdi 12. Haftadan sonra kesilir dedi bakalim inşallah kesilir
hamile olunca akıntı çoğalır falan derler ya.benim jelle birlikte gelen kalıntılar dışında hiç akıntım yok.şu an vücudumda tek değişiklik göğüs uçlarım büyüdü.ve sabahları göğüslerim çok ağrıyor.ablama sordum uçları büyürmüşKızlar bu arada bugunlerde gun icinde az da olsa su gibi bir şey geliyor acaba fitilden falan mi ?
Bende oluyor canım hatta bazen adetmişim gbi fazla fazla geliyor hemen lavaboya koşuyorum bişi mi oldu diye fitille birlikte bol miktarda akıntım oluoKızlar bu arada bugunlerde gun icinde az da olsa su gibi bir şey geliyor acaba fitilden falan mi ?
hamile olunca akıntı çoğalır falan derler ya.benim jelle birlikte gelen kalıntılar dışında hiç akıntım yok.şu an vücudumda tek değişiklik göğüs uçlarım büyüdü.ve sabahları göğüslerim çok ağrıyor.ablama sordum uçları büyürmüş
Bende oluyor canım hatta bazen adetmişim gbi fazla fazla geliyor hemen lavaboya koşuyorum bişi mi oldu diye fitille birlikte bol miktarda akıntım oluo
3 hafta sonra gel dedi canım ama dayanamıcam okadar gün bu çarşamba tekrar gtcem diğer bebeğime be oldu bilmiyorum hala yaşıyor mu büyüdü müEvet ya bir korku ile gidiyorum lavaboyaBu arada sen naptin dr a gittin mi tekrar ?
3 hafta sonra gel dedi canım ama dayanamıcam okadar gün bu çarşamba tekrar gtcem diğer bebeğime be oldu bilmiyorum hala yaşıyor mu büyüdü mübi kanama da yaşamadım bilemiyorum işte
İnşallah canımSüreyi çok uzun tutmuş bence de git canim . Insallah guzel haberler alırsın
4. Gün veyav5. Gün aynı ağrıları yaşadım tutunma belirtisi olma ihtimali yüksek sizinde inşallah öyledirMerhabalar Ben Ankara da bahceci tup bebek merkezi selen hocada 3.denememi gerceklestirdim.embriyolarim histereskopi den sonra rahime yerlesti Bugun transferimin 4.günü dun sabah Dan beri de sirt bel agrim var ama yattigim yer batiyor resmen sizlerde de oldumu acaba
Sanirim hamilesiniz4. Gün veyav5. Gün aynı ağrıları yaşadım tutunma belirtisi olma ihtimali yüksek sizinde inşallah öyledir
Hayirli olsun tedaviniz bende 5 gunden baslayan bel agrim vardi cok sukur pozitif bende histereskopi olmustumMerhabalar Ben Ankara da bahceci tup bebek merkezi selen hocada 3.denememi gerceklestirdim.embriyolarim histereskopi den sonra rahime yerlesti Bugun transferimin 4.günü dun sabah Dan beri de sirt bel agrim var ama yattigim yer batiyor resmen sizlerde de oldumu acaba
Hayirli olsunHayirli olsun tedaviniz bende 5 gunden baslayan bel agrim vardi cok sukur pozitif bende histereskopi olmustum
Hayirli olsun
Baska ne gibi belirtileriniz vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?