2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorun ne diyor peki bu duruma su an riskli bi durum var mı

Doktorun ne diyor peki bu duruma su an riskli bi durum var mı

Önce enfeksiyon olabilir dedi antibiyotik kullandim . Istediğimiz bir durum değil dedi ama tup bebekte bunlarla daha cok karşılaşıyorlarmış . Simdi 12. Haftadan sonra kesilir dedi bakalim inşallah kesilir

Önce enfeksiyon olabilir dedi antibiyotik kullandim . Istediğimiz bir durum değil dedi ama tup bebekte bunlarla daha cok karşılaşıyorlarmış . Simdi 12. Haftadan sonra kesilir dedi bakalim inşallah kesilir
Anladım canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeleri bize tutundurmayı nasip etsin

Kızlar bu arada bugunlerde gun icinde az da olsa su gibi bir şey geliyor acaba fitilden falan mi ?

Kızlar bu arada bugunlerde gun icinde az da olsa su gibi bir şey geliyor acaba fitilden falan mi ?
hamile olunca akıntı çoğalır falan derler ya.benim jelle birlikte gelen kalıntılar dışında hiç akıntım yok.şu an vücudumda tek değişiklik göğüs uçlarım büyüdü.ve sabahları göğüslerim çok ağrıyor.ablama sordum uçları büyürmüş

Bende oluyor canım hatta bazen adetmişim gbi fazla fazla geliyor hemen lavaboya koşuyorum bişi mi oldu diye fitille birlikte bol miktarda akıntım oluo

Benim de göğüs ağrım ilk günkü gibi kalmadı canim ara ara ağrıyor sadece

Bende oluyor canım hatta bazen adetmişim gbi fazla fazla geliyor hemen lavaboya koşuyorum bişi mi oldu diye fitille birlikte bol miktarda akıntım oluo

Evet ya bir korku ile gidiyorum lavaboya Bu arada sen naptin dr a gittin mi tekrar ?

Evet ya bir korku ile gidiyorum lavaboya Bu arada sen naptin dr a gittin mi tekrar ?
3 hafta sonra gel dedi canım ama dayanamıcam okadar gün bu çarşamba tekrar gtcem diğer bebeğime be oldu bilmiyorum hala yaşıyor mu büyüdü mü bi kanama da yaşamadım bilemiyorum işte

3 hafta sonra gel dedi canım ama dayanamıcam okadar gün bu çarşamba tekrar gtcem diğer bebeğime be oldu bilmiyorum hala yaşıyor mu büyüdü mü bi kanama da yaşamadım bilemiyorum işte

Süreyi çok uzun tutmuş bence de git canim . Insallah guzel haberler alırsın

Merhabalar Ben Ankara da bahceci tup bebek merkezi selen hocada 3.denememi gerceklestirdim.embriyolarim histereskopi den sonra rahime yerlesti Bugun transferimin 4.günü dun sabah Dan beri de sirt bel agrim var ama yattigim yer batiyor resmen sizlerde de oldumu acaba

4. Gün veyav5. Gün aynı ağrıları yaşadım tutunma belirtisi olma ihtimali yüksek sizinde inşallah öyledir

Hayirli olsun tedaviniz bende 5 gunden baslayan bel agrim vardi cok sukur pozitif bende histereskopi olmustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…