- 6 Temmuz 2019
- 50
- 55
- 3
- 35
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.741
Hayirli olsunHayirli olsun tedaviniz bende 5 gunden baslayan bel agrim vardi cok sukur pozitif bende histereskopi olmustum
Sadece 5 gun bel agrisi 6 gun lekelenme yasadim 7.gun idrar testinde ogrendim 5.gun embriyosu idi karin kasik agrisi gogus agrisi gibi hicbir belirtim olmadiHayirli olsunbaska ne gibi belirtiniz vardi bir de kacinci denemeniz
Çok şükür hamileyim canim transferimin 5 ve 6. Günü çok şiddetli bel ağrım oldu 7. Gün lekelenme oldu ozaman anladim tutundugunuSanirim hamilesiniz❤❤❤insallaah oyledir
Sadece 5 gun bel agrisi 6 gun lekelenme yasadim 7.gun idrar testinde ogrendim 5.gun embriyosu idi karin kasik agrisi gogus agrisi gibi hicbir belirtim olmadi
Ohh ne guzel darisi isteyen herkese icinde bana daÇok şükür hamileyim canim transferimin 5 ve 6. Günü çok şiddetli bel ağrım oldu 7. Gün lekelenme oldu ozaman anladim tutundugunu
Tutunma ağrısı ise zaten bir gün sürüyor canim inşallah tutunup yerleşmişlerdir yerlerine şuan o yüzden ağrın yokturKizlar sacma olucak ama bel sirt agrim bugun azalmis boyle olunca panikliyorim acaba bebeklere bisey mi oldu 5.gun bugun
Cok tesekkur ederimTut
Tutunma ağrısı ise zaten bir gün sürüyor canim inşallah tutunup yerleşmişlerdir yerlerine şuan o yüzden ağrın yoktur
Aynen canım transferden beri geniş rahat giyinmeye çalışıyorum çünkü hemşire öyle dedi. Ama şimdiden hamilelik pantolonu için de erken diye düşünüyorum bu yüzden evde full tayt giyiniyorum dışarıda çıkarken senşn gibi geniş kotum var onu giyiniyorumkızlar siz rahat şeyler giymeye başladınız mı.ben hala kot giyiyorum.çok sıkmayan bi kotum var.yıkayıp yıkayıp işe giderken onu giyiyorumüst değişiyor ama alt hep aynı.hamile olduğumu öğrenende aaa ama böyle dar şeyler giyme diyorlar
bana kimse bişey demedi.transferden sonra 4 gün evdeydim,o zamanda zaten eşofmanla durdum hep.aynen bende o yüzden tek kotla idare ediyorum şimdilik.bişeyler almak için erken daha çünkü.zaten yazında eşimin tşörtlerine salça olmayı düşünüyorumAynen canım transferden beri geniş rahat giyinmeye çalışıyorum çünkü hemşire öyle dedi. Ama şimdiden hamilelik pantolonu için de erken diye düşünüyorum bu yüzden evde full tayt giyiniyorum dışarıda çıkarken senşn gibi geniş kotum var onu giyiniyorum
bana kimse bişey demedi.transferden sonra 4 gün evdeydim,o zamanda zaten eşofmanla durdum hep.aynen bende o yüzden tek kotla idare ediyorum şimdilik.bişeyler almak için erken daha çünkü.zaten yazında eşimin tşörtlerine salça olmayı düşünüyorumbir yerde okumuştumda 3.aydan sonra karnın alt kısmında sertleşme ve şişlik olmaya başlıyormuş.ondan sonra istesekte eski kıyafetleri giyemiyormuşuz.rahatsız ediyormuş
valla en güzeli eşofman.bende hep evde olsam eşofmandan başka bişey giymem heralde.işten eve gidince ilk işim hemen üzerimdekilerden kurtulup eşofman giymek oluyorBen de şuan eşofmanlarla geziyorum canim . Kotlarım sıkıyor giyemiyorumama dediğin gibi daha hamilelik almak icin de erken zaten dr harici evden çıktığımda yok . Dr a giderken de eşofman giyiyorum
aminn canım inşallah sende hayırlısıyla o güzel haberi alırsınKizlar tedavisi tutanlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim gibi ugrasanlarda insallah tez zamanda o guzel haberi aliriz. Benim transferden sonraki 7.gunum 1 adet dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi. Sizler acaba transferden kac gun sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu yada ne zaman test yaptiniz?
Hayırlı olsun öncelikle inşallah güzel haberler alırsınızKizlar tedavisi tutanlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim gibi ugrasanlarda insallah tez zamanda o guzel haberi aliriz. Benim transferden sonraki 7.gunum 1 adet dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi. Sizler acaba transferden kac gun sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu yada ne zaman test yaptiniz?
Ben de bütün gün evde pijamayla geziyorum valla dışarı çıkacağım zaman tayt giyiyorum transferden beridir kot giyemiyorum kilo aldım dieBen de şuan eşofmanlarla geziyorum canim . Kotlarım sıkıyor giyemiyorumama dediğin gibi daha hamilelik almak icin de erken zaten dr harici evden çıktığımda yok . Dr a giderken de eşofman giyiyorum
Kizlar tedavisi tutanlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim gibi ugrasanlarda insallah tez zamanda o guzel haberi aliriz. Benim transferden sonraki 7.gunum 1 adet dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi. Sizler acaba transferden kac gun sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu yada ne zaman test yaptiniz?
Ben de bütün gün evde pijamayla geziyorum valla dışarı çıkacağım zaman tayt giyiyorum transferden beridir kot giyemiyorum kilo aldım diekot giymeyi de çok sevmem gerçi de yaz gelse de tiril tiril elbise etek giyip çıksak. Ay ama ben iç çamaşırı alıcam hamile külodu almam lazım çünkü karnım çok şişiyor gün içinde sabah kalkınca bişi yok yemek yiyince dünyayı yemiş kadar şişiyorum iç çamaşırlarım çok sıkıyor artık rahat edemiyorum
valla ben ısyerınde full elbıse gıyıyorum hep evdede tayt tshırt ve pijama :)bana kimse bişey demedi.transferden sonra 4 gün evdeydim,o zamanda zaten eşofmanla durdum hep.aynen bende o yüzden tek kotla idare ediyorum şimdilik.bişeyler almak için erken daha çünkü.zaten yazında eşimin tşörtlerine salça olmayı düşünüyorumbir yerde okumuştumda 3.aydan sonra karnın alt kısmında sertleşme ve şişlik olmaya başlıyormuş.ondan sonra istesekte eski kıyafetleri giyemiyormuşuz.rahatsız ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?