2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim sadece 7. Gün lekelenmem oldu ama test gününde öğrendim pozitif olduğunu . Lekeyi de görünce cok korktum açıkçası S Sonbaharguz

Sadece 5 gun bel agrisi 6 gun lekelenme yasadim 7.gun idrar testinde ogrendim 5.gun embriyosu idi karin kasik agrisi gogus agrisi gibi hicbir belirtim olmadi
Çok şükür hamileyim canim transferimin 5 ve 6. Günü çok şiddetli bel ağrım oldu 7. Gün lekelenme oldu ozaman anladim tutundugunu
Ohh ne guzel darisi isteyen herkese icinde bana da

kızlar siz rahat şeyler giymeye başladınız mı.ben hala kot giyiyorum.çok sıkmayan bi kotum var.yıkayıp yıkayıp işe giderken onu giyiyorum üst değişiyor ama alt hep aynı.hamile olduğumu öğrenende aaa ama böyle dar şeyler giyme diyorlar

Aynen canım transferden beri geniş rahat giyinmeye çalışıyorum çünkü hemşire öyle dedi. Ama şimdiden hamilelik pantolonu için de erken diye düşünüyorum bu yüzden evde full tayt giyiniyorum dışarıda çıkarken senşn gibi geniş kotum var onu giyiniyorum

bana kimse bişey demedi.transferden sonra 4 gün evdeydim,o zamanda zaten eşofmanla durdum hep.aynen bende o yüzden tek kotla idare ediyorum şimdilik.bişeyler almak için erken daha çünkü.zaten yazında eşimin tşörtlerine salça olmayı düşünüyorum bir yerde okumuştumda 3.aydan sonra karnın alt kısmında sertleşme ve şişlik olmaya başlıyormuş.ondan sonra istesekte eski kıyafetleri giyemiyormuşuz.rahatsız ediyormuş

Ben de şuan eşofmanlarla geziyorum canim . Kotlarım sıkıyor giyemiyorum ama dediğin gibi daha hamilelik almak icin de erken zaten dr harici evden çıktığımda yok . Dr a giderken de eşofman giyiyorum

Ben de şuan eşofmanlarla geziyorum canim . Kotlarım sıkıyor giyemiyorum ama dediğin gibi daha hamilelik almak icin de erken zaten dr harici evden çıktığımda yok . Dr a giderken de eşofman giyiyorum
valla en güzeli eşofman.bende hep evde olsam eşofmandan başka bişey giymem heralde.işten eve gidince ilk işim hemen üzerimdekilerden kurtulup eşofman giymek oluyor

Kizlar tedavisi tutanlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim gibi ugrasanlarda insallah tez zamanda o guzel haberi aliriz. Benim transferden sonraki 7.gunum 1 adet dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi. Sizler acaba transferden kac gun sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu yada ne zaman test yaptiniz?

aminn canım inşallah sende hayırlısıyla o güzel haberi alırsın ben korkumdan hiç idrar testi yapmadım.10.gün hastanede kan testiyle öğrendim

Hayırlı olsun öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız beşinci gün embriyosu 7. Gün idrarda öğrenen arkadaşlarımız vardı benim 3. Gündü ben 11. Gün öğrendim idrarda

Ben de bütün gün evde pijamayla geziyorum valla dışarı çıkacağım zaman tayt giyiyorum transferden beridir kot giyemiyorum kilo aldım die kot giymeyi de çok sevmem gerçi de yaz gelse de tiril tiril elbise etek giyip çıksak. Ay ama ben iç çamaşırı alıcam hamile külodu almam lazım çünkü karnım çok şişiyor gün içinde sabah kalkınca bişi yok yemek yiyince dünyayı yemiş kadar şişiyorum iç çamaşırlarım çok sıkıyor artık rahat edemiyorum

Insallah sizde o guzel haberi alirsiniz ben test gününde öğrendim pozitif olduğunu

Ya bir de gün içinde su içiyoruz ya o da karnımızı şişiriyor e dr a gidene kadar da zaten karnım iyice şişiyor o zaman da kot olmuyor şimdilik a 101 in iç çamaşırını al canim rahat daha sonra göbeğimiz çıktığında hamilelik icin olanları alırız

valla ben ısyerınde full elbıse gıyıyorum hep evdede tayt tshırt ve pijama :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…