- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.761
kızlar siz rahat şeyler giymeye başladınız mı.ben hala kot giyiyorum.çok sıkmayan bi kotum var.yıkayıp yıkayıp işe giderken onu giyiyorumüst değişiyor ama alt hep aynı.hamile olduğumu öğrenende aaa ama böyle dar şeyler giyme diyorlar
Kizlar tedavisi tutanlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim gibi ugrasanlarda insallah tez zamanda o guzel haberi aliriz. Benim transferden sonraki 7.gunum 1 adet dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi. Sizler acaba transferden kac gun sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu yada ne zaman test yaptiniz?
Benim normalde günde bir ampuldü sağlık ocağında vuruluyordum hafta sonları göbekten prolutex yapıyorum ama şimdi 2 günde bir ampule düşürdükKızlar merhaba , progesteron iğne kullanan var mi aranızda benim doktor jeli kesti İğneye geçtik nasıl vuruluyorsunuz günde bir kez 2 ampul dedi bana 4 günde bir proluton depot iğneyi de 3 günde bir vurduracağım
Bende fitil kullanıyorum. Ama artık iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı. Sarı gibi akıntım oluyor, fitille birlikte geliyor. Deli ediyor beni. Hep akıntım var fitilden dolayı. Senin niye iğneye geçti?Kızlar merhaba , progesteron iğne kullanan var mi aranızda benim doktor jeli kesti İğneye geçtik nasıl vuruluyorsunuz günde bir kez 2 ampul dedi bana 4 günde bir proluton depot iğneyi de 3 günde bir vurduracağım
Ben jeli sabah akşam yapınca bu neden günde bir sefer diye tedirgin oldum ama demek iğne daha etkili. Prolutex dediğin kan sulandırıcı mı canımBenim normalde günde bir ampuldü sağlık ocağında vuruluyordum hafta sonları göbekten prolutex yapıyorum ama şimdi 2 günde bir ampule düşürdük
Evet çok akıntı oluyor benim dün kahverengi lekem geldi Bugün sabahta açık pembe iki gündür doktora gittim hep şükür bebeklerde sorun yok ama doktor hem kan sulandırıcı iğne hem coraspirin fazla geldi galiba dedi coraspirin kesti jel de çok akıntı yapar tahriş ediyor olabilir artık iğneye geç daha etkili ve akıntı olmaz tedirgin olmazsın dedi canımBende fitil kullanıyorum. Ama artık iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı. Sarı gibi akıntım oluyor, fitille birlikte geliyor. Deli ediyor beni. Hep akıntım var fitilden dolayı. Senin niye iğneye geçti?
canım ben kan sonucumu alana kadar günde iki ampul kullandım.kalçadan yaptırıyordum. biraz sıkıntılı bi iğne.beze falan oluşuyor.inşallah sende olmazKızlar merhaba , progesteron iğne kullanan var mi aranızda benim doktor jeli kesti İğneye geçtik nasıl vuruluyorsunuz günde bir kez 2 ampul dedi bana 4 günde bir proluton depot iğneyi de 3 günde bir vurduracağım
benimde hafta sonu sol kasığım çok ağrıdı.zaten transferden beri hep solda var ağrım.hafta sonuda eşim evi süpürüyordu bende arkasından toz alıyordum.bi süre sonra kasığım ağrımaya başladı.korktum işi bırakıp uzanmıştım bende.şu 3 ayı geçirirsek biraz olsa rahatlarmıyız acabaKaç gündür bakamadım buralara. Hep uyku halindeyim. Bugünde sağ tarafımda ağrı var. Başta kasığımdaydı şimdi karnımda gibi. Uzandım geçmesini bekliyorum. Korku hiç bitmiyor.
Yok cnm prolutex progestanla aynı göbekten yapabiliyorsun onu hafta sonu sağlık ocağına gidemediğim için iğneyi vurduracak kimse olmadığı için onu yapıyorum göbekten devlet karşılamıyor onu ondan hafta sonları onu kullanıyorumBen jeli sabah akşam yapınca bu neden günde bir sefer diye tedirgin oldum ama demek iğne daha etkili. Prolutex dediğin kan sulandırıcı mı canım
Evet çok akıntı oluyor benim dün kahverengi lekem geldi Bugün sabahta açık pembe iki gündür doktora gittim hep şükür bebeklerde sorun yok ama doktor hem kan sulandırıcı iğne hem coraspirin fazla geldi galiba dedi coraspirin kesti jel de çok akıntı yapar tahriş ediyor olabilir artık iğneye geç daha etkili ve akıntı olmaz tedirgin olmazsın dedi canım
Bende şimdi başladım canım kullanmaya bugün ilk yaptırdım doktor da dedi yağlı iğne diye günde bir kez 2 ampul devam edeceğiz dedicanım ben kan sonucumu alana kadar günde iki ampul kullandım.kalçadan yaptırıyordum. biraz sıkıntılı bi iğne.beze falan oluşuyor.inşallah sende olmaz
Anladım canım bilmiyordum ben onu ama sağlık kabini falan yok mu devlet karşılamıyorsa pahalıdır o ben de sağlık kabinine gidip yaptırıyorumYok cnm prolutex progestanla aynı göbekten yapabiliyorsun onu hafta sonu sağlık ocağına gidemediğim için iğneyi vurduracak kimse olmadığı için onu yapıyorum göbekten devlet karşılamıyor onu ondan hafta sonları onu kullanıyorum
aynen yağlı ve zor dağılan bi iğne.eğer çok zayıf değilsen yeşil uçlu enjektörle yaptır.onunla enjekte edilmesi daha kolay oluyormuş.Bende şimdi başladım canım kullanmaya bugün ilk yaptırdım doktor da dedi yağlı iğne diye günde bir kez 2 ampul devam edeceğiz dedi
Ben jeli sabah akşam yapınca bu neden günde bir sefer diye tedirgin oldum ama demek iğne daha etkili. Prolutex dediğin kan sulandırıcı mı canım
Evet çok akıntı oluyor benim dün kahverengi lekem geldi Bugün sabahta açık pembe iki gündür doktora gittim hep şükür bebeklerde sorun yok ama doktor hem kan sulandırıcı iğne hem coraspirin fazla geldi galiba dedi coraspirin kesti jel de çok akıntı yapar tahriş ediyor olabilir artık iğneye geç daha etkili ve akıntı olmaz tedirgin olmazsın dedi canım
Evet cnm kutunun içinde 7 adet var 180 lira. Baya pahalı acile falan gitsem yaptırırım da biraz benim işime gelio açıkcası çok ağır bir iğne çünkü kanıyor artık yer kalmadı resmen ondan iki gün dinlenmek iyi geliyor. Az kaldı zaten haftaya cumartesi kontrolüm var o zaman keseriz dedi doktorum şükür bi tehlikemiz yok ama tedbir amaçlı birden kesmeyelim dedi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik minnoşlara değerAnladım canım bilmiyordum ben onu ama sağlık kabini falan yok mu devlet karşılamıyorsa pahalıdır o ben de sağlık kabinine gidip yaptırıyorum
Benim hep sağ tarafımda batma oldu. Zaten sağ tarafımda miniğimde.benimde hafta sonu sol kasığım çok ağrıdı.zaten transferden beri hep solda var ağrım.hafta sonuda eşim evi süpürüyordu bende arkasından toz alıyordum.bi süre sonra kasığım ağrımaya başladı.korktum işi bırakıp uzanmıştım bende.şu 3 ayı geçirirsek biraz olsa rahatlarmıyız acaba
Cnm ben en son gittiğim de doktorum bana fitili gece yatarken koy dedi şimdi geceleri yatarken koyuyorum akmıyor desem yeridir idrarla geliyor biraz dışarıBende hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum. Çok şükür leke filan yokta, sarı gibi akıntı var fitilden artık tiksiniyorum. Hep geri geliyor. Perşembe gidince konuşcam bende. Zaten en fazla 12 haftaya kadar kullanılacak nasipse.
Benim de sağ batıyor hep sağ taraf oğlan derler ama bakalımBenim hep sağ tarafımda batma oldu. Zaten sağ tarafımda miniğimde.
Cnm ben en son gittiğim de doktorum bana fitili gece yatarken koy dedi şimdi geceleri yatarken koyuyorum akmıyor desem yeridir idrarla geliyor biraz dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?