2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen yağlı ve zor dağılan bi iğne.eğer çok zayıf değilsen yeşil uçlu enjektörle yaptır.onunla enjekte edilmesi daha kolay oluyormuş.
Evet yeşil uçluyla dağılımı daha kolay oluyormuş hemşire söyledi bana da siyah uçluyla gittiğim de yeşille değiştirdi hep

Benim de sağ batıyor hep sağ taraf oğlan derler ama bakalım
İlk transferin 3.günü uzanırken sağ tarafta iğne batması gibi batma oldu. O gün yokladı belli aralıklarla. Sonra hep sağda oldu batmada ağrıda. Ultrasonda da sağda duruyor. Eşime kalsa bizim bebek kesin oğlan diyor. Halbuki ne kadar çok kız istiyordu.

Benim doktor günde 3 tane verdi canım. 8 saat arayla kullanıyorum. Gece olsa sabaha kadar kaybolur ama ben sabah öğle akşam yapınca hep içerde kalıyor.
Anladım cnm o zaman doğru daha tam erimeden bida koyuyorsun sen ondan akıntı çok oluyordur. Benim iki tane ben ikisini aynı anda koyuyorum ondan gece koyman daha iyi olur dedi

Bizimki de oğlan derdi şimdi dio ki kız çocuk büyüyünce bizi yalnız bırakmaz hep eli üstümüzde olur dio sağlıklı olsun da hiç önemli değil ne olacağı ama artık cinsiyeti belli olsun da bişiyler alalım ya

Bende olmazsa sabah 1 gece 2 koyup yatayım diycem doktora.
Yani olabilir bi sıkıntı olabilceğini sanmıyorum hatta üçünü bir koyan bile var tabi her doktorun tedavi sistemi farklı ama ben sorun olacağını sanmıyorum bir sormak da fayda var

Benimki erkek hissediyorum deyip duruyo. Bende merak ediyorum valla ne olucak diye. Sağlıklı olsun, kucağımıza alalımda inşallah. Gerisi önemli değil. İnsan merak ediyor işte yinede. Kız olursa süslerim güzel bandanalar tokalar takarım diyorum, erkek olursada papyonlar tulumlar ceketler ne çok yakışıyor diyorum.

Yani olabilir bi sıkıntı olabilceğini sanmıyorum hatta üçünü bir koyan bile var tabi her doktorun tedavi sistemi farklı ama ben sorun olacağını sanmıyorum bir sormak da fayda var

Bende sormadan hareket etmek istemiyorum canım. Allahın izniyle son 2 hafta kaldı bırakmaya.

benim yengemin annesi bana bakıp bakıp hep kız dedi.giderkende sağlıkla kucağına al ama kız bu dedi.artık çok tuzlu ekşi yediğimi gördüde ondan mı bilmiyorum.bide çıkarken şey dedi.hemen bişeyler alıp koyma doğum yaklaşana kadar bekle dedi

Bende fitil kullanıyorum. Ama artık iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı. Sarı gibi akıntım oluyor, fitille birlikte geliyor. Deli ediyor beni. Hep akıntım var fitilden dolayı. Senin niye iğneye geçti?

Benim de fitilinden dolayı mı bilmiyorum ama gün içinde su gibi bir şey geliyor . Galiba fitili bir süre daha kullandirir. Benim dr yavaş yavaş bırakicaz ilaçları dedi .

aynen yağlı ve zor dağılan bi iğne.eğer çok zayıf değilsen yeşil uçlu enjektörle yaptır.onunla enjekte edilmesi daha kolay oluyormuş.
Yeşil uçlu dediğin canım normal verilen şırınga mi
Evet akıntı bende de oluyordu sarı sarı leke leke özellikle doktor aspirinden olabilir dedi
O da doğru haklısın bugün ondan mı kanamış benim de :) ne çabuk yahu birinci günden bende bastırmadım ondan oldu galiba dedim eve gelince

Kelebek depottan dolayı seninde kalcada sertleşme var mı? Bana iğne yapacak yer bulamıyor artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…