- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.781
Evet yeşil uçluyla dağılımı daha kolay oluyormuş hemşire söyledi bana da siyah uçluyla gittiğim de yeşille değiştirdi hepaynen yağlı ve zor dağılan bi iğne.eğer çok zayıf değilsen yeşil uçlu enjektörle yaptır.onunla enjekte edilmesi daha kolay oluyormuş.
İlk transferin 3.günü uzanırken sağ tarafta iğne batması gibi batma oldu. O gün yokladı belli aralıklarla. Sonra hep sağda oldu batmada ağrıda. Ultrasonda da sağda duruyor. Eşime kalsa bizim bebek kesin oğlan diyor. Halbuki ne kadar çok kız istiyordu.Benim de sağ batıyor hep sağ taraf oğlan derler ama bakalım
Anladım cnm o zaman doğru daha tam erimeden bida koyuyorsun sen ondan akıntı çok oluyordur. Benim iki tane ben ikisini aynı anda koyuyorum ondan gece koyman daha iyi olur dediBenim doktor günde 3 tane verdi canım. 8 saat arayla kullanıyorum. Gece olsa sabaha kadar kaybolur ama ben sabah öğle akşam yapınca hep içerde kalıyor.
Bende olmazsa sabah 1 gece 2 koyup yatayım diycem doktora.Anladım cnm o zaman doğru daha tam erimeden bida koyuyorsun sen ondan akıntı çok oluyordur. Benim iki tane ben ikisini aynı anda koyuyorum ondan gece koyman daha iyi olur dedi
Bizimki de oğlan derdi şimdi dio ki kız çocuk büyüyünce bizi yalnız bırakmaz hep eli üstümüzde olur dioİlk transferin 3.günü uzanırken sağ tarafta iğne batması gibi batma oldu. O gün yokladı belli aralıklarla. Sonra hep sağda oldu batmada ağrıda. Ultrasonda da sağda duruyor. Eşime kalsa bizim bebek kesin oğlan diyor. Halbuki ne kadar çok kız istiyordu.
Yani olabilir bi sıkıntı olabilceğini sanmıyorum hatta üçünü bir koyan bile var tabi her doktorun tedavi sistemi farklı ama ben sorun olacağını sanmıyorum bir sormak da fayda varBende olmazsa sabah 1 gece 2 koyup yatayım diycem doktora.
Bizimki de oğlan derdi şimdi dio ki kız çocuk büyüyünce bizi yalnız bırakmaz hep eli üstümüzde olur diosağlıklı olsun da hiç önemli değil ne olacağı ama artık cinsiyeti belli olsun da bişiyler alalım ya
Yani olabilir bi sıkıntı olabilceğini sanmıyorum hatta üçünü bir koyan bile var tabi her doktorun tedavi sistemi farklı ama ben sorun olacağını sanmıyorum bir sormak da fayda var
benim yengemin annesi bana bakıp bakıp hep kız dedi.giderkende sağlıkla kucağına al ama kız bu dedi.artık çok tuzlu ekşi yediğimi gördüde ondan mı bilmiyorum.bide çıkarken şey dedi.hemen bişeyler alıp koyma doğum yaklaşana kadar bekle dediBizimki de oğlan derdi şimdi dio ki kız çocuk büyüyünce bizi yalnız bırakmaz hep eli üstümüzde olur diosağlıklı olsun da hiç önemli değil ne olacağı ama artık cinsiyeti belli olsun da bişiyler alalım ya
ben ne tarafımda anlayamadım.ultrasondada hiç anlamadım ne tarafta.ama hep sol tarafımda ağrı batma oldu.Benim hep sağ tarafımda batma oldu. Zaten sağ tarafımda miniğimde.
İlk ultrasonda 7 mm'yken o kadar belliydi ki benimkinin sağda olduğu.ben ne tarafımda anlayamadım.ultrasondada hiç anlamadım ne tarafta.ama hep sol tarafımda ağrı batma oldu.
Bende fitil kullanıyorum. Ama artık iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı. Sarı gibi akıntım oluyor, fitille birlikte geliyor. Deli ediyor beni. Hep akıntım var fitilden dolayı. Senin niye iğneye geçti?
Yeşil uçlu dediğin canım normal verilen şırınga miaynen yağlı ve zor dağılan bi iğne.eğer çok zayıf değilsen yeşil uçlu enjektörle yaptır.onunla enjekte edilmesi daha kolay oluyormuş.
Evet akıntı bende de oluyordu sarı sarı leke leke özellikle doktor aspirinden olabilir dediBende hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum. Çok şükür leke filan yokta, sarı gibi akıntı var fitilden artık tiksiniyorum. Hep geri geliyor. Perşembe gidince konuşcam bende. Zaten en fazla 12 haftaya kadar kullanılacak nasipse.
O da doğru haklısın bugün ondan mı kanamış benim de :) ne çabuk yahu birinci günden bende bastırmadım ondan oldu galiba dedim eve gelinceEvet cnm kutunun içinde 7 adet var 180 lira. Baya pahalı acile falan gitsem yaptırırım da biraz benim işime gelio açıkcası çok ağır bir iğne çünkü kanıyor artık yer kalmadı resmen ondan iki gün dinlenmek iyi geliyor. Az kaldı zaten haftaya cumartesi kontrolüm var o zaman keseriz dedi doktorum şükür bi tehlikemiz yok ama tedbir amaçlı birden kesmeyelim dedi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik minnoşlara değer
Yeşil uçlu dediğin canım normal verilen şırınga mi
Evet akıntı bende de oluyordu sarı sarı leke leke özellikle doktor aspirinden olabilir dedi
O da doğru haklısın bugün ondan mı kanamış benim de :) ne çabuk yahu birinci günden bende bastırmadım ondan oldu galiba dedim eve gelince
Valla depot bi yandan öbürü bi yandan zor yatıyorum bugün :) bakalım sonumuz ne olacakKelebek depottan dolayı seninde kalcada sertleşme var mı? Bana iğne yapacak yer bulamıyor artık
Valla depot bi yandan öbürü bi yandan zor yatıyorum bugün :) bakalım sonumuz ne olacak
Evet annemi getirdik bugün bana yatıyorum devamlı ben canım senin durumlar nasıl yatıyor musunYapacak yer bulurlarsa iyi vallaneyse 12. Haftaya az kaldi insallah dinleniyorsun demi ?
Evet annemi getirdik bugün bana yatıyorum devamlı ben canım senin durumlar nasıl yatıyor musun
Allah kabul etsin canım benimBende ayni canim yatiyorum abdest aldığımda Kur-an okuyorum. Bakalim böyle geçiyor günler
Ben hiç yemiyorum canım dışar da da yersem çok dikkat ediyorum olup olmadığını soruyorumKızlar bu arada nane maydanoz yemiyorsunuz demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?