- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.801
Benim de fitilinden dolayı mı bilmiyorum ama gün içinde su gibi bir şey geliyor . Galiba fitili bir süre daha kullandirir. Benim dr yavaş yavaş bırakicaz ilaçları dedi .
Evet akıntı bende de oluyordu sarı sarı leke leke özellikle doktor aspirinden olabilir dedi
Kızlar bu arada nane maydanoz yemiyorsunuz demi ?
Az az maydonoz yiyorum ben yani salatanın içinde olunca ya da kayınvalidem yoğurt çorbası yaptığında içine koyuyor pişmiş oluyor onu da yiyorum hemşireme sordum ben ama tabi o da Demet Demet yemedikten sonra hiç bi sorun olmaz az yemekten dedi çok şükür bişi olmadı şimdiye kadar nane yemedim ama yani denk gelmedi gelse yerdimKızlar bu arada nane maydanoz yemiyorsunuz demi ?
Niye öyle dedi ki cnmbenim yengemin annesi bana bakıp bakıp hep kız dedi.giderkende sağlıkla kucağına al ama kız bu dedi.artık çok tuzlu ekşi yediğimi gördüde ondan mı bilmiyorum.bide çıkarken şey dedi.hemen bişeyler alıp koyma doğum yaklaşana kadar bekle dedi
Aspirinden olabilirmiş canım o korkma. Valla bana 3. Aydan sonra progesteron desteğine hapla devam ederiz dedi ben kullanacağım galiba dahaBakalım banada 12 haftada bırakılacak dediler.
O sarı leke deli ediyor beni zaten.
Ben yiyorum valla salatalarda yemeklerde az az.
Ben hiç yemedim daha korkumdan ağzıma sürmüyorum herkesi tek tek tembihliyprum yaptığınız yemeklere sakın maydonoz koymayın diyeAz az maydonoz yiyorum ben yani salatanın içinde olunca ya da kayınvalidem yoğurt çorbası yaptığında içine koyuyor pişmiş oluyor onu da yiyorum hemşireme sordum ben ama tabi o da Demet Demet yemedikten sonra hiç bi sorun olmaz az yemekten dedi çok şükür bişi olmadı şimdiye kadar nane yemedim ama yani denk gelmedi gelse yerdimherşeyi çoğu zarar azı karar ondan herşeyden yiyorum minik minik canım çekmesin de canım çekince rüyalarıma giriyor bu sefer
Çok yemedikten sonra bi zararı yokmuş cnm ya tabi yemeyince bişi kaybetmiyoruz ama denk gelince yemekten de bişicik olmazBen hiç yemedim daha korkumdan ağzıma sürmüyorum herkesi tek tek tembihliyprum yaptığınız yemeklere sakın maydonoz koymayın diye
Ohh afiyet olsun o zaman herşey minikler içinÇok yemedikten sonra bi zararı yokmuş cnm ya tabi yemeyince bişi kaybetmiyoruz ama denk gelince yemekten de bişicik olmaz
Allah kabul etsin canım benimrabbim sağlıkla kavuştursun bizleri de dualarında unutma bende ederim hepinize
Ben hiç yemiyorum canım dışar da da yersem çok dikkat ediyorum olup olmadığını soruyorum
Çok yemedikten sonra bi zararı yokmuş cnm ya tabi yemeyince bişi kaybetmiyoruz ama denk gelince yemekten de bişicik olmaz
Bana da öyle dedi hemşire maydonoz hurma kesinlikle yemeyeceksiniz dediler böyle tembih edilince bende çok dikkat ettimBende hiç yemedim daha . Benim yemeğimi ayri yapin bana onlardan koymayin diyorum . Çünkü bana kesinlikle yemeyin dediler
Bana da öyle dedi hemşire maydonoz hurma kesinlikle yemeyeceksiniz dediler böyle tembih edilince bende çok dikkat ettim
Banada 12 haftaya kadar Progestan fitil olarak kullanılacak dediler.Aspirinden olabilirmiş canım o korkma. Valla bana 3. Aydan sonra progesteron desteğine hapla devam ederiz dedi ben kullanacağım galiba daha
Aynen canım inşallahHurmayı duymamıştım hiç neyse artık insallah bunları doğumdan sonra yeriz ki bol bol süt yapsın
Belki ikiz olduğundandır benim canımBanada 12 haftaya kadar Progestan fitil olarak kullanılacak dediler.
Olabilir canım.Belki ikiz olduğundandır benim canım
Kızlar bende kabızlık artık kronik oldu. Şurup içersem gidebiliyorum, başka türlü tuvalete çıkamıyorum.
Ben hergün kayısı yiyorum, ceviz yiyorum. Hoşaf yaptım tekrar. Hiç bi şekilde geçmiyor. Şurup aldım içersem iyi geliyor ama sadece o günlük. Transferden beri böyle.Aksamlar yarim bardak pekmez iç. Bir de sabahlari ac karnina kayısı ye canim . Cok sukur bende yok kabızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?