2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de fitilinden dolayı mı bilmiyorum ama gün içinde su gibi bir şey geliyor . Galiba fitili bir süre daha kullandirir. Benim dr yavaş yavaş bırakicaz ilaçları dedi .

Bakalım banada 12 haftada bırakılacak dediler.

Evet akıntı bende de oluyordu sarı sarı leke leke özellikle doktor aspirinden olabilir dedi

O sarı leke deli ediyor beni zaten.

Kızlar bu arada nane maydanoz yemiyorsunuz demi ?

Ben yiyorum valla salatalarda yemeklerde az az.

Kızlar bu arada nane maydanoz yemiyorsunuz demi ?
Az az maydonoz yiyorum ben yani salatanın içinde olunca ya da kayınvalidem yoğurt çorbası yaptığında içine koyuyor pişmiş oluyor onu da yiyorum hemşireme sordum ben ama tabi o da Demet Demet yemedikten sonra hiç bi sorun olmaz az yemekten dedi çok şükür bişi olmadı şimdiye kadar nane yemedim ama yani denk gelmedi gelse yerdim herşeyi çoğu zarar azı karar ondan herşeyden yiyorum minik minik canım çekmesin de canım çekince rüyalarıma giriyor bu sefer

Niye öyle dedi ki cnm

Ben hiç yemedim daha korkumdan ağzıma sürmüyorum herkesi tek tek tembihliyprum yaptığınız yemeklere sakın maydonoz koymayın diye

Ben hiç yemedim daha korkumdan ağzıma sürmüyorum herkesi tek tek tembihliyprum yaptığınız yemeklere sakın maydonoz koymayın diye
Çok yemedikten sonra bi zararı yokmuş cnm ya tabi yemeyince bişi kaybetmiyoruz ama denk gelince yemekten de bişicik olmaz

Çok yemedikten sonra bi zararı yokmuş cnm ya tabi yemeyince bişi kaybetmiyoruz ama denk gelince yemekten de bişicik olmaz

Ben daha ağzıma sürmedim yemeye de korkmuyor değilim valla o yüzden de ağzıma sürmedim daha bana kesinlikle yenmeyecek dediler

Kızlar bende kabızlık artık kronik oldu. Şurup içersem gidebiliyorum, başka türlü tuvalete çıkamıyorum.

Aksamlar yarim bardak pekmez iç. Bir de sabahlari ac karnina kayısı ye canim . Cok sukur bende yok kabızlık
Ben hergün kayısı yiyorum, ceviz yiyorum. Hoşaf yaptım tekrar. Hiç bi şekilde geçmiyor. Şurup aldım içersem iyi geliyor ama sadece o günlük. Transferden beri böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…