2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemşire demişti bana canım hiç sormadım zararını ama olsun şimdiden sonra yeme Allah’a şükür şimdiye kadar birşey olmadı Sonuçta
Bitane yemiştim o da arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim önüme koydu ye çok faydalı hamilelikte dedi öyle yedim hatta evde yoksa al falan dedi öyle denk gelmedi almak

Niye öyle dedi ki cnm
hanı derler ya doğmamış çocuğa don biçilmez diye.öyle bir şey içindir.zaten o demesede ben son aya kadar almayı düşünmüyordum.Allahım kimseye yaşatmasın hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bi akrabamızın kızıyla,arkadaşımın yengesi ikisininde bebekleri 9 aylıklar karınlarında öldü.o yüzden son aya kadar almam

canım iğnenin şırıngaya geçen arka kısmı var ya.orası bi yeşil olan var vide gri.yeşil olanla yaptır

Canım suyu çok iç çok etkili oluyor su
Su iç canim bol bol o Zaman

Zaten çok içiyorum kızlar. Hamilelikten öncede çok içerdim. Hayırlısı artık.

ben de hep ekrana baktım ama neresi sağ neresi sol bilemedim şu an.o anda hiç o aklıma gelmedi.ama muhtemelen solda.çünkü bütün ağrılarım batmalarım o tarafta

Sen orada hissediyorsan oradadır yüksek ihtimalle.

Kızlar merhaba , progesteron iğne kullanan var mi aranızda benim doktor jeli kesti İğneye geçtik nasıl vuruluyorsunuz günde bir kez 2 ampul dedi bana 4 günde bir proluton depot iğneyi de 3 günde bir vurduracağım
Ben transferimin basından beri günde 1 ampül progestan iğne vuruluyorum sağlık ocağından hemşireye rica ettik hergun eve gelip vuruyor hala da öyle ikiz olduğundan çok gidip gelmek istemedim

Ben transferimin basından beri günde 1 ampül progestan iğne vuruluyorum sağlık ocağından hemşireye rica ettik hergun eve gelip vuruyor hala da öyle ikiz olduğundan çok gidip gelmek istemedim
Aaa ne güzel sağlık ocağı öyle geliyor mu canım bilmiyordum 2 ampul vurulacağım bende hergün

kelebekmkelebek canimm bende her gun 2 ampul vuruldum yatarken cok zorlaniyordum ama idare ediyordum sonra alerji yapti bana kizardi kasinti yapti doktorumda birak dedi ama her gun ov yoksa cok zorluyor agrisi kotu yatarken bide 2 ampul ya daha cok zorluyor dagilmasi

Evet çok zor oldu gerçekten ilk seferde bile canım bakalım ne olcak ilerleyen günlerde :) bunun haricinde jel fitil kullanmadın değil mi sadece iğne kullandın

Sağlık ocağında sadece pansuman iğne yapan bir hemşire vardı rica ettik her öğlen geliyor 5 tl ye yapıyor
Çok iyi fiyatı canım ben sağlık kabininden çağırıyordum transfer zamanı 15 TL ye geliyor baş edemediğim için pahalı geldiğinden sağlık ocağına annemle yavaş yavaş yürüyeceğim her gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…