- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.821
Canım suyu çok iç çok etkili oluyor suKızlar bende kabızlık artık kronik oldu. Şurup içersem gidebiliyorum, başka türlü tuvalete çıkamıyorum.
Ben hergün kayısı yiyorum, ceviz yiyorum. Hoşaf yaptım tekrar. Hiç bi şekilde geçmiyor. Şurup aldım içersem iyi geliyor ama sadece o günlük. Transferden beri böyle.
Ay ben hurmada yedim onun ne zararı varmış kiBana da öyle dedi hemşire maydonoz hurma kesinlikle yemeyeceksiniz dediler böyle tembih edilince bende çok dikkat ettim
Hemşire demişti bana canım hiç sormadım zararını ama olsun şimdiden sonra yemeAy ben hurmada yedim onun ne zararı varmış ki
Bitane yemiştim o da arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim önüme koydu ye çok faydalı hamilelikte dedi öyle yedim hatta evde yoksa al falan dedi öyle denk gelmedi almakHemşire demişti bana canım hiç sormadım zararını ama olsun şimdiden sonra yemeAllah’a şükür şimdiye kadar birşey olmadı Sonuçta
hanı derler ya doğmamış çocuğa don biçilmez diye.öyle bir şey içindir.zaten o demesede ben son aya kadar almayı düşünmüyordum.Allahım kimseye yaşatmasın hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinNiye öyle dedi ki cnm
Alma sen yine de canım ne olur ne olmaz dikkatli olmakta fayda varBitane yemiştim o da arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim önüme koydu ye çok faydalı hamilelikte dedi öyle yedim hatta evde yoksa al falan dedi öyle denk gelmedi almak
canım iğnenin şırıngaya geçen arka kısmı var ya.orası bi yeşil olan var vide gri.yeşil olanla yaptırYeşil uçlu dediğin canım normal verilen şırınga mi
Evet akıntı bende de oluyordu sarı sarı leke leke özellikle doktor aspirinden olabilir dedi
O da doğru haklısın bugün ondan mı kanamış benim de :) ne çabuk yahu birinci günden bende bastırmadım ondan oldu galiba dedim eve gelince
ben de hep ekrana baktım ama neresi sağ neresi sol bilemedim şu an.o anda hiç o aklıma gelmedi.ama muhtemelen solda.çünkü bütün ağrılarım batmalarım o taraftaİlk ultrasonda 7 mm'yken o kadar belliydi ki benimkinin sağda olduğu.
Canım suyu çok iç çok etkili oluyor su
Su iç canim bol bol o Zaman
ben de hep ekrana baktım ama neresi sağ neresi sol bilemedim şu an.o anda hiç o aklıma gelmedi.ama muhtemelen solda.çünkü bütün ağrılarım batmalarım o tarafta
Ben transferimin basından beri günde 1 ampül progestan iğne vuruluyorum sağlık ocağından hemşireye rica ettik hergun eve gelip vuruyor hala da öyle ikiz olduğundan çok gidip gelmek istemedimKızlar merhaba , progesteron iğne kullanan var mi aranızda benim doktor jeli kesti İğneye geçtik nasıl vuruluyorsunuz günde bir kez 2 ampul dedi bana 4 günde bir proluton depot iğneyi de 3 günde bir vurduracağım
Bu olculer yapildiginda kac haftalikti acaba?Şimdi baktım da 0.29 cm yazıyor birisinde diğeri de 0.27 sanırım benim de 3 mm denk geliyor bebişler küçük benimama bunlar embriyonun boyu kese değil senin ki kese mi canım ? B Birumutbekleyen
Aaa ne güzel sağlık ocağı öyle geliyor mu canım bilmiyordum 2 ampul vurulacağım bende hergünBen transferimin basından beri günde 1 ampül progestan iğne vuruluyorum sağlık ocağından hemşireye rica ettik hergun eve gelip vuruyor hala da öyle ikiz olduğundan çok gidip gelmek istemedim
Sanırım 5+5 gibi falandık tam net hatırlamıyorum ama böyle olması gerekiyor canımBu olculer yapildiginda kac haftalikti acaba?
Evet çok zor oldu gerçekten ilk seferde bile canım bakalım ne olcak ilerleyen günlerde :) bunun haricinde jel fitil kullanmadın değil mi sadece iğne kullandınkelebekmkelebek canimm bende her gun 2 ampul vuruldum yatarken cok zorlaniyordum ama idare ediyordum sonra alerji yapti bana kizardi kasinti yapti doktorumda birak dedi ama her gun ov yoksa cok zorluyor agrisi kotu yatarken bide 2 ampul ya daha cok zorluyor dagilmasi
Sağlık ocağında sadece pansuman iğne yapan bir hemşire vardı rica ettik her öğlen geliyor 5 tl ye yapıyorAaa ne güzel sağlık ocağı öyle geliyor mu canım bilmiyordum 2 ampul vurulacağım bende hergün
Çok iyi fiyatı canım ben sağlık kabininden çağırıyordum transfer zamanı 15 TL ye geliyor baş edemediğim için pahalı geldiğinden sağlık ocağına annemle yavaş yavaş yürüyeceğim her günSağlık ocağında sadece pansuman iğne yapan bir hemşire vardı rica ettik her öğlen geliyor 5 tl ye yapıyor
Kızlar iğne yaptırırken yatıyor musunuz yüz üstü tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?