2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çok zor oldu gerçekten ilk seferde bile canım bakalım ne olcak ilerleyen günlerde :) bunun haricinde jel fitil kullanmadın değil mi sadece iğne kullandın
Jel kullandim hala da devam ediyorum canim sabah ogle aksam alerji yaptigi icin biraktirdi jelle devam et dedi

Kızlar iğne yaptırırken yatıyor musunuz yüz üstü tamamen
Ben yatıyorum. Uyurkende yatıyorum farketmeden. Pazar günü acildeki hemşire hamile misin şu an tedavi için mi yapılıyo iğne dedi. Hamileyim dedim. O zaman niye yüz üstü yatıyorsun öyle tam karnının üstüne dedi. Bende yatmayım diyorum ama uyurken dönüyorum farketmeden.

Evet bana da bugğn sağlık ocağında ki hemşire keşke yatmasaydın dedi dur hemen vurayım dedi

Bende yatıyorum da tedirgin oldum ondan sorayım dedim jeli bıraktım ben kahverengiye benzer koyu sarı leke geldi bugün gene jelden mi neden anlamadım
1 dk lık yüz üstü yatmadan bişey olmaz canım.hiç kafana takma.zararı olsa hemşirelerde onu göze almaz.zaten işini bilen bi hemşireyse sen yanda yatsan vurur o iğneyi.bazı çok iyi bilmeyen hemşireler illa yüz üstü yat diyolar.ama sıkıntı olmaz yatsanda

Evet işini bilen hemşire yan yatarak vurur hakkaten ben gene de yarın yatmayayım

İnşllah canım miden ne durumda var mi bulantı
Garip ama bugün yok. Dünde yoktu. Pazartesi çok fenaydı mesela doğru düzgün bişey yiyememiştim. İştahsızlık var bu sıra. Sen ne durumdasın?

göbüşün az büyüsün psikoljik olarak yüz üstü yatmamaya alışırsın hepimiz alışacağız yani

Bende büyüyünce içerde bebek yüzüstü yatamam zaten diyorum dediğin gibi. En rahat uyuduğum pozisyondur halbuki. Hiç sevmem yan yatmayı.

hadi hayırlısı canım.inşallah herşey yolundadır.kafan rahat dönersin hastaneden

İnşallah canım. Yarın herşey yolunda giderse bi sonraki kontrol ikili tarama test zamanı olur sanırım.

Yavaş yavaş azalacak demek ki canım benim de geçtiğimiz hafta olmamıştı bi gün ama sabahları çok oluyor benim aç karnına sonra geçiyor gün içerisinde yaşamıyorum çok fazla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…