- 10 Şubat 2017
- 159
- 166
- 103
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.841
Sürt üstü yatıp yan dön nereye yapılacaksa ben öyle yapiyorumKızlar iğne yaptırırken yatıyor musunuz yüz üstü tamamen
ben maydanoz yemıyorum ama yemeklere nane katıp yıyorumBende hiç yemedim daha . Benim yemeğimi ayri yapin bana onlardan koymayin diyorum . Çünkü bana kesinlikle yemeyin dediler
Jel kullandim hala da devam ediyorum canim sabah ogle aksam alerji yaptigi icin biraktirdi jelle devam et dediEvet çok zor oldu gerçekten ilk seferde bile canım bakalım ne olcak ilerleyen günlerde :) bunun haricinde jel fitil kullanmadın değil mi sadece iğne kullandın
Ben yüzustu yatiyordum canim zaten 1 dk bile yatmiyorsun birsey olmaz ondanKızlar iğne yaptırırken yatıyor musunuz yüz üstü tamamen
Bende yatıyorum da tedirgin oldum ondan sorayım dedim jeli bıraktım ben kahverengiye benzer koyu sarı leke geldi bugün gene jelden mi neden anlamadımBen yüzustu yatiyordum canim zaten 1 dk bile yatmiyorsun birsey olmaz ondan
Ben yatıyorum. Uyurkende yatıyorum farketmeden. Pazar günü acildeki hemşire hamile misin şu an tedavi için mi yapılıyo iğne dedi. Hamileyim dedim. O zaman niye yüz üstü yatıyorsun öyle tam karnının üstüne dedi. Bende yatmayım diyorum ama uyurken dönüyorum farketmeden.Kızlar iğne yaptırırken yatıyor musunuz yüz üstü tamamen
Evet bana da bugğn sağlık ocağında ki hemşire keşke yatmasaydın dedi dur hemen vurayım dediBen yatıyorum. Uyurkende yatıyorum farketmeden. Pazar günü acildeki hemşire hamile misin şu an tedavi için mi yapılıyo iğne dedi. Hamileyim dedim. O zaman niye yüz üstü yatıyorsun öyle tam karnının üstüne dedi. Bende yatmayım diyorum ama uyurken dönüyorum farketmeden.
Hem iğne hem jel mi kullanıyordun o dönem canım ben şuan sadece iğne kullanıyorum jel i bıraktıkJel kullandim hala da devam ediyorum canim sabah ogle aksam alerji yaptigi icin biraktirdi jelle devam et dedi
Bana da bugün dedi keşke böyle yatmasaydın diye korktumEvet canım yatıyorum ben hemşireler de bir şey söylemiyor .
Evet öyle yapayım bendeSürt üstü yatıp yan dön nereye yapılacaksa ben öyle yapiyorum
1 dk lık yüz üstü yatmadan bişey olmaz canım.hiç kafana takma.zararı olsa hemşirelerde onu göze almaz.zaten işini bilen bi hemşireyse sen yanda yatsan vurur o iğneyi.bazı çok iyi bilmeyen hemşireler illa yüz üstü yat diyolar.ama sıkıntı olmaz yatsandaBende yatıyorum da tedirgin oldum ondan sorayım dedim jeli bıraktım ben kahverengiye benzer koyu sarı leke geldi bugün gene jelden mi neden anlamadım
Ben hep yüzüstü uyurdum. Halada gece uyurken yüzüstü yatmış oluyorum farketmeden.Evet bana da bugğn sağlık ocağında ki hemşire keşke yatmasaydın dedi dur hemen vurayım dedi
Evet işini bilen hemşire yan yatarak vurur hakkaten ben gene de yarın yatmayayım1 dk lık yüz üstü yatmadan bişey olmaz canım.hiç kafana takma.zararı olsa hemşirelerde onu göze almaz.zaten işini bilen bi hemşireyse sen yanda yatsan vurur o iğneyi.bazı çok iyi bilmeyen hemşireler illa yüz üstü yat diyolar.ama sıkıntı olmaz yatsanda
İnşllah canımYarında kontrole gitcem. Hem kan uyuşmazlığı için kan sonucuma bakılacaktı, hemde gitmişken bebeğe bakılacak. İnşallah herşey yolundadır.
göbüşün az büyüsün psikoljik olarak yüz üstü yatmamaya alışırsınBen hep yüzüstü uyurdum. Halada gece uyurken yüzüstü yatmış oluyorum farketmeden.
hadi hayırlısı canım.inşallah herşey yolundadır.kafan rahat dönersin hastanedenYarında kontrole gitcem. Hem kan uyuşmazlığı için kan sonucuma bakılacaktı, hemde gitmişken bebeğe bakılacak. İnşallah herşey yolundadır.
Garip ama bugün yok. Dünde yoktu. Pazartesi çok fenaydı mesela doğru düzgün bişey yiyememiştim. İştahsızlık var bu sıra. Sen ne durumdasın?İnşllah canımmiden ne durumda var mi bulantı
göbüşün az büyüsün psikoljik olarak yüz üstü yatmamaya alışırsınhepimiz alışacağız yani
hadi hayırlısı canım.inşallah herşey yolundadır.kafan rahat dönersin hastaneden
Aynen canim jele transferden 1 hafta once baslamistim zaten igneye de transfer gunu baslamistimHem iğne hem jel mi kullanıyordun o dönem canım ben şuan sadece iğne kullanıyorum jel i bıraktık
Anladım canım bende jeli bıraktırdı ya iğne tek basına yetmez miAynen canim jele transferden 1 hafta once baslamistim zaten igneye de transfer gunu baslamistim
Yavaş yavaş azalacak demek ki canım benim de geçtiğimiz hafta olmamıştı bi gün ama sabahları çok oluyor benim aç karnına sonra geçiyor gün içerisinde yaşamıyorum çok fazlaGarip ama bugün yok. Dünde yoktu. Pazartesi çok fenaydı mesela doğru düzgün bişey yiyememiştim. İştahsızlık var bu sıra. Sen ne durumdasın?
Bende büyüyünce içerde bebek yüzüstü yatamam zaten diyorum dediğin gibi. En rahat uyuduğum pozisyondur halbuki. Hiç sevmem yan yatmayı.
İnşallah canım. Yarın herşey yolunda giderse bi sonraki kontrol ikili tarama test zamanı olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?