2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KIzlar herkese merhabalar hayırlı günler Şu an ki mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim bugün test yaptırdım ve sonucum 408.2 cıktı hamdolsun hamlieyim hepimize hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın yavrularımızı inşallah İKİz olma ihtimali var mıdır sizce

Maaşallah çok sevindim. Rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayi da nasip etsin

@canimmkendimm canim ben de yüz üstü yatmayi cok severim ama psikolojikmen yüz üstü yatamıyorum . Yatmaya çalıştığım an uyanıyorum . Bir de yanina yastık al yumuşak olsun ona sarıl ben öyle yapıyorum

Yavaş yavaş azalacak demek ki canım benim de geçtiğimiz hafta olmamıştı bi gün ama sabahları çok oluyor benim aç karnına sonra geçiyor gün içerisinde yaşamıyorum çok fazla

Zaten 12 haftadan sonra geçer diyorlar. Bi yandan korkuyorum tabi, bişey mi oldu diyorum. İnşallah sağlıkla büyüyolardır.

Rabbim tamamına erdirsin. Benim 11.gün 373tü. Tek embriyoydu.

Ben yatmayım diyorum, sabah bi bakıyorum yüzüstü uyumuşum. Yastıkla uyuyamam sanmıyorum canım. Sıcak basıyo herşeyi atıyorum üstümden.

kelebekmkelebek canim bana depotu artik leken gelirse yaptir dedi bugün dr. Estrofemi 3 gun daha kullan birak dedi . Bir de Folidoce yi bıraktırdı.
Ben estrofem i
Bırakalı neredeyse 3. Hafta olacak canım 2 kesin oldu da. Folik asit devam ediyorum depot da lekem olduğu için 3 günde bir vurulacak 4 günde bir di önceden
Zaten 12 haftadan sonra geçer diyorlar. Bi yandan korkuyorum tabi, bişey mi oldu diyorum. İnşallah sağlıkla büyüyolardır.

Rabbim tamamına erdirsin. Benim 11.gün 373tü. Tek embriyoydu.
Evet canım azalır artık büyüdüler çok normal Benim ikiz olduğundan devam ediyor muhtemelen
Bu arada benim oksapar yerleri artık kanlı çıkıyor. 2 oldu. Kan geliyor hem iğneye geliyor, hem iğneyi çektiğim yerde oluyor.
Aynen benim de öyle oluyor canım korkma sulandı iyice kanımız ondan sanırım

Estrofemi bırakmakta mide bulantımı azalttı gibi düşünüyorum ben. Yarın herşey yolunda giderse artık panik yapmayım sakinleyim diyorum kendime.

bende transferden beri hiç yüzüstü yatmadım.tedirgin olup uyanıyorum.benimde kontrol ayın17 sine.belkide benimde sonraki kontrolüme ikili tarama için çağırır.kendi hesabıma göre 17sinde 10 hafta oluyorum.ama onların hesabı benimkine göre 4 gün falan geri

maşallah canım.sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah

Benimkide 4 gün geriden geliyor. 9+1 olmam lazımdı transfer tarihine göre hesaplayınca 8+4 çıktı ultrasonda. Yarın 9+4 çıkması lazım geçen haftaya göre giderse.

Benimkide 4 gün geriden geliyor. 9+1 olmam lazımdı transfer tarihine göre hesaplayınca 8+4 çıktı ultrasonda. Yarın 9+4 çıkması lazım geçen haftaya göre giderse.
doktorların hesabı doğrudur heralde.zaten sapmalar olurmuş normalmiş.off ya canım nasıl ay çöreği çekti.dışardan alıp yiyeceğim ama reflümü azdırıyor.gözümün önünde dönüyor

CeReN_with E canım sen nasılsın yolundadır umarım herşey

Selam. Pek giremiyorum buraya kızlar iş güç yoğun geçiyor günler... kayınannem ve babam bizde bir hafta kaldı başka şehirden geldiler uzaklar bize her zaman gelemiyorlar. Gidince evde de işim çok oldu daha bitmedi cuma temizlikçi alacağım içime sinene kadar temizliycem artık.. salonun modelini değiştirik benim istediğim şekilde annemle eşim yaptılar harika oldu perdeleri de yeniliyorum... 8 martta dünya kadar alışveriş yaptım internetten. İndirimler vardı. Eve kargo yağacak. Bebeğin durumu iyi en son cuma gittim 27 martta gel dedi. Haftaya ilaçları kesiyorum crinone jel yazdırmadım. Bugün ona uğraşcam. Çok işim var ama dinlenerek yapıyorum. Gece terlemem var..

Benimde canım akşam felaket şekilde cips istedi. Yemedim ama aklımdanda çıkmış değil.

Benimde canım akşam felaket şekilde cips istedi. Yemedim ama aklımdanda çıkmış değil.
valla aldım yedim ay çöreğini,ama pişmanım çünkü reflüm azdı geçenlerde cipste tırtıkladım bi kaç tane ben.öylesine bi tane ağzıma attıydım.o günde midem çok kötüydü.midemi yatıştırır gibi oldu yedim biraz

Normal hamileler neler neler yiyor. Biz dikkat ediyoruz. Ay çöreği bende çok severim bu arada. Bizim burada meşhur bi fırın var yılların işletmesi. Onların güzel oluyor, mideyi yakmıyor hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…