- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.861
KIzlar herkese merhabalar hayırlı günler❤Şu an ki mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim bugün test yaptırdım ve sonucum 408.2 cıktı hamdolsun hamlieyim hepimize hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın yavrularımızı inşallah ❤❤❤ İKİz olma ihtimali var mıdır sizce
Yavaş yavaş azalacak demek ki canım benim de geçtiğimiz hafta olmamıştı bi gün ama sabahları çok oluyor benim aç karnına sonra geçiyor gün içerisinde yaşamıyorum çok fazla
KIzlar herkese merhabalar hayırlı günler❤Şu an ki mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim bugün test yaptırdım ve sonucum 408.2 cıktı hamdolsun hamlieyim hepimize hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın yavrularımızı inşallah ❤❤❤ İKİz olma ihtimali var mıdır sizce
Ben yatmayım diyorum, sabah bi bakıyorum yüzüstü uyumuşum. Yastıkla uyuyamam sanmıyorum canım. Sıcak basıyo herşeyi atıyorum üstümden.@canimmkendimm canim ben de yüz üstü yatmayi cok severim ama psikolojikmen yüz üstü yatamıyorum . Yatmaya çalıştığım an uyanıyorum . Bir de yanina yastık al yumuşak olsun ona sarıl ben öyle yapıyorum
Ben estrofem ikelebekmkelebek canim bana depotu artik leken gelirse yaptir dedi bugün dr. Estrofemi 3 gun daha kullan birak dedi . Bir de Folidoce yi bıraktırdı.
Evet canım azalır artık büyüdüler çok normalZaten 12 haftadan sonra geçer diyorlar. Bi yandan korkuyorum tabi, bişey mi oldu diyorum. İnşallah sağlıkla büyüyolardır.
Rabbim tamamına erdirsin. Benim 11.gün 373tü. Tek embriyoydu.
Aynen benim de öyle oluyor canım korkma sulandı iyice kanımız ondan sanırımBu arada benim oksapar yerleri artık kanlı çıkıyor. 2 oldu. Kan geliyor hem iğneye geliyor, hem iğneyi çektiğim yerde oluyor.
Ben estrofem i
Bırakalı neredeyse 3. Hafta olacak canım 2 kesin oldu da. Folik asit devam ediyorum depot da lekem olduğu için 3 günde bir vurulacak 4 günde bir di önceden
Evet canım azalır artık büyüdüler çok normal ❤ Benim ikiz olduğundan devam ediyor muhtemelen
Aynen benim de öyle oluyor canım korkma sulandı iyice kanımız ondan sanırım
Aman bende öyle diyorum doktordan geldikten 3 saat sonra başlıyor korkularEstrofemi bırakmakta mide bulantımı azalttı gibi düşünüyorum ben. Yarın herşey yolunda giderse artık panik yapmayım sakinleyim diyorum kendime.
Aman bende öyle diyorum doktordan geldikten 3 saat sonra başlıyor korkular
Hayırlısıyla inşallahBi doğsaydı şu çocuklar.
bende transferden beri hiç yüzüstü yatmadım.tedirgin olup uyanıyorum.benimde kontrol ayın17 sine.belkide benimde sonraki kontrolüme ikili tarama için çağırır.kendi hesabıma göre 17sinde 10 hafta oluyorum.ama onların hesabı benimkine göre 4 gün falan geriGarip ama bugün yok. Dünde yoktu. Pazartesi çok fenaydı mesela doğru düzgün bişey yiyememiştim. İştahsızlık var bu sıra. Sen ne durumdasın?
Bende büyüyünce içerde bebek yüzüstü yatamam zaten diyorum dediğin gibi. En rahat uyuduğum pozisyondur halbuki. Hiç sevmem yan yatmayı.
İnşallah canım. Yarın herşey yolunda giderse bi sonraki kontrol ikili tarama test zamanı olur sanırım.
maşallah canım.sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallahKIzlar herkese merhabalar hayırlı günler❤Şu an ki mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim bugün test yaptırdım ve sonucum 408.2 cıktı hamdolsun hamlieyim hepimize hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın yavrularımızı inşallah ❤❤❤ İKİz olma ihtimali var mıdır sizce
Benimkide 4 gün geriden geliyor. 9+1 olmam lazımdı transfer tarihine göre hesaplayınca 8+4 çıktı ultrasonda. Yarın 9+4 çıkması lazım geçen haftaya göre giderse.bende transferden beri hiç yüzüstü yatmadım.tedirgin olup uyanıyorum.benimde kontrol ayın17 sine.belkide benimde sonraki kontrolüme ikili tarama için çağırır.kendi hesabıma göre 17sinde 10 hafta oluyorum.ama onların hesabı benimkine göre 4 gün falan geri
doktorların hesabı doğrudur heralde.zaten sapmalar olurmuş normalmiş.off ya canım nasıl ay çöreği çekti.dışardan alıp yiyeceğim ama reflümü azdırıyor.gözümün önünde dönüyorBenimkide 4 gün geriden geliyor. 9+1 olmam lazımdı transfer tarihine göre hesaplayınca 8+4 çıktı ultrasonda. Yarın 9+4 çıkması lazım geçen haftaya göre giderse.
CeReN_with E canım sen nasılsın yolundadır umarım herşey
doktorların hesabı doğrudur heralde.zaten sapmalar olurmuş normalmiş.off ya canım nasıl ay çöreği çekti.dışardan alıp yiyeceğim ama reflümü azdırıyor.gözümün önünde dönüyor
valla aldım yedim ay çöreğini,ama pişmanım çünkü reflüm azdıBenimde canım akşam felaket şekilde cips istedi. Yemedim ama aklımdanda çıkmış değil.
valla aldım yedim ay çöreğini,ama pişmanım çünkü reflüm azdıgeçenlerde cipste tırtıkladım bi kaç tane ben.öylesine bi tane ağzıma attıydım.o günde midem çok kötüydü.midemi yatıştırır gibi oldu yedim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?