2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ya insanlar deli gibi kolonya maske almışlar kolonya tükenmiş ülke de şaka gibi evde bi tane vardı bi daha bulabilirsem yedek yapayım Bali sizde dikkat edin kendinize evden çıkmayalım bence

Kızlar ya insanlar deli gibi kolonya maske almışlar kolonya tükenmiş ülke de şaka gibi evde bi tane vardı bi daha bulabilirsem yedek yapayım Bali sizde dikkat edin kendinize evden çıkmayalım bence

Aynen alıp koyalim ben bir tek iğne yaparken kullanıyordum . Hayirlisi ile atlatsaydık su günleri kayip vermeden

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım umarım güzel muhabbetlerimiz olur pazartesi transfer yapıldı ama şiddetli grip içerisindeyim hapşırıp öksürdükçe içim gidiyor ve 8 yaşında bi oğlum var çok fazla yatamıyorum gün içinde sizler neler yaptınız biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım

Normal hamileler neler neler yiyor. Biz dikkat ediyoruz. Ay çöreği bende çok severim bu arada. Bizim burada meşhur bi fırın var yılların işletmesi. Onların güzel oluyor, mideyi yakmıyor hiç.
ama ne yapalım kolay bulmadık biz o yüzden korkumuz çok.yaa nasıl bi yağ kullanıyorlarsa midem mahvoldu valla..bugünde bi müşterim bana iki tane patik bir tanede yelek örmüş getirmiş beyaz ördüm kız erkek giyer diye ama elim kız işine kaydı diyo çevremde de herkes kız hissediyor ama benim bi hissiyatim yok.sonuçta ilk göz ağrımız kız olsun erkek olsu hiç fark etmez.sağlıkla kucağımıza alalımda

aynen yaa millet marketleride talan etmiş.bir vakaada böyle oluyorsa bu halk ilerisinde Allah korusun.ben işe gidip geliyorum.bide metroyla.bu halimle ben telaş yapmadım.ellerimi işe gelene kadar hiç yüzüme gözüne değdirmiyorum.gelincede bol sabun ve suyla yıkıyorum.gün icindede sürekli yıkıyorum.zaten uzmanlarda bunu diyor.inşallah havalar çabuk ısınırda iyice yayılmadan biter gider

Tabiki kız erkek hiç farketmez canım. Bende hissetmiyorum bişey. Eşim erkek erkek deyip duruyor. Karnımı seviyor oğlum diye. Halbuki deli olurdu kız çocuklarına. Sen beni mi kandırıyordun kız istiyorum diye başından beri erkek mi istiyordun yoksa diyorum. Alakası yok erkek hissediyorum diyo. Transferden beri kesin tuttu, erkek olacak filan diyordu daha öğrenmeden. Kardeşimde abla kesin erkek olacak öyle hissediyorum diyo. Öyle içten söylüyorlar ki erkek olacak galiba diyorum. Ama sadece onların söylemesiyle öyle diyorum hiç hissim yok. Rabbim cinsiyetini öğrenmeyi, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende kolonya hiç sevmem. Eşimin huyudur hergün kolonya sürer ellerine. Ben bayramlarda kullanırım sadece. Ellerimi çok kurutuyor, sevmiyorum. Olmazsa alıcam çantama atıcam.

Evet ya bende gördüm marketler pek bi değişik insanlar var ne gerek var ya
Bende kolonya hiç sevmem. Eşimin huyudur hergün kolonya sürer ellerine. Ben bayramlarda kullanırım sadece. Ellerimi çok kurutuyor, sevmiyorum. Olmazsa alıcam çantama atıcam.
Bende sevmem ama sağlık ocağından geldikten sonra yıkayıp ellerime sürüyorum mecbur tek Ki birşey olmasın diye

Evet ya bende gördüm marketler pek bi değişik insanlar var ne gerek var ya

Bende sevmem ama sağlık ocağından geldikten sonra yıkayıp ellerime sürüyorum mecbur tek Ki birşey olmasın diye

El yıkıyorum bende hastaneye gidince bol bol. Rabbim korusun hepimizi.

aynen aynen o kadar emin diyorlarki.hele yengemin annesi çok net kız dedi desim heralde gözüyle utrasonumu çekti aminnnn hepimize inşallah

Merhaba kızlar benim de transfer tarihim 8 ocaktı çok şükür şuan hamileyim. Ama kaç haftalık oldupum konusunda kafam karıştı. Donmuş 5. Gün embriyosu. Takip eden doktorum son adete göre hesaplıyor. Tüp bebek merkezi transfere göre 11+1 günlğksünüz diyor blastokisti dikkate almıyor. Bilen var mı hesaplamayı? İlaç bırakıcam ona göre

Ultrason görüntüsünü baz almalısın. Benim ultrasonda 8+4 çıktı, transfer tarihine göre 9+1 sata göre 9+2 oluyordu. Doktora sordum tekrar ölçtü, inceledi. En fazla 9 haftalık daha büyük değil dedi. Bende ultrasonu baz aldım.

Ultrason hep değişiyor ama. Benim de en son blastokist transfer tarihi hesabıyla aynı çıktı. Tüp bebek merkezi çok küçükmüş gibi hesaplıyor ona şaşırdım. Progestan ve diğer ilaçları be zaman bıraktın?

Benim doktorum transfer tarihine göre hesaplıyor ultrasonda da aynı çıkıyor bütün itibariyle 10 haftalık olduk Her gittiğim de soruyorum da kaç haftalık görünüyor diye aynı çıkıyor hesap. Bu arada ye gitsin cipsi ya bi kereden bişi olmaz rüyana girer sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…