- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.901
Geçen hafta adet dönemimdi benim de geceleri çok terledim normaldede adet dönemi gece terlemesi yaşardım şimdi geçti senin de adet dönemin yakında ondan mı var acaba. Kolay gelsin bu arada bende pazartesi çağırdım ablayı görümcem yapıyor ama içime sinmiyor ya gelsin dedim şöyle dip köşe iyice bi girsin valla başka türlü içime sinmicek doğurana kadar idare etcez artıkSelam. Pek giremiyorum buraya kızlar iş güç yoğun geçiyor günler... kayınannem ve babam bizde bir hafta kaldı başka şehirden geldiler uzaklar bize her zaman gelemiyorlar. Gidince evde de işim çok oldu daha bitmedi cuma temizlikçi alacağım içime sinene kadar temizliycem artık.. salonun modelini değiştirik benim istediğim şekilde annemle eşim yaptılar harika oldu perdeleri de yeniliyorum... 8 martta dünya kadar alışveriş yaptım internetten. İndirimler vardı. Eve kargo yağacak. Bebeğin durumu iyi en son cuma gittim 27 martta gel dedi. Haftaya ilaçları kesiyorum crinone jel yazdırmadım. Bugün ona uğraşcam. Çok işim var ama dinlenerek yapıyorum. Gece terlemem var..
canım öncelikle çok geçmiş olsun.umarım çabuk atlatırsın.hayırlısıyla inşallah pozitifle sonuçlanır transferinArkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım umarım güzel muhabbetlerimiz olurpazartesi transfer yapıldı ama şiddetli grip içerisindeyim hapşırıp öksürdükçe içim gidiyor ve 8 yaşında bi oğlum var çok fazla yatamıyorum gün içinde sizler neler yaptınız biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım
Geçen hafta adet dönemimdi benim de geceleri çok terledim normaldede adet dönemi gece terlemesi yaşardım şimdi geçti senin de adet dönemin yakında ondan mı var acaba. Kolay gelsin bu arada bende pazartesi çağırdım ablayı görümcem yapıyor ama içime sinmiyor ya gelsin dedim şöyle dip köşe iyice bi girsin valla başka türlü içime sinmicek doğurana kadar idare etcez artık
Canim sen gittin mi doktora?3 hafta sonra gel dedi canım ama dayanamıcam okadar gün bu çarşamba tekrar gtcem diğer bebeğime be oldu bilmiyorum hala yaşıyor mu büyüdü mübi kanama da yaşamadım bilemiyorum işte
Aminnn canım çok sağolcanım öncelikle çok geçmiş olsun.umarım çabuk atlatırsın.hayırlısıyla inşallah pozitifle sonuçlanır transferinöksürmekten hapşırmaktan korkma.benimde transferim olduğu zamanlar kuru öksürüğüm vardı.durmadan öksürüyordum.bişey olmaz.bol su içip c vitamini almaya çalış meyve ye.sadece ateşe iyi olmaz derler.yüksek ateşin yoksa diğerlerini dert etme
Ay benimde canım çok istiyor yaSizin yüzünüzden şu an cips yiyorum
hepimiz aynı tedirginlikleri yaşadık canımAminnn canım çok sağolevet aslında doktorum bile dedi bu pamuk ipliğine bağlı değil unutma rahat ol diye işte evham kötü şey
Sen nasıl bi süreçtesin canım kusura bakma Burda çok yeniyimhepimiz aynı tedirginlikleri yaşadık canımhalada bitmiş değil korkularımız.o yüzden gayet normal
ben pozitif sonucu aldıktan sonra önce keseyi gördüm, sonra kalp atışını gördüm ve şimdi bir sonraki doktor kontrolümü bekliyorum.sürecim henüz buSen nasıl bi süreçtesin canım kusura bakma Burda çok yeniyim
Ultrason hep değişiyor ama. Benim de en son blastokist transfer tarihi hesabıyla aynı çıktı. Tüp bebek merkezi çok küçükmüş gibi hesaplıyor ona şaşırdım. Progestan ve diğer ilaçları be zaman bıraktın?
Benim doktorum transfer tarihine göre hesaplıyor ultrasonda da aynı çıkıyor bütün itibariyle 10 haftalık olduk ♥ Her gittiğim de soruyorum da kaç haftalık görünüyor diye aynı çıkıyor hesap. Bu arada ye gitsin cipsi ya bi kereden bişi olmaz rüyana girer sonra
Dondurulmuş embriyo transferimiydi?Ben 12 haftada bırakıcam Progestanı. Estrofemi geçen hafta bıraktım. Oksapar ve corasprin nasipse doğuma kadar devam.
Benimde 4 gün geriden geliyordu yarın bakıcaz ne durumda. Yiycem valla aldırdım eşime.
Ye gitsin hiiiç bişi olmaz bi kereden her gün mü yioz sanki hem sen üç canlısınAy benimde canım çok istiyor ya
Yemedim valla dayanıyorumYe gitsin hiiiç bişi olmaz bi kereden her gün mü yioz sanki hem sen üç canlısın
Evet dondurulmuş transfer.Dondurulmuş embriyo transferimiydi?
Yemedim valla dayanıyorum
Bir kere den birşey olmaz ooo o kaybolmuştur bileBen yedim vallaama bir daha yemem kızlar cips diye yazınca canim cekti
Bir kere den birşey olmaz ooo o kaybolmuştur bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?