2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta adet dönemimdi benim de geceleri çok terledim normaldede adet dönemi gece terlemesi yaşardım şimdi geçti senin de adet dönemin yakında ondan mı var acaba. Kolay gelsin bu arada bende pazartesi çağırdım ablayı görümcem yapıyor ama içime sinmiyor ya gelsin dedim şöyle dip köşe iyice bi girsin valla başka türlü içime sinmicek doğurana kadar idare etcez artık

canım öncelikle çok geçmiş olsun.umarım çabuk atlatırsın.hayırlısıyla inşallah pozitifle sonuçlanır transferin öksürmekten hapşırmaktan korkma.benimde transferim olduğu zamanlar kuru öksürüğüm vardı.durmadan öksürüyordum.bişey olmaz.bol su içip c vitamini almaya çalış meyve ye.sadece ateşe iyi olmaz derler.yüksek ateşin yoksa diğerlerini dert etme

Evet aynen yakın tabii. Bugünlerde olmalı ikinci adetim ....

Aminnn canım çok sağol evet aslında doktorum bile dedi bu pamuk ipliğine bağlı değil unutma rahat ol diye işte evham kötü şey

Aminnn canım çok sağol evet aslında doktorum bile dedi bu pamuk ipliğine bağlı değil unutma rahat ol diye işte evham kötü şey
hepimiz aynı tedirginlikleri yaşadık canım halada bitmiş değil korkularımız.o yüzden gayet normal

Sen nasıl bi süreçtesin canım kusura bakma Burda çok yeniyim
ben pozitif sonucu aldıktan sonra önce keseyi gördüm, sonra kalp atışını gördüm ve şimdi bir sonraki doktor kontrolümü bekliyorum.sürecim henüz bu aş ermeler,mide bulantıları falan günlerimi geçirmeye çalışıyorum

Ben 12 haftada bırakıcam Progestanı. Estrofemi geçen hafta bıraktım. Oksapar ve corasprin nasipse doğuma kadar devam.

Benimde 4 gün geriden geliyordu yarın bakıcaz ne durumda. Yiycem valla aldırdım eşime.

Kızlar benimde transfer günüme göre hesaplıyor doktorum 10 haftalık oldu haftaya çarşamba kontrolüm var ama ara ara kasıklarım ağrıyor korkuyorum doktoruma sordum normal dedi riskli dönemin sonuna geliyoruz diyor yinede endişeleniyor insan sizlerde durum nasıl

biz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım diye her gün dua ederken,birileri doğurup çöpe atıyor şimdi haberlerde gördüm.yeni doğmuş bebeği çöp konteynırına atmışlar.ve bebek öylece betonun üstünde yatıyor.kameraya çekip fotoğrafını çekiyorlar.biride o yavrucağı kucağına almıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…