- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.921
Kızlaarr karnım patlayacak benim yaa cok rahatsıxım bişey olcwk diye korkuyorum yemediğim içmediğim şey kalmadı gören 9 aylık hamile sanar nefes bile alamıyorumbugün test sonucumu aldıgımdan beri içimde kelebekler ucuyor 4+1 günlükmüş benim bebişim de inşallah ikiz olur diye dua ediyorum şimdide☺
Tedirgin olma canım bi kaç arkadaş daha yedi sonuçta çok kötü bir zararı yok sadece normal de de zararlı birşey olduğundan :) yoksa bi maydonoz değil benceYedikten sonra bir pişmanlık geldi
Tedirgin olma canım bi kaç arkadaş daha yedi sonuçta çok kötü bir zararı yok sadece normal de de zararlı birşey olduğundan :) yoksa bi maydonoz değil bence
Masum masum merak etmeyin ben iki kere yedimMaydanozdan daha masum
Aynen bencede masum için rahat olsun canımMaydanozdan daha masum
TAM kabız depilim az da olsa yapıyorum büyük abdestimi aslındKabiz mı oldun o yüzden mi şişlik var ? Bu arada hayirli olsun
Canım gittim malesef bebeğimin kalbi durmuşCanim sen gittin mi doktora?
Hayırlısı olsun gözünüz aydin benim 11. Gün 186 ydi ikiz bekliyorumZaten 12 haftadan sonra geçer diyorlar. Bi yandan korkuyorum tabi, bişey mi oldu diyorum. İnşallah sağlıkla büyüyolardır.
Rabbim tamamına erdirsin. Benim 11.gün 373tü. Tek embriyoydu.
Masum masum merak etmeyin ben iki kere yedim
Canım gittim malesef bebeğimin kalbi durmuşdiğerinin durumu iyi ama öbürünü kaybettik çok üzüldüm
Aynen canım çok üzüldüm elimden de bişi gelmiyor küçücük kalbi dayanmadıNe desek boş gelecek canim sana . Diger yavrunu dusun canım üzülüpte kendini strese sokma . Biliyorum zor çünkü ana rahmine düştükten sonra bir sey olsun istemiyoruz ama yapacak bir şeyde yok canim
İyi akşamlar kızlar bugğn dayanamadım doktora gittim diğer bebeğimin durumunu öğrenmek için malesef kalbi durmuşya düşer kanamalı ya da kaybolup gider kendiliğinden dedi çok üzüldüm diğeri iyi çok şükür ama gene de çok kötü oldum
canım ne desek boşİyi akşamlar kızlar bugğn dayanamadım doktora gittim diğer bebeğimin durumunu öğrenmek için malesef kalbi durmuşya düşer kanamalı ya da kaybolup gider kendiliğinden dedi çok üzüldüm diğeri iyi çok şükür ama gene de çok kötü oldum
aynen canım aynı fikirdeyim.işe gidip geliyorum.çok tedirgin olmamaya çalışıyorum ama korkuyorum tabiki .İnşallah çok yaygınlaşmadan geçer giderCoronavirüs çok ürkütücü değil mi kızlar
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar hastaneye gidicem bugün. Dua edin bana, iyi çıksın inşallah herşey.❤
canım bozma moralını bı tanesı senınle bak bırakmamış senı. benım doktorum sağlıksız bebek gelısmez düşer demıstı. demekkı sağlıksızmış oyle dusun. sımdı dıgerı ıcın mücadele etceksın bak ben oyle yapıyorum :) şans bizimle olsun ınslhİyi akşamlar kızlar bugğn dayanamadım doktora gittim diğer bebeğimin durumunu öğrenmek için malesef kalbi durmuşya düşer kanamalı ya da kaybolup gider kendiliğinden dedi çok üzüldüm diğeri iyi çok şükür ama gene de çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?