2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaarr karnım patlayacak benim yaa cok rahatsıxım bişey olcwk diye korkuyorum yemediğim içmediğim şey kalmadı gören 9 aylık hamile sanar nefes bile alamıyorum bugün test sonucumu aldıgımdan beri içimde kelebekler ucuyor 4+1 günlükmüş benim bebişim de inşallah ikiz olur diye dua ediyorum şimdide

Kabiz mı oldun o yüzden mi şişlik var ? Bu arada hayirli olsun

İyi akşamlar kızlar bugğn dayanamadım doktora gittim diğer bebeğimin durumunu öğrenmek için malesef kalbi durmuş ya düşer kanamalı ya da kaybolup gider kendiliğinden dedi çok üzüldüm diğeri iyi çok şükür ama gene de çok kötü oldum

Canım gittim malesef bebeğimin kalbi durmuş diğerinin durumu iyi ama öbürünü kaybettik çok üzüldüm

Ne desek boş gelecek canim sana . Diger yavrunu dusun canım üzülüpte kendini strese sokma . Biliyorum zor çünkü ana rahmine düştükten sonra bir sey olsun istemiyoruz ama yapacak bir şeyde yok canim

Ne desek boş gelecek canim sana . Diger yavrunu dusun canım üzülüpte kendini strese sokma . Biliyorum zor çünkü ana rahmine düştükten sonra bir sey olsun istemiyoruz ama yapacak bir şeyde yok canim
Aynen canım çok üzüldüm elimden de bişi gelmiyor küçücük kalbi dayanmadı

Üzülme demek olmaz insan üzülüyor tabiki ama diğer miniğin seninle canım. İnşallah rabbim seninle kalan evladını bağışlasın.

canım ne desek boş Allahım diğer yavruna sağlık versin.onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım bozma moralını bı tanesı senınle bak bırakmamış senı. benım doktorum sağlıksız bebek gelısmez düşer demıstı. demekkı sağlıksızmış oyle dusun. sımdı dıgerı ıcın mücadele etceksın bak ben oyle yapıyorum :) şans bizimle olsun ınslh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…