- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.941
dualarımız senınle canım . çıkınca bızede haber ver ınsallh güzel sonuçlar alırsınKızlar hastaneye gidicem bugün. Dua edin bana, iyi çıksın inşallah herşey.❤
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım❤
dualarımız senınle canım . çıkınca bızede haber ver ınsallh güzel sonuçlar alırsın
hadi gözün aydın canım.bi sorun çıkmamasına sevindim ❤ darısı bizlerin başına.hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah10+3 çıktı kızlar. Her gittiğimde farklı çıkıyor. Ama 10+3 tam satla uyumlu. İkili tarama için gidicem bi sonraki kontrole. 11 gün Sonra gel dedi doktor. 15 gün sonraya randevu bulabildim. Kalp atışlarınıda dinletti.❤
Aslinda cok cehaletce birsey gibi dusunuluyor.. belkide oyledir bilmiyorum. Ama benim basima geldi.hanı derler ya doğmamış çocuğa don biçilmez diye.öyle bir şey içindir.zaten o demesede ben son aya kadar almayı düşünmüyordum.Allahım kimseye yaşatmasın hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbi akrabamızın kızıyla,arkadaşımın yengesi ikisininde bebekleri 9 aylıklar karınlarında öldü.o yüzden son aya kadar almam
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın10+3 çıktı kızlar. Her gittiğimde farklı çıkıyor. Ama 10+3 tam satla uyumlu. İkili tarama için gidicem bi sonraki kontrole. 11 gün Sonra gel dedi doktor. 15 gün sonraya randevu bulabildim. Kalp atışlarınıda dinletti.❤
gozun aydın cnm cok sevındım senın sat hangı tarıhtı10+3 çıktı kızlar. Her gittiğimde farklı çıkıyor. Ama 10+3 tam satla uyumlu. İkili tarama için gidicem bi sonraki kontrole. 11 gün Sonra gel dedi doktor. 15 gün sonraya randevu bulabildim. Kalp atışlarınıda dinletti.❤
bende çoğu şeye amann batıl inanç der geçerim.ama etrafımda öyle örnekler olunca korkuyor insan.dün müşterim sağolsun örmüş bişeyler getirmiş,çokta mutlu oldum ama alıp eve koyarken bile bi düşündüm.sonra dedim bunu ben almadım ben yapmadım diye koydum bir köşeyeAslinda cok cehaletce birsey gibi dusunuluyor.. belkide oyledir bilmiyorum. Ama benim basima geldi.
Ben hamile kalir kalmaz almaya basladim ilk yavrumdu. Cok hevesleniodum. Ooo mubarek agizlarini acti kv gil . Cocugun basina bir is getireceksin alma dediler. Bizimkilerden hic boyle bisey duymamistim benim icin bahtil inancti.
Down sendrom olarak dogdu.. sonrada kalp amelyatidir sudur budur.. neler cektik.
Haksiz olduklarini dusunsemde artik bir cekirdek dahi almam. Gozum korktu
Evet canim sen almadin senin hazirligin degil o yuzden korkma. Kisi kendi hazirlik yapmicakmis inanclara gore.bende çoğu şeye amann batıl inanç der geçerim.ama etrafımda öyle örnekler olunca korkuyor insan.dün müşterim sağolsun örmüş bişeyler getirmiş,çokta mutlu oldum ama alıp eve koyarken bile bi düşündüm.sonra dedim bunu ben almadım ben yapmadım diye koydum bir köşeye
Bunu benim kv de de hep söyler bende internetten şampuan sipariş etmiştim şimdi iki gündür kahverengi lekem olunca iptal ettim almıyorum almayacağım bir süre dahaEvet canim sen almadin senin hazirligin degil o yuzden korkma. Kisi kendi hazirlik yapmicakmis inanclara gore.
Aman alma canim. hocaya sordum evet bahtil inanc dedi ama evde biri inaniyorsa onlara uymak lazimis. Cunki birseyi soyledikce basina getirirlermis.Bunu benim kv de de hep söyler bende internetten şampuan sipariş etmiştim şimdi iki gündür kahverengi lekem olunca iptal ettim almıyorum almayacağım bir süre daha
Canım tabi büyükleri dinlemek lazım bildikleri gördükleri var ama çok da abartmamak gerek bence. Ben kızımın herşeyini almıştım bebek arabasından odasına herşeyi tamamdı. Sadece yatağını hazırlamamıştık doğumdan sonra annemle kayınvalidem hazırladı hemen. Kötü düşünmeyin zaten olucağı varsa hiç bişey almasanız bile olur bol bol dua edin sadece.Bunu benim kv de de hep söyler bende internetten şampuan sipariş etmiştim şimdi iki gündür kahverengi lekem olunca iptal ettim almıyorum almayacağım bir süre daha
evet işte şimdi aklıma geldi kayınvalidem her geldiğinde yaklaşık 9 10 kez söyleyip gidiyor bunu hatta bunalttı bile bunu dmresiAman alma canim. hocaya sordum evet bahtil inanc dedi ama evde biri inaniyorsa onlara uymak lazimis. Cunki birseyi soyledikce basina getirirlermis.
Doğru diyorsun canım yer gök dua üzerine ama işte vazgeçtim almaktan 3 aya kadar en azındanCanım tabi büyükleri dinlemek lazım bildikleri gördükleri var ama çok da abartmamak gerek bence. Ben kızımın herşeyini almıştım bebek arabasından odasına herşeyi tamamdı. Sadece yatağını hazırlamamıştık doğumdan sonra annemle kayınvalidem hazırladı hemen. Kötü düşünmeyin zaten olucağı varsa hiç bişey almasanız bile olur bol bol dua edin sadece.
En azından riskli dönemler geçene kadar almamak en doğrusu canım. Zaten cinsiyetleri de belli olsun elin gidicek hep bebek kıyafetlerine :)evet işte şimdi aklıma geldi kayınvalidem her geldiğinde yaklaşık 9 10 kez söyleyip gidiyor bunu hatta bunalttı bile bunu dmresi
Sürekli yani o derece bende vazgeçtim
Doğru diyorsun canım yer gök dua üzerine ama işte vazgeçtim almaktan 3 aya kadar en azından
Evet canım doğru valla annem alıyor alma da demiyorum o da alıp koyuyorEn azından riskli dönemler geçene kadar almamak en doğrusu canım. Zaten cinsiyetleri de belli olsun elin gidicek hep bebek kıyafetlerine :)
Aynen öyle canım inşallah aminÜzülme demek olmaz insan üzülüyor tabiki ama diğer miniğin seninle canım. İnşallah rabbim seninle kalan evladını bağışlasın.
Aminnn inşallahcanım ne desek boşAllahım diğer yavruna sağlık versin.onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım demek ki sağlıksızmış ocanım bozma moralını bı tanesı senınle bak bırakmamış senı. benım doktorum sağlıksız bebek gelısmez düşer demıstı. demekkı sağlıksızmış oyle dusun. sımdı dıgerı ıcın mücadele etceksın bak ben oyle yapıyorum :) şans bizimle olsun ınslh
hadi gözün aydın canım.bi sorun çıkmamasına sevindim ❤ darısı bizlerin başına.hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınbenimde cumartesi günü kontrolüm bakalım inşallah iyidir ikisi de
gozun aydın cnm cok sevındım senın sat hangı tarıhtı
Ne diyim bilemedim Allah diğerine saglik versin.Canım gittim malesef bebeğimin kalbi durmuşdiğerinin durumu iyi ama öbürünü kaybettik çok üzüldüm
canım benım 1 tane kaldı ıste. arada onla konuşuyorum sen benı bırakma dıyorum dua edıyorum. suan ıyıyım bı sorun yok salı gunu kontrolüm var şu hergun ıgne vurulmak canımı cok yakıyo salı gunu 10. hafta olcak bıraktırırımı acaba prolutex ve oksapar ıgenlerımı ve ılacalarımıEvet canım demek ki sağlıksızmış osen ne durumdasın canım şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?