2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım
dualarımız senınle canım . çıkınca bızede haber ver ınsallh güzel sonuçlar alırsın

10+3 çıktı kızlar. Her gittiğimde farklı çıkıyor. Ama 10+3 tam satla uyumlu. İkili tarama için gidicem bi sonraki kontrole. 11 gün Sonra gel dedi doktor. 15 gün sonraya randevu bulabildim. Kalp atışlarınıda dinletti.

hadi gözün aydın canım.bi sorun çıkmamasına sevindim ❤ darısı bizlerin başına.hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah

Aslinda cok cehaletce birsey gibi dusunuluyor.. belkide oyledir bilmiyorum. Ama benim basima geldi.
Ben hamile kalir kalmaz almaya basladim ilk yavrumdu. Cok hevesleniodum. Ooo mubarek agizlarini acti kv gil . Cocugun basina bir is getireceksin alma dediler. Bizimkilerden hic boyle bisey duymamistim benim icin bahtil inancti.
Down sendrom olarak dogdu.. sonrada kalp amelyatidir sudur budur.. neler cektik.
Haksiz olduklarini dusunsemde artik bir cekirdek dahi almam. Gozum korktu

Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın benimde cumartesi günü kontrolüm bakalım inşallah iyidir ikisi de

bende çoğu şeye amann batıl inanç der geçerim.ama etrafımda öyle örnekler olunca korkuyor insan.dün müşterim sağolsun örmüş bişeyler getirmiş,çokta mutlu oldum ama alıp eve koyarken bile bi düşündüm.sonra dedim bunu ben almadım ben yapmadım diye koydum bir köşeye

Evet canim sen almadin senin hazirligin degil o yuzden korkma. Kisi kendi hazirlik yapmicakmis inanclara gore.

Evet canim sen almadin senin hazirligin degil o yuzden korkma. Kisi kendi hazirlik yapmicakmis inanclara gore.
Bunu benim kv de de hep söyler bende internetten şampuan sipariş etmiştim şimdi iki gündür kahverengi lekem olunca iptal ettim almıyorum almayacağım bir süre daha

Bunu benim kv de de hep söyler bende internetten şampuan sipariş etmiştim şimdi iki gündür kahverengi lekem olunca iptal ettim almıyorum almayacağım bir süre daha
Aman alma canim. hocaya sordum evet bahtil inanc dedi ama evde biri inaniyorsa onlara uymak lazimis. Cunki birseyi soyledikce basina getirirlermis.

Canım tabi büyükleri dinlemek lazım bildikleri gördükleri var ama çok da abartmamak gerek bence. Ben kızımın herşeyini almıştım bebek arabasından odasına herşeyi tamamdı. Sadece yatağını hazırlamamıştık doğumdan sonra annemle kayınvalidem hazırladı hemen. Kötü düşünmeyin zaten olucağı varsa hiç bişey almasanız bile olur bol bol dua edin sadece.

Aman alma canim. hocaya sordum evet bahtil inanc dedi ama evde biri inaniyorsa onlara uymak lazimis. Cunki birseyi soyledikce basina getirirlermis.
evet işte şimdi aklıma geldi kayınvalidem her geldiğinde yaklaşık 9 10 kez söyleyip gidiyor bunu hatta bunalttı bile bunu dmresi
Sürekli yani o derece bende vazgeçtim
Doğru diyorsun canım yer gök dua üzerine ama işte vazgeçtim almaktan 3 aya kadar en azından

En azından riskli dönemler geçene kadar almamak en doğrusu canım. Zaten cinsiyetleri de belli olsun elin gidicek hep bebek kıyafetlerine :)

Evet canım demek ki sağlıksızmış o sen ne durumdasın canım şimdi ?

hadi gözün aydın canım.bi sorun çıkmamasına sevindim ❤ darısı bizlerin başına.hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın benimde cumartesi günü kontrolüm bakalım inşallah iyidir ikisi de
gozun aydın cnm cok sevındım senın sat hangı tarıhtı

Çok teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah.
30 aralıktı sat.

Evet canım demek ki sağlıksızmış o sen ne durumdasın canım şimdi ?
canım benım 1 tane kaldı ıste. arada onla konuşuyorum sen benı bırakma dıyorum dua edıyorum. suan ıyıyım bı sorun yok salı gunu kontrolüm var şu hergun ıgne vurulmak canımı cok yakıyo salı gunu 10. hafta olcak bıraktırırımı acaba prolutex ve oksapar ıgenlerımı ve ılacalarımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…