2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşalllah onlar bizi bırakmayacak canım inşallah canım benim prolutex de kutumda 2 tane var onları vur bi daha vurma dedi oksapar doğuma kadar devam estrofemi bırak dedi bu hafta coraspini de oksapar 0.6 ya çıkardığı için bi gün iç bi gün içme dedi progestan fitilini de günde 3 kez yapıodum 2 ye indir hafta sonuna kadar yap bırak dedi bi de folik asit kullanıyorum o kadar

kızlar hafta sonu kayınvalidemler köye gidecekler.4 saatlik bi yol.eşim arabayla bırakıp gelelim mi biz dedi.önce olur dedim ama sonra vazgeçtim.daha kritik dönemi geçirmedim,belki iyi gelmez dedim.sizcede doğrumu yapmışım ?

Canim ben olsam bende gitmem cok doğru bir karar vermişsin. O yüzden hic kafani takma

Kesinlikle çok doğru bi karar vermişsin canım. Tehlikeli dönem geçene kadar yolculuk yapma.

Valla en doğrusunu yapmışsın canım ben doktordan doktora dışarı çıkıyorum boşver uzun yol hiç riske girme evinde yat dinlen sorarlarsa da doktor seyahate izin vermedi de

Kızlar sabah kanamam oldu.kac haftadır hiçbir şey yoktu şimdi kırmızı bi kan halbuki dün proluton iğne yaptım.simdi doktora gitsem ne olacak proluton,progestan dex ve progestan alıyorum zaten.

Canim ben olsam bende gitmem cok doğru bir karar vermişsin. O yüzden hic kafani takma
Kesinlikle çok doğru bi karar vermişsin canım. Tehlikeli dönem geçene kadar yolculuk yapma.
Valla en doğrusunu yapmışsın canım ben doktordan doktora dışarı çıkıyorum boşver uzun yol hiç riske girme evinde yat dinlen sorarlarsa da doktor seyahate izin vermedi de
demi gerek yok şimdi böyle bir riske girmeye.giderim Allah korusun bişey olur sonrada onun pişmanlığını yaşamaktansa hiç gitmemek.çünkü günü birlik olacak.git gel 8 saat beni yorar.eşimin ordan tek dönmesi biraz kafama takılcak aklım onda kalacak.eşimede diyemiyorum otobüsle gitsinler diye sonuçta annesi babası.

demi gerek yok şimdi böyle bir riske girmeye.giderim Allah korusun bişey olur sonrada onun pişmanlığını yaşamaktansa hiç gitmemek.çünkü günü birlik olacak.git gel 8 saat beni yorar.eşimin ordan tek dönmesi biraz kafama takılcak aklım onda kalacak.eşimede diyemiyorum otobüsle gitsinler diye sonuçta annesi babası.

cnm ya bısı sorcam benımde sımdı kontrolüm 17 mart salı gunu. prolutexı günde 2 tupu 1 şırıngaya boşaltıp ıgne yaptıyorum ama pazartesı aksamına 1 tüpüm kalıyo 1 tüp vurulsam noolur. hani salı gunu doktor bırak dıyebılır 1 tup ıcın 1 kutu almıs olcam boşuna 160 tl vermiş olmayayım dıyorum. bişi olurmu 1 tup vursam son gun yaa. zaten 10. haftamda olmuş olcam. buyuk ıhtımalle bazı ılaclarımı falanda bıraktırabılır.

Ben de seninle aynı durumdayım. İkiz gebeliğim üçüz oldu. Çok zorlanıyorum. Bugün kontrolüm var. Birinin gelişimi geriden geliyor. Doktorlar bana da kaldıramazsın çok zor dedi. Rahmin taşimaz dedi. Kanama düşük riski çok fazla üçünü birden kaybedersin birini sonlandırmamız gerek dedi. Hatta bir doktorum tek kese ikizleri sonlandır biri ile devam et dedi. İki kese de 3 bebek var benim. Lütfen haberleşelim. Hangi aşamalardan geçtin, neler yaptılar beni de haberdar eder misin. Benim de 10. haftam. fitil kullanıyor musun?

11 Haftalık hamilesin ne ev süpürmesi!!!! Neden yapamam karnım ağrıyor demiyorsun? Senden daha mı değerli herkes. Ay ben sinir oldum ya. Böyle bir durumda eşin niye araya girmiyor. Anne o yapamaz zaten zor hamile kalmışsın. Bir de bu kadr süre ayakta kalmak ne demek ya!!!!

Bence bunu dr una sor canim . Sonuçta o iğne progesteron takviyesi.

Kızlar sabah kanamam oldu.kac haftadır hiçbir şey yoktu şimdi kırmızı bi kan halbuki dün proluton iğne yaptım.simdi doktora gitsem ne olacak proluton,progestan dex ve progestan alıyorum zaten.

Eger bildiğin kan lekesi ise bunu kesinlikle dr una soylemelisin. En azindan serum taktirabiilir

Kızlar crinone jel yüzünden mantar olanlar vardı burda nasıl tedavi oldunuz bende de oldu sonunda olmasa şaşardım kaşıntı başladı. napıcam şimdi çok moralim bozuldu.

Kızlar crinone jel yüzünden mantar olanlar vardı burda nasıl tedavi oldunuz bende de oldu sonunda olmasa şaşardım kaşıntı başladı. napıcam şimdi çok moralim bozuldu.
Valla ben peçete koydum hep her WC de de değiştirdim geçti canım akıntın mi çok kaşınıyor musun

ayyy canım bana sor sen onu fenaydımmmm her gun ağlıyordum dayanılcak gbı degıldı. hemen nası gececegını soyleyeyım. pamuklu atletlerın vs varsa kes altına bez yap ve hergun degıstır onları. o mantarın neden kaynaklandıgınıda buldum. sürdüğümüz jeller iç çamaşırıma akıntı yapıyorya hanıkalıntılar falan oluyo onlar gün içinde genıtal bolgemızı tahrıs edıolar ve bı zaman sonra mıkrop kapıyor kasıntı başlıyor. oyuzden pamuklu bez koy hergun. 2-3 katlı yap bezi. oraya akıntı geldıkce ters cevır sonrasındada eve gıdınce degıstır cnm çok gecmıs olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…