- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.981
Valla ben peçete koydum hep her WC de de değiştirdim geçti canım akıntın mi çok kaşınıyor musun
ayyy canım bana sor sen onu fenaydımmmm her gun ağlıyordum dayanılcak gbı degıldı. hemen nası gececegını soyleyeyım. pamuklu atletlerın vs varsa kes altına bez yap ve hergun degıstır onları. o mantarın neden kaynaklandıgınıda buldum. sürdüğümüz jeller iç çamaşırıma akıntı yapıyorya hanıkalıntılar falan oluyo onlar gün içinde genıtal bolgemızı tahrıs edıolar ve bı zaman sonra mıkrop kapıyor kasıntı başlıyor. oyuzden pamuklu bez koy hergun. 2-3 katlı yap bezi. oraya akıntı geldıkce ters cevır sonrasındada eve gıdınce degıstır cnm çok gecmıs olsun
Canım ilaç kullanma bence arkadaşın dediği gibi yap pamuklu olunca çok işe yarıyor bi de beyaz olmasına dikkat et renkliŞu an çok kaşınmıyorum hissediyorum olduğumu akıntı var pamukçuk gibi değil jel yüzünden oldu hijyene dikkat ettin belki yoğun günlerde çok edemedim bilmiyorum ama kaşıntı başladı insan hisseder ya olduğunu... funit miydi bir hap vardı onu mu içsem... krem vs fayda etmez bana mümkün değil
Canım ilaç kullanma bence arkadaşın dediği gibi yap pamuklu olunca çok işe yarıyor bi de beyaz olmasına dikkat et renkli
Olmasın suyla sakın yıkama ben doktoruma sorduğumda suyla yıkadın mi dedi evet dedim sakın dedi su değdirme sabun su iyice çoğaltıyor imkan varsa o koyduğun bezi sabahları ütüle arasını buharla iyice öyle koy
Hayır hayır sakın yıkama su maalesef çoğaltılıyor sil kuru bezle ya da peçeteyle yıkarsan kaşıntın artar canımİnsan ister istemez yıkıyor yani.... rahatsızlık olunca... tamam beyaz çamaşır kullanayim ütüleyip kullanayim bezleri de.🖑
bende kullanıyorum ama şükür daha problem yaşamadım.bende günlük ped kullanıyorum valla.çokça yanıma alıyorum işe giderken.gün içinde sürekli değiştiriyorum.ıslak tutmuyorum hiç.başka türlü çalışırken baş edememŞu an çok kaşınmıyorum hissediyorum olduğumu akıntı var pamukçuk gibi değil jel yüzünden oldu hijyene dikkat ettin belki yoğun günlerde çok edemedim bilmiyorum ama kaşıntı başladı insan hisseder ya olduğunu... funit miydi bir hap vardı onu mu içsem... krem vs fayda etmez bana mümkün değil
Sabah doktora gittim rahim dışında bir kanama bebekler iyi dedi.rahim dışında nasıl oluyorsa.Eger bildiğin kan lekesi ise bunu kesinlikle dr una soylemelisin. En azindan serum taktirabiilir
Sabah doktora gittim rahim dışında bir kanama bebekler iyi dedi.rahim dışında nasıl oluyorsa.
Bende progestan fitilden dolayı yaşıyorum aynı şeyi. Bi kere fitil kullandım. Geçirdi. Tekrar başladı. Yine fena kaşıntı var mesela. Deli oldum napcam bilmiyorum.Kızlar crinone jel yüzünden mantar olanlar vardı burda nasıl tedavi oldunuz bende de oldu sonunda olmasa şaşardım kaşıntı başladı.napıcam şimdi çok moralim bozuldu.
Bebekler iyi rahmin içinde bi kanama yok dışta az var dedi.Bebeklerin iyi olmasina sevindim canim . Mümkünse dinlenmeye bak sen bir şey yapma . Ama rahim disindaki kanamayi bende anlamadim
Bebekler iyi rahmin içinde bi kanama yok dışta az var dedi.
Şu an çok kaşınmıyorum hissediyorum olduğumu akıntı var pamukçuk gibi değil jel yüzünden oldu hijyene dikkat ettin belki yoğun günlerde çok edemedim bilmiyorum ama kaşıntı başladı insan hisseder ya olduğunu... funit miydi bir hap vardı onu mu içsem... krem vs fayda etmez bana mümkün değil
aynen cnm hıc ılac kullanmadım sende kullanma sakın. zaten bı ton ıgne ılac hormon alıyoruz geerek yok bı ılaca daha. en guzelı dedıgım gıbı yap. bak ben haala yapıyorum hergun aksam eve gıdınce degıstırıyorum. gun ıcındede vc ye gıttımde tersını cevırıyorum ıslanan taraf tekrar genıtale degmesın dıye. eger cok gelıyosa günde 2 tane degıstırırsın. o bezlerıde atma kirliye koyuyorum sonra yıkayıp kullan tekrar :) ben 4 tane atlet 1 tane tshırt hibe ettim :)Tamam var öyle atletim yapayım onu, yani ilaç kullanmadan geçirdiniz öyle mi...
bende beyaz atletlerımı yaptım yıkarkende beyazların ıcıne atıyorum makınada yıkanıyoCanım ilaç kullanma bence arkadaşın dediği gibi yap pamuklu olunca çok işe yarıyor bi de beyaz olmasına dikkat et renkli
Olmasın suyla sakın yıkama ben doktoruma sorduğumda suyla yıkadın mi dedi evet dedim sakın dedi su değdirme sabun su iyice çoğaltıyor imkan varsa o koyduğun bezi sabahları ütüle arasını buharla iyice öyle koy
Hiç yatmıyorum okadar hareketli biriyim ki muhtemelen dün de yoruldum...Allah tan iki hafta tatil oldu biraz dinlenirim.Sen kendine dikkat et canim.. Çoğumuz yatarak geciriyoruz nerdeyse .
Evet canım beyaz olması gerekiyor çünkü renkliler de kimyasal varbende beyaz atletlerımı yaptım yıkarkende beyazların ıcıne atıyorum makınada yıkanıyo
11 Haftalık hamilesin ne ev süpürmesi!!!! Neden yapamam karnım ağrıyor demiyorsun? Senden daha mı değerli herkes. Ay ben sinir oldum ya. Böyle bir durumda eşin niye araya girmiyor. Anne o yapamaz zaten zor hamile kalmışsın. Bir de bu kadr süre ayakta kalmak ne demek ya!!!!
Benimde dün 10+4 ölçtü doktor. 12 haftada bırakılacak diyorlardı. Ne zaman bırakıcaz ki acaba?Sağolun kızlar. Zaten jeli bırakma vakti geliyor artık az kaldı. 5 gün sonra bırakıyorum herhalde o zamandan sonra geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?