- 12 Ağustos 2017
- 269
- 297
- 103
- 35
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.001
Canım geçen hafta benim de öyle olmuştu ben almıştım bence al ya da doktoruna sor ben be desem yanlış olur falancnm ya bısı sorcam benımde sımdı kontrolüm 17 mart salı gunu. prolutexı günde 2 tupu 1 şırıngaya boşaltıp ıgne yaptıyorum ama pazartesı aksamına 1 tüpüm kalıyo 1 tüp vurulsam noolur. hani salı gunu doktor bırak dıyebılır 1 tup ıcın 1 kutu almıs olcam boşuna 160 tl vermiş olmayayım dıyorum. bişi olurmu 1 tup vursam son gun yaa. zaten 10. haftamda olmuş olcam. buyuk ıhtımalle bazı ılaclarımı falanda bıraktırabılır.
Bende de oldu canım doktoruma sordum travazol diye bi krem var onu sür dedi onu sürünce rahatladım Bn de bu hafta sonu jeli bırakıyorum hep o yaptı bana da kaşıntıSağolun kızlar. Zaten jeli bırakma vakti geliyor artık az kaldı. 5 gün sonra bırakıyorum herhalde o zamandan sonra geçer.
Bende o tarz bi krem kullanayım dedim, sirkeli su demiş doktor. Bilemedim.Bende de oldu canım doktoruma sordum travazol diye bi krem var onu sür dedi onu sürünce rahatladım Bn de bu hafta sonu jeli bırakıyorum hep o yaptı bana da kaşıntı
Valla bende öyle canım hiç dışarı çıkmıyorum eşim geldiğinde de eve kolonya sürmeden yaklaşmıyor bana inşallah sağ Salim bu süreci atlatırızŞu corona belasını napıyosunuz kızlar? Ben bi sonraki hastane randevuma kadar kalabalığa girmeyi, gerekmedikçe evden çıkmayı düşünmüyorum.
Valla bende öyle canım hiç dışarı çıkmıyorum eşim geldiğinde de eve kolonya sürmeden yaklaşmıyor bana inşallah sağ Salim bu süreci atlatırız
Benimde dün 10+4 ölçtü doktor. 12 haftada bırakılacak diyorlardı. Ne zaman bırakıcaz ki acaba?
Kızlr benim midemde aşırı bi agrı var üstüne dokunamıyorum bile ve arada bi bıcak saplanır gibi agrı giriyor ve sırtıma vuruyor agrı aşırı derecede şişkinlik var geçmedi bir türlü böyle bişry yaşayan oldu mu
HEmşrie de içeride kalan yumurtaların sonradan büyümüş olabilir onlar baskı yapıyor olabilir dedi inşallah önemli bişey yokturYani olmaması lazım canım gebelikle ilgili değildir... mideni üşütmüş olabilirsin.
Benim doktor kontrolü 27 martta. Son ölçümü baz alarak hesaplıyorum. Bugün 10+4 oluyor. 11 hafta bitmesine 2 gün kalmış oluyor. Şimdi 11+0 olduğunda mı bırakıcaz, 11+6 Olduğunda mı onu bilmiyorum işte hiç. Tüp bebek merkezini arayıp sorucam olmazsa.Aynıyız canım seninle benim 10+3 bu demek ki 11. Haftayı bitireceğiz... yani ilaçları 12. Hafta başında bırakıyoruz.
Benimde sabahları bulantım olmuyor genelde öğleden sonra başlıyor. Bende tatlıya çok düşkündüm ama hamilelikten sonra ekşi daha ağır basıyor.Kızlar ya sabahları çok bulantim oluyor ama akşamları sürekli acıkıyorum tatli dışında her sey ıstiyor canim ikiz olduklarından mi yoksa benim pis boğazım mı bilemedim var mı bu durumda olan
Ekşi tuzlu istiyorum hep makarna tek favorim bulantı sabah çok oluyor ama gün içinde sürekli var bulantim karnım açsa iyice artıyorBenimde sabahları bulantım olmuyor genelde öğleden sonra başlıyor. Bende tatlıya çok düşkündüm ama hamilelikten sonra ekşi daha ağır basıyor.
Rahim disinda mi ? Eminmisin ? Kese disinda demistir belki ????.Sabah doktora gittim rahim dışında bir kanama bebekler iyi dedi.rahim dışında nasıl oluyorsa.
Benim doktor kontrolü 27 martta. Son ölçümü baz alarak hesaplıyorum. Bugün 10+4 oluyor. 11 hafta bitmesine 2 gün kalmış oluyor. Şimdi 11+0 olduğunda mı bırakıcaz, 11+6 Olduğunda mı onu bilmiyorum işte hiç. Tüp bebek merkezini arayıp sorucam olmazsa.
Bende deli gibi patates cipsi istiyorum. Peynirli soğanlı. Gözüm dönüyor. Yemek istemiyorum. Geçen yedim birazcık. Yedikçe yiyesim geliyor.Ekşi tuzlu istiyorum hep makarna tek favorim bulantı sabah çok oluyor ama gün içinde sürekli var bulantim karnım açsa iyice artıyor
11+0 olduğunda. Ben sordum öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?