2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım geçen hafta benim de öyle olmuştu ben almıştım bence al ya da doktoruna sor ben be desem yanlış olur falan

Sağolun kızlar. Zaten jeli bırakma vakti geliyor artık az kaldı. 5 gün sonra bırakıyorum herhalde o zamandan sonra geçer.
Bende de oldu canım doktoruma sordum travazol diye bi krem var onu sür dedi onu sürünce rahatladım Bn de bu hafta sonu jeli bırakıyorum hep o yaptı bana da kaşıntı

Şu corona belasını napıyosunuz kızlar? Ben bi sonraki hastane randevuma kadar kalabalığa girmeyi, gerekmedikçe evden çıkmayı düşünmüyorum.

Şu corona belasını napıyosunuz kızlar? Ben bi sonraki hastane randevuma kadar kalabalığa girmeyi, gerekmedikçe evden çıkmayı düşünmüyorum.
Valla bende öyle canım hiç dışarı çıkmıyorum eşim geldiğinde de eve kolonya sürmeden yaklaşmıyor bana inşallah sağ Salim bu süreci atlatırız

Kızlar benim bugün aşırı midem bulanıyor acayip keyifsizim bir de baş ağrım var dünden beridir geçmedi parol aldım mecbur ne yapayım sizce? Kusmuyorum ama sürekli kusacak gibiyim

Corona ile ilgili ne yapalım el yıkıyoruz zaten kendi aracımızla gidiyoruz bir yere. Endokrin randevum vardı 20sinde kayseride. Onu düşünüyorum ne yapacağız

Kızlr benim midemde aşırı bi agrı var üstüne dokunamıyorum bile ve arada bi bıcak saplanır gibi agrı giriyor ve sırtıma vuruyor agrı aşırı derecede şişkinlik var geçmedi bir türlü böyle bişry yaşayan oldu mu

Yani olmaması lazım canım gebelikle ilgili değildir... mideni üşütmüş olabilirsin.

Aynıyız canım seninle benim 10+3 bu demek ki 11. Haftayı bitireceğiz... yani ilaçları 12. Hafta başında bırakıyoruz.
Benim doktor kontrolü 27 martta. Son ölçümü baz alarak hesaplıyorum. Bugün 10+4 oluyor. 11 hafta bitmesine 2 gün kalmış oluyor. Şimdi 11+0 olduğunda mı bırakıcaz, 11+6 Olduğunda mı onu bilmiyorum işte hiç. Tüp bebek merkezini arayıp sorucam olmazsa.

Kızlar ya sabahları çok bulantim oluyor ama akşamları sürekli acıkıyorum tatli dışında her sey ıstiyor canim ikiz olduklarından mi yoksa benim pis boğazım mı bilemedim var mı bu durumda olan

Kızlar ya sabahları çok bulantim oluyor ama akşamları sürekli acıkıyorum tatli dışında her sey ıstiyor canim ikiz olduklarından mi yoksa benim pis boğazım mı bilemedim var mı bu durumda olan
Benimde sabahları bulantım olmuyor genelde öğleden sonra başlıyor. Bende tatlıya çok düşkündüm ama hamilelikten sonra ekşi daha ağır basıyor.

Benimde sabahları bulantım olmuyor genelde öğleden sonra başlıyor. Bende tatlıya çok düşkündüm ama hamilelikten sonra ekşi daha ağır basıyor.
Ekşi tuzlu istiyorum hep makarna tek favorim bulantı sabah çok oluyor ama gün içinde sürekli var bulantim karnım açsa iyice artıyor

11+0 olduğunda. Ben sordum öyle dediler

Ekşi tuzlu istiyorum hep makarna tek favorim bulantı sabah çok oluyor ama gün içinde sürekli var bulantim karnım açsa iyice artıyor
Bende deli gibi patates cipsi istiyorum. Peynirli soğanlı. Gözüm dönüyor. Yemek istemiyorum. Geçen yedim birazcık. Yedikçe yiyesim geliyor.

11+0 olduğunda. Ben sordum öyle dediler

Az kaldı o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…