2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T Translokasyon1521 canım nasıl gidiyor hamilelik? Senin oğlan olacak ya çocuk tatlı mı yiyorsun ekşi mi?
Ben tatli seven biriydim o yuzden tatli gene yiyorum tiksinmedim. Ama eksi yemezdm. Suan ekside ccekiyor canim. Solemeyim caniniz cekmesin. Ama sebzeleeden birkac tanesini tuza basip basip yiyorum

Hamilelik iyi alllaha sukur ama kanama alani cikti o biraz canimi sıktı. Sizi takip ediyorum eskisi gibi yazamadm dua topiginde dualarimiz yeni bitti. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi. Stresim gecmedi anlayacan

Bende deli gibi patates cipsi istiyorum. Peynirli soğanlı. Gözüm dönüyor. Yemek istemiyorum. Geçen yedim birazcık. Yedikçe yiyesim geliyor.

Az kaldı o zaman.
bende normalde tatlıya çok düşünümdür ama tuzlu ve ekşi şeyler yemeyi daha çok seviyorum şimdi.midemide rahatlatıyor gibi.hele bu ara ekşi elmaya taktım bide sabahları hep aç uyanıyorum.açlıktan midem bulanıyor.

Bende ekşiye çok fena düştüm. Kanama alanı için ne dedi doktor. Geçer inşallah en kısa zamanda. Benimde stresim hiç geçmedi. Daha 2 gün önce kontolüm vardı, bebek iyiydi. Ama yine başladı ya bişey olursa diye kafamda bi ses. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Bende ekşi elma, ayva ikilisine taktım fena halde. Ayvaya limon sıkıp yiyorum.
Normalde tatlı daha ağır basardı bende. Ama çikolata bile görmüyo gözüm bu sıra.

Vallah kendi asil doktoruma bi gozukemedim cok gec randevu verdi bu ayin 24nde.
Baska genc doktor gorundum cok korkuttu. Halbuki azicik birsey.. rabbim esirgesin hepimizinkini

Vallah kendi asil doktoruma bi gozukemedim cok gec randevu verdi bu ayin 24nde.
Baska genc doktor gorundum cok korkuttu. Halbuki azicik birsey.. rabbim esirgesin hepimizinkini

Bende artık kadın doğuma geçtim tüp bebekten. İyi bi doktora gidiyorum öncedende gitmiştim bi kaç kez normal kontrole. Perşembe günü gittiğimde o yoktu. Asistanı vardı, doktor ameliyattaymış. Ultrason kağıdını çıkartmayı bile unutmuş. 11 gün sonra ikili test için gel dedi. Ben 15 gün sonraya randevu bulabildim. Randevusuzda gitmek istemedim. Bekliycem durabilirsem.

Ben simdiye kadar hic bekleyemedim haftada 3 kez bile gitigim oldu . Iyi doktorlardan randevu bulmak cok zor burda o yuzden benimkide ayin 24nde insallah hayirli haberler aliriz

Kızlar, takip eden kadın doğumcuma dedim böyle böyle mantar enfeksiyonu oldum kaşıntı var. Crinone jeli kesin hemen dedi. Enfeksiyon geçsin dedi. Napcam şimdi. 10 artı 4 zaten 3 gün sonra kesecektim aslında. Üç gün iğne olsam desem, jeli de yazdırmıştım ne güzel...

Ben simdiye kadar hic bekleyemedim haftada 3 kez bile gitigim oldu . Iyi doktorlardan randevu bulmak cok zor burda o yuzden benimkide ayin 24nde insallah hayirli haberler aliriz

Ben nasıl beklediysem bekledim. Korka korka gün saydım vallahi.
Kalp atışından sonra düşük riski azalıyor diyorlar. 10 haftayı atlatıncada embriyodan fetüse dönüyormuş bebek. 10 haftayı atlatmakta önemliymiş. 12 haftadan sonra iyice rahatlamak lazım aslında. İnşallah rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin.

Bende ekşi elma, ayva ikilisine taktım fena halde. Ayvaya limon sıkıp yiyorum.
Normalde tatlı daha ağır basardı bende. Ama çikolata bile görmüyo gözüm bu sıra.
aynen evde çikolata olur hiç elim gitmiyor.ha normal tatlıda önüme gelirse tadına bakar yerim ama deli gibi canım istemiyor.sadece bir kere tv de tatlı gördüm canım istedi eşimde dışarı çıkıyordu gelirken alırmısın dedim öyle yedim.dışarı çıkmasaydı gönderipde aldırmazdım

Canım gece yatmadan bir bardak süt bisküvi yiyorum ki sabah bulantı çok olmasın.... işe de yarıyor... ya da bir elma ye yat.

Bende tatlı düşkünüyüm normalde. Şu an o kadarda istemiyor canım.

Amin insaallah

Canım gece yatmadan bir bardak süt bisküvi yiyorum ki sabah bulantı çok olmasın.... işe de yarıyor... ya da bir elma ye yat.
bunu bi deneyim canım sağol.normalde hamile kalmadan öncede arada çok nadir böyle mide gurultusuyla aç bi şekilde kalkardım.ama şimdi hergün çok aç uyanıyorum ve bulantı yapıyor.bide dediğin gibi deneyim

@canimmkendimm sen hala yaşıyo musun bu sorunu.

@canimmkendimm sen hala yaşıyo musun bu sorunu.
Evet ben 18 şubatta gitmiştim 6 haftalık filandı sanırım o zaman. Bi fitil vermişti tüp bebek doktorum. O fitil beni bir hafta filan rahatlattı, sonra tekrar başladı. Pamuklu ped takıyorum ama nafile. Akıntı, fitil derken hep kaşıntım oldu. Tahriş oldu hatta. Dün arkadaş tüp bebek doktoruna kontrole gidecekti. Çok dayanılmazsa krem kullansın, onun haricinde sirkeli suyla silsin demiş. Bugün tahriş olmuştu artık tek seferlik krem kullandım. Tahrişi geçirsin sirkeli su yaptım pamukla silicem 1 hafta boyunca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…