2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tüp bebek merkezime sordum. Doktor jeli bırakmamı istiyor dedim. Bana bir hafta daha iğne ol dediler. şoktayım yani şu an.. 10 artı 4 teyim ve 3 gün sonra kurtulacağımı sanıyordum ama yok kullan diyorlar. Jel kullanmayacaksan iğneye geri dön diyorlar. Sizin anlayacağınız ben bir hafta progesteron iğne olucak. Mantar ilacına onay gelirse de onu da alıcam. Gerçekten jel de çok sıkıntı en azından iğne temiz ya çok sorun olmaz bir hafta daha vurulurum.

Sakin birakma suan progesteron doktor birak dese yine birakma.
Ben progesteronu 7 haftalikken doktor birak dedi direk kanama alani oldu. Progesteron cok onemli

Bende pazartesi arayıp sorucam. 11+0 oluyor pazartesi. İlaçlarıda sorucam. Progestanı bırakmak istiyorum artık mahvetti beni.

Flucan'a onay gelmedi kızlar kimse kullanmasın gyno lomexin fitil çok çok mecbur kalırsak sadece tek doz ... ben zaten almıycam.. sadece mantarken crinone jele devam etmek sakınca mı sizce??

Bende pazartesi arayıp sorucam. 11+0 oluyor pazartesi. İlaçlarıda sorucam. Progestanı bırakmak istiyorum artık mahvetti beni.

Bu sefer bana bir hafta daha kullan dediler. Ben 11 bitince bırakıyoruz sanıyordum. Hadi bi de sen son pazartesi buraya yaz mutlaka canım ne diyecekler bakalım.

Flucan'a onay gelmedi kızlar kimse kullanmasın gyno lomexin fitil çok çok mecbur kalırsak sadece tek doz ... ben zaten almıycam.. sadece mantarken crinone jele devam etmek sakınca mı sizce??

Buna cevap verecek kimsi yok mu bugün sabah batım bölgesinde sancı ağrı gibi bişeyle uyandım. Mantardan mı kaynaklı normal mi bu ağrılar. Sancı gibi vurup gidiyo..

Buna cevap verecek kimsi yok mu bugün sabah batım bölgesinde sancı ağrı gibi bişeyle uyandım. Mantardan mı kaynaklı normal mi bu ağrılar. Sancı gibi vurup gidiyo..
Bende ara sıra saniyelik batma oluyordu. Gyno lomexın kullandım işte geçen ay mecburen. Dün sirkeli su yaptım sildim, bu sabahta sildim. Biraz rahatlattı.

Sirkeli suya ne kadar sirke ne kadar su? Ben o bezleri sirkeli suya batırdım ama az sirke... şimdi kurutuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…