2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim başından beri serbestti canım ama kanamam olunca kestik kontrolde artık sıkıntı olmaz derse devam
Ben tüp bebek bölümünden kadın doğum bölümüne geçene kadar sormamıştım. Kadın doğum doktoruma sordum 12 haftalık olunca serbest dedi. Eşimde artık durmuyor, korkuyoruz bi yandan.

Ben tüp bebek bölümünden kadın doğum bölümüne geçene kadar sormamıştım. Kadın doğum doktoruma sordum 12 haftalık olunca serbest dedi. Eşimde artık durmuyor, korkuyoruz bi yandan.

Dr un bir sıkıntı yok diyorsa canim yoktur
Bana kadın doğum doktorum 12 hafta itibariyle serbest dedi.

Benim zaten kanama olunca yasak demişti canim . Yasak demese de yapamazdık büyük ihtimalle

Benim de 12. Haftaya kadar yasak sonra serbestmiş. Ama eşim korkudan elini karnımın üzerine bile bırakmıyor

Senin mantar geçti mi ? iğne vuruluyorsun sanırım di mi?
Evet canım geçti şükür ben peçete koydum öyle geçirdim akıntı geldikçe ıslak kalmadım hiç ilaç krem kullanmadım yani şimdi iğneye döndüm daha rahat oldu evet iğne de çok acıtıyor beze falan yapıyor ama en azından akıntı vs derdim yok

Anladım evet tekrar iğneye dönmek çok zor geliyor hele ki bu corona günlerinde git sağlık ocağına vs çok riskli değil mi? Düzgün temizlik var mıdır bir soracağım... Kaşıntı da var mıydı sende.. Kendi kendine geçmesi bana mucize gibi geliyor da.. Çünkü daha önce de yaşadığım bir durum ve geçmiyor benimki öyle kolay kolay.. İnşallah sirkeli su işe yarar ben o bezleri sirkeli suya batırıp öyle kurutup koymaya başladım.. ev yapımı elma sirkesi var bende komşum yapıyor.. İğne de aldım hazırladım ama bakalım bugün pazar diye yine jel kullanıyorum. yarından sonra 5 gün iğne yaptırıcam. Sonra da bırakıyorum artık bence. Bitti yani... 11+3 oluyor.. Anlamadım yani bu 12. hafta olayı nedir 12. haftanın bitmesi mi gerekiyor yoksa 12'ye girmek mi gerekir hala net değilim ama bana dün söylenen bir hafta daha kullanacaksın. İğne kullan...

Kızlar benim göğüs hassasiyetim baya azaldı yani elleyince hafif acıyor o kadar sizde durumla nasıl

Aynen benim de azaldı. Benim bugün sabah iştahım da çok iyiydi. Yedim baya şaşırdım. Oysa son iki gündür tüm gün bulantım vardı. Bugün çok iyiyim. Dün gece de on saat uyumuşum çok iyi dinlenmişim...

Biz de tam tersi ilaçlardan dolayı bende hormonlar tavan öyle yaklaşayım diyorum alerjisi varmış gibi kaçıyor
Bende epeydir kaçıyordum. İlaçlar öyle bi etki yapıyor evet.

benimkide korkuyor ama hep doktora da sor diyor tüp bebek servisinde soramadım ama şimdi normal doktora gidince sorarım artık

12 haftadan sonra riskli bi durum olmadıkça yasak olacağını sanmıyorum. Araştırdım biraz bi zararı yok deniyor.

Haklısın canım insan korkuyo ilk başlarda ama bi sıkıntı olsa serbest demezlerdi ayrıca yapmak zorunda hissetme kendini eşin bu konuda sana destek olmak zorunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…