- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.061
Ben tüp bebek bölümünden kadın doğum bölümüne geçene kadar sormamıştım. Kadın doğum doktoruma sordum 12 haftalık olunca serbest dedi. Eşimde artık durmuyor, korkuyoruz bi yandan.Benim başından beri serbestti canım ama kanamam olunca kestik kontrolde artık sıkıntı olmaz derse devam
Ben tüp bebek bölümünden kadın doğum bölümüne geçene kadar sormamıştım. Kadın doğum doktoruma sordum 12 haftalık olunca serbest dedi. Eşimde artık durmuyor, korkuyoruz bi yandan.
Bana kadın doğum doktorum 12 hafta itibariyle serbest dedi.
Dr un bir sıkıntı yok diyorsa canim yoktur
Benim zaten kanama olunca yasak demişti canim . Yasak demese de yapamazdık büyük ihtimalle
Benim doğuma kadar yasakmış doktorum öyle dediKızlar cinsel hayatına tekrar devam eden var mı?
İkiz gebelikte yasak oluyormuş canım genelde.Benim doğuma kadar yasakmış doktorum öyle dediHoş serbest olsaydı da korkudan yapmazdık sanırım
Aynen canım sağlıklı olsunlar da ben razıyımİkiz gebelikte yasak oluyormuş canım genelde.
Benim de 12. Haftaya kadar yasak sonra serbestmiş. Ama eşim korkudan elini karnımın üzerine bile bırakmıyorBen tüp bebek bölümünden kadın doğum bölümüne geçene kadar sormamıştım. Kadın doğum doktoruma sordum 12 haftalık olunca serbest dedi. Eşimde artık durmuyor, korkuyoruz bi yandan.
Aynen canım sağlıklı olsunlar da ben razıyım
Evet canım geçti şükür ben peçete koydum öyle geçirdim akıntı geldikçe ıslak kalmadım hiç ilaç krem kullanmadım yani şimdi iğneye döndüm daha rahat oldu evet iğne de çok acıtıyor beze falan yapıyor ama en azından akıntı vs derdim yokSenin mantar geçti mi ? iğne vuruluyorsun sanırım di mi?
Evet canım geçti şükür ben peçete koydum öyle geçirdim akıntı geldikçe ıslak kalmadım hiç ilaç krem kullanmadım yani şimdi iğneye döndüm daha rahat oldu evet iğne de çok acıtıyor beze falan yapıyor ama en azından akıntı vs derdim yok
Kızlar benim göğüs hassasiyetim baya azaldı yani elleyince hafif acıyor o kadar sizde durumla nasıl
Kızlar benim göğüs hassasiyetim baya azaldı yani elleyince hafif acıyor o kadar sizde durumla nasıl
Benimkilerde azaldı cnm uçları büyüdü sanki baya bayaKızlar benim göğüs hassasiyetim baya azaldı yani elleyince hafif acıyor o kadar sizde durumla nasıl
Benim de 12. Haftaya kadar yasak sonra serbestmiş. Ama eşim korkudan elini karnımın üzerine bile bırakmıyor
Biz de tam tersi ilaçlardan dolayı bende hormonlar tavanBenimkide ben korkarım ben kıyamam deyip duruyordu. Ama şafak sayar gibi sayıyor.
benimkide korkuyor ama hep doktora da sor diyorBenimkide ben korkarım ben kıyamam deyip duruyordu. Ama şafak sayar gibi sayıyor.
Bende epeydir kaçıyordum.Biz de tam tersi ilaçlardan dolayı bende hormonlar tavanöyle yaklaşayım diyorum alerjisi varmış gibi kaçıyor
benimkide korkuyor ama hep doktora da sor diyortüp bebek servisinde soramadım ama şimdi normal doktora gidince sorarım artık
Haklısın canım insan korkuyo ilk başlarda ama bi sıkıntı olsa serbest demezlerdi ayrıca yapmak zorunda hissetme kendini eşin bu konuda sana destek olmak zorundaBen tüp bebek bölümünden kadın doğum bölümüne geçene kadar sormamıştım. Kadın doğum doktoruma sordum 12 haftalık olunca serbest dedi. Eşimde artık durmuyor, korkuyoruz bi yandan.
Haklısın canım insan korkuyo ilk başlarda ama bi sıkıntı olsa serbest demezlerdi ayrıca yapmak zorunda hissetme kendini eşin bu konuda sana destek olmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?