- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.081
Ben hiç yaşamadım transferin 9.günü oldu bi kez. Jelde kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarda oluyor sanırım.kızlar ya telaş yapmalıyım bilemedim.bende transferden beri ne kahve akıntı ne kanama hiç birşey olmadı.şimdi tuvalette günlük pedimdeki akıntı kurumuş kan gibiydi.sildikçe jelin kalıntılarının içinde de vardı.kahverengiden çok kırmızı gibiydi sanki.hiç bi kasık ya da bel ağrımda yok.kontrolümde salı günü
bende de şimdiye kadar hiç olmamıştı.transferin öncesinden beri jel kullanıyorum.şu an korktum biraz ama takip edeyim çoğalcakmı böyle kalacak mı.bi daha olmazsa salı günü doktora söylerim gene.Ben hiç yaşamadım transferin 9.günü oldu bi kez. Jelde kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarda oluyor sanırım.
bende de şimdiye kadar hiç olmamıştı.transferin öncesinden beri jel kullanıyorum.şu an korktum biraz ama takip edeyim çoğalcakmı böyle kalacak mı.bi daha olmazsa salı günü doktora söylerim gene.
inşallah olmaz canımBen hiç jel kullanmadım. Progestan fitil kullandım hep, inşallah onuda bırakıcam bu hafta. Tekrar olmaz seninde inşallah. Ama kötü bişey olsa kanama durmaz bence şiddetlenerek artar.
İlaçlar da etkili olabilir tabii ama gebelik sebebiyle kan dolaşımı çok hızlı o bölgede bu yüzden de cinsel isteğin artması normal ... sakin sakin olabilir yani çok abartmadanbizde hiç yok ama sanırım yaşadığımız olaylardan ötürü korku ağır basıyor.
Yepes etme canim benim de oluyor öyle doktor bebeklerin iyi olduğunu söyleyip önemsemedi.kızlar ya telaş yapmalıyım bilemedim.bende transferden beri ne kahve akıntı ne kanama hiç birşey olmadı.şimdi tuvalette günlük pedimdeki akıntı kurumuş kan gibiydi.sildikçe jelin kalıntılarının içinde de vardı.kahverengiden çok kırmızı gibiydi sanki.hiç bi kasık ya da bel ağrımda yok.kontrolümde salı günü
Bu arada ben hastaneyi bugün değil yarın arıycam. 11+0 diyor bugün 11.hafta diyor. Yarın 11+1 12.hafta olucak.İlaçlar da etkili olabilir tabii ama gebelik sebebiyle kan dolaşımı çok hızlı o bölgede bu yüzden de cinsel isteğin artması normal ... sakin sakin olabilir yani çok abartmadanbizde hiç yok ama sanırım yaşadığımız olaylardan ötürü korku ağır basıyor.
evet canım gectı halen pamuklu bez koyuyorum hıc bır kasıntım yok. ama kaşıntım olduğum zamanları offff anlatsam acısını yazamam buraya okdr kotuydu hergun ağlıyordum yırtasım gelıyodu tırnaklarımla okdr sızlıyordu Allah kımsenın basına vermesın cok kötü. ınsallah geçer pamuklu bez koyun 2-3 güne geçer canımYa peki bu yöntemle geçti mi ya da geçiyor mu. Sadece temiz tutarak geçirdiniz mi.devam ediyor mu mantar??
inşallah bende de herşey yolundadır.ilk kez olunca korktum.gece falan kalkınca baktım, sabah baktım bir daha olmadı.yarın kontrolüm var.inşallah bebeğim iyidir sağlıklıdırYepes etme canim benim de oluyor öyle doktor bebeklerin iyi olduğunu söyleyip önemsemedi.
bişey olduğunu sanmam canım için rahat olsun.bende de bi kaç kez yatarken hapşırınca olmuştu.doktorlar hapşırmakla öksürmekle bebeğe hiç bir şey olmaz diyorlarKızlar dün birdenbire hapşırdım ve aşağı tarafta şiddetli bi ağrım oldu gözümden yaş geldi yaşayan var mı bi şey olmamıştır değil mi belli bi müddet ağrı oldu sonra geçti çok şükür
Bende de olmuştu. Bi anda çok şiddetli sancı ağrı gibi bişey oldu. Bebek gayet iyi çıktı sonraki ultrasonda.Kızlar dün birdenbire hapşırdım ve aşağı tarafta şiddetli bi ağrım oldu gözümden yaş geldi yaşayan var mı bi şey olmamıştır değil mi belli bi müddet ağrı oldu sonra geçti çok şükür
Bu arada ben hastaneyi bugün değil yarın arıycam. 11+0 diyor bugün 11.hafta diyor. Yarın 11+1 12.hafta olucak.
Yarın öğrenicem bakalım. Bırakmak istiyorum artık.Tamam ben de,hala net değilim.... Benim yarın 11 artı 0.
valla bu u dönüşünü neden yapmış kayınvaliden anlamadım. belki gerçekten samimidir.sonuçta torun sahibi olacak oda.ha inşallah yardımı dokunur.önemli olan o zaman senin ne durumda olacağın,kendini onunla rahat hissedip hissedemeyeceğin.bide herkesin doğumdan sonra psikolojisi yerinde olmayabiliyor.benim arkadaşımda lohusalık sendromu olmuştu mesela.bebeğini görmek istememiş.sadece emzirip kapıdan geri veriyordum diyo.kimseyi evde istememiş.yani senin o an ne isteyeceğin önemli.şimdiden buna kafana takma.zaten ortam kötü.virüs falan.korku içindeyiz.bunları takma kafana hiçBi benimkimi böyle acaba cidden bilmiyorum artık. Hep dert yandım size ne kadar yalnız bırakıldığımdan, hiç yardım görmediğimden. Kv şimdi melek oldu sanırsın her anımda o vardı. Bi kaç aya şehirdışına gidecek. Doğuma yakın gelir rabbim kısmet ederse. Sana yardım edicem yanında kalırım dedi. Dedim iyi bak değişiyo. Teşekkür ederim, zaten x'de elinden geleni yapar çok yardımcı oluyor bana dedim eşimden bahsederek. Olur mu, sen sezeryan olursan o ne anlasın operasyon sonrası sana bakmaktan, ben sana yardım ederim sen zaten çok oturup kalkamazsın dinlenirsin. Bu sırada bebeğin gazını çıkarmak üstünü değiştirmek altını değiştirmek hepsini ben hallederim onlar hep bana kalır diyo. Şimdi ne var bunda sen abartıyosun da diyebilirsiniz ama, bana burda amaç sadece bebekle oyuncak gibi oynamakmış gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?