2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla onun derdi bebek sevmek. Ben kimseye oyuncak olsun diye katlanmadım ki onca zahmete. Daha önümüzde uzun aylar var kısmetse. Ben daha hiç bişeye bakmıyorum bebek için. Çok erken çünkü. O bakıyor mesela. Ben dış kapının dış mandalıyım zaten.

O virüstende ayrıca korkuyorum. Sen hala işe gidiyor musun? Ortalık çok karıştı bu sıra.

boşver o bakıyorsa baksın.bende hiç birşey bakmıyorum almıyorumda.almayıda düşünmüyorum.o da ne yapıyorsa yapsın.hem daha cinsiyet belli değil ne bakıyorki

O virüstende ayrıca korkuyorum. Sen hala işe gidiyor musun? Ortalık çok karıştı bu sıra.
maalesef gidiyorum canım.özel işte çalışınca mecbur gidiyorsun.keşke devlet komple işlere bi süre ara verdirsede gitmesek.yarında hastaneye gitcem maske takcam doktorun odasına girene kadar.yarından da çok korkuyorum.kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum.şu korkularımız bi bitseydi.

boşver o bakıyorsa baksın.bende hiç birşey bakmıyorum almıyorumda.almayıda düşünmüyorum.o da ne yapıyorsa yapsın.hem daha cinsiyet belli değil ne bakıyorki
Çok özlemiş küçük bebek. Doğana kadar mama sandalyesi arabası oto koltuğu bilmem nesi almak istiyormuş. Ben kimim ki ben almak istemem.

Bebek için korkma sen. Ama virüsten dolayı çok dikkatli ol.

nasılsınız kızlar yazamadım dün gene pembe lekelenmem oldu acile gittim akşam serum taktı doktorum bu akşam tekrar gideceğim yine takacak bakalım kanama alanım var henüz geçmeyen ama minimuma inmiş öyle söyledi bakalım siz neler yaptınız

Çok özlemiş küçük bebek. Doğana kadar mama sandalyesi arabası oto koltuğu bilmem nesi almak istiyormuş. Ben kimim ki ben almak istemem.
canım tabiki bizde evlatlarımız için herşeyi almak yapmak isteriz.ama bırak alacak durumu varsa alsında yapsında.sende başka eksiklerini alırsın.benim bebeğin odasınıda kayınbabam alacak.şimdiden parasını ayırmış.eşime bile vermiyor paraya bana verecekmiş.Allah razı olsun.yapmasa yapmaz.sende böyle düşün.babaannesi sonuçta.bırak alsın

Canım alsın tabiki alsında adam parayı ayırmış, sana verecek sen seçeceksin. Benimki kendi bebeği olacak gibi kendi seçip kendi almak istiyor.

Kiz niye ole dusunuosunki. Bence sanslisin kotu dusunme hemen. Benim kp hic biseyini sen almicaksin ben sponsoruyum dedi. Ben daha bak sana pahaliya patlar eminmisin dedim sakalastim. Hic bisey almasaydi ozaman gucune giderdi asil

bebek içinde korkuyorum valla.belirtilerim kaybolunca içime bi korku saplanıyor .acaba bişeymi oldu diye.şu 2 haftayı geçirdim ama sanki yarın hiç olamayacak gibi uzak geliyor.

Zaten göğüs hassasiyeti çok azalıyor. Bulantımda azaldı benim mesela bi kaç gündür. Bugünde belim ağrıyor, Allaha emanetiz.

Sukur canim

Kiz niye ole dusunuosunki. Bence sanslisin kotu dusunme hemen. Benim kp hic biseyini sen almicaksin ben sponsoruyum dedi. Ben daha bak sana pahaliya patlar eminmisin dedim sakalastim. Hic bisey almasaydi ozaman gucune giderdi asil

Benimki alır, sonra onunla övünür. Herşey için böyledir. Sahipleniyor herkesten önce. Hayatımıza çöreklenmez inşallah.

Canım alsın tabiki alsında adam parayı ayırmış, sana verecek sen seçeceksin. Benimki kendi bebeği olacak gibi kendi seçip kendi almak istiyor.
ha onda haklısın. sonuçta seninde ilk bebeğin.herşeyi senin isyediğin gibi olsun istersin.buda en doğal hakkın.aranızdaki muhabbet şekli nasıl bilmem ama söylesen anne madem alacaksın birlikte bakalım yada şöyle şöyle bişeyler istiyorum öyle olsa falan deme şansın olmaz mı

Geçmiş olsun canım. Neden oluyormuş peki, net bişey söyleyen yok mu?

Söylerim ben çekinmem, ama o bildiğini okur. Diyorki ben alırım sizin ev adresini ver bana kargoyla size gelir. Ben çok küçük yaşta doğum yaptım bişey hatırlamıyorum artık öğrenirim hepsini diyor. Vallahi abartmak istemiyorum ama zoruma gidiyor. Nişanlandık yok, nikah oldu yok, bu hastane sürecinde yok. Ama şimdi herşeyi kendi yapsın istiyor.

Aman birak ovunsun... nasil coreklenecek ki herkesin kendi evi.

Biz eşimle hep yalnız bırakıldık. Nişan nikah düğün hazırlıkları hepsinde yalnızdık biz. Hastane sürecindede öyleydik. Ama şimdi yer yapıyo hep kendine, inan zoruna gidiyor insanın. Ben o kadar zorluk çektim kim vardı yanımda diyorum. Amaaan ne bileyim. Sağlıkla bi doğsunda bebek bi şekilde mesafe koyarım galiba.

valla senin kv de de fazla rahatmış.insan tek çocuğunun düğün hazırlığı sürecinde yanında olmazmi.değişik insan hayırlısı canım.sen sağlıkla bi kucağına alda gerisini o zaman düşünürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…